بله یا باید از برنامه های مرتبط با فول والپیپر استفاده کنید یا خودتون تمشو بسازید .
ساعت استند بای هم اینی که گفتید قابل تغییر نیست ولی میتونید به جای اون از ساعت های فلش استفاده کنید که با یه سرچ پیدا میکنید
بله یا باید از برنامه های مرتبط با فول والپیپر استفاده کنید یا خودتون تمشو بسازید .
ساعت استند بای هم اینی که گفتید قابل تغییر نیست ولی میتونید به جای اون از ساعت های فلش استفاده کنید که با یه سرچ پیدا میکنید
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان رسمی فروم ، فارسی هست . بنابراین پستهای فینگیلیش شما حذف شد .
فارسی تایپ کنید .
doste aziz man ghablanam goftam;keybordam farsi nadare;
mazerat khahyam kardam!!!
hade aghal javabe soalamo midadin?!
darmorede tome sms porsidam ke ba time goshy yeki nist?!
سلام دوستان
اگه از شما دوستان که این گوشی رو دارید و استفاده میکنید سوال بشه نقاط ضعف و ایرادات این گوشی چیه چی جواب میدید؟
بارها و بارها در اینباره در همین تاپیک صحبت شده ...
.
پس لطفاً به جای اینکه دوستان رو وادار به اسپم زدن کنید خودتون سر فرصت این تاپیک رو بخونید تا متوجه بشید ...
سلام. منم N85 گرفتم دیروز... 385000 تومن
دو تا سوال داشتم. اول اینکه این گوشی کاملا خام هست و هیچی روش نریختم هنوز. بجز همون برنامه های چرت و پرتی که خود فروشنده ریخت (البته به همراه Firewall)
میخواستم بدونم باید چه برنامه های دیگه ای بریزم و از کجا بگیرم که بریزم و چطوری بریزم؟ اگه تاپیکی یا قسمت تخصصی در این باره هست معرفی کنید. (کلا کارهایی که لازمه براش انجام بدم. هک، Unlock، چمیدونم هر چیز دیگه ای که لازمه و خرابش نمی کنه و هنگی نمیشه)
دوم اینکه من خواستم به اینترنت ایرانسل کانکت بشم. تو Sms ای که از ایرانسل برام اومد نوشته که Access point رو بزنم Irancell-GPRS2 در صورتی که وقتی روی Access point گوشی میری خودش Irancell-GPRS رو پیدا می کنه (بدون عدد 2) و اونی که شماره 2 رو پیدا نمی کنه. روی این Irancell-GPRS که هم OK می کنی، پیج باز نمی کنه. اون بالا سمت راست صفحه هم میزنه KB 0 یعنی هیچی دانلود نکرده... چیکار باید بکنم برای نصب؟
ممنون
اینکه چه برنامه ای بریزید که از پیش تعیین شده نیست ، هر چی به کارتون میاد رو بریزید .
خیلی از برنامه ها یا باید ساین بشن یا باید گوشیتون هک بشه واسه همین برید به بخش هک گوشی و از روش هک HelloOx 1.03 استفاده کنید و برنامه ها هم در تاپیک برنامه ها.
بله درسته این گوشی خودش GPRS گوشی رو اتومات پیدا و تنظیم میکنه که بیشترش کانکت میشه و دانلود نمیکنه !! پس اونا رو پاک کنید و دوباره از ایرانسل بگیرید . در ضمن گوشیتونم مبارک![]()
اگر ممکنه لینک لیست برنامه ها رو به من بدید
برای هک از این لینک استفاده کنم؟خیلی از برنامه ها یا باید ساین بشن یا باید گوشیتون هک بشه واسه همین برید به بخش هک گوشی و از روش هک HelloOx 1.03 استفاده کنید و برنامه ها هم در تاپیک برنامه ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک برنامه ها کدوم یکی از اینها هستند؟ (از کدوم استفاده کنم؟)
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برنامه های کاربردی برای سیمبین سری 60 ویرایش 5)
والا چیزی برای پاک کردن وجود نداره. گوشی اتوماتیک Irancell-GPRS رو میشناسه منم همون رو انتخاب می کنم. ولی دانلود نداره و page باز نمی کنه. در sms ی که ایرانسل برام فرستاد نوشته بود اسم access point باید Irancell-GPRS2 باشه. اما تو این لیست فقط Irancell-GPRS برای من هست که اونم جواب نمیده. یه چیز دیگه هم اینکه تو سایت ایرانسل وقتی لیست گوشی هایی که GPRS براشون فعال هست رو چک می کنیم، N85 رو جزء گوشی های فعال نشون نمیده و میگه هنوز فعال نشده. نظرتون چیه؟ کسی تا حالا با N85 کانکت شده؟بله درسته این گوشی خودش GPRS گوشی رو اتومات پیدا و تنظیم میکنه که بیشترش کانکت میشه و دانلود نمیکنه !! پس اونا رو پاک کنید و دوباره از ایرانسل بگیرید . در ضمن گوشیتونم مبارک![]()
ممنون![]()
برنامه هایی که باید بزنی لیست می کنم
x-plore
jbak taskman
smartcom gps و یا garmian
kasper sky
hello ox برا هک گوشی
font router
im+
divx player
core player
super shot
من خودم از همه ی اینا استفاده می کنم!
لطفا کارایی برنامه ها رو بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)