آره.گوشی های رده بالا به این راحتی عکسشون لو نمیره.
X1 که یادتون هست.من پارسال که معرفی کردن یه 5min تو کفش بودم که این واقعا ویندوز موبال هست!!!
آره.گوشی های رده بالا به این راحتی عکسشون لو نمیره.
X1 که یادتون هست.من پارسال که معرفی کردن یه 5min تو کفش بودم که این واقعا ویندوز موبال هست!!!
فقط میشه گفتمیخوان سورپرایزتون کنند ! .. اگه اشتباه نکنم از وقتی عکسهای پاریس منتشر شد که بعدش کنسل شد .. صحبت هیکارو شد که هیچ وقت عکسش لو نرفت .. از گوشیهای رده بالا هم همین طور ! فقط چند تا رده متوسط و پایین پخش شد.. این نشون میده حفاظت کار رفته بالا ! این به خاطر چیز های ارزشمنده ! هه هه !
فقط باید صبر کرد و دید ! (البته از الان بگم اگه باز اس ای نا امیدتون کرد نیاید خر منو بگیرید ها من هیچ کاره بیدم ! )
loooooool
داشتم رد میشدم ..... گفتیم بیام بپرسم .... اس ای ؛ فیلم برداریش چطوره.....؟!؟!؟
خوب این یعنی چی الان ؟فقط میشه گفت
loooooool
هی نمیخوام هیچی بگم ..یادتونه چند ماه پیش گفتم اس ای داره رو چند تا گوشی کار میکنه که یکیش cpu ش ...............
.
.
.
.
.
.
1 گیگا هرتزه ؟ ؟
بییاید امید داشته باشیم که این ایکسپریا تو mwc خودشو نشون بده !..به هر حال نا امید نباشید !
ختم کلام !
نه بابا.مگه میشه!؟!؟!؟
ای شیطون.یک چیزایی میدونی ها ها.
ولی این SE سابقه بدی توی چسبیدن به یک CPU داره.تا 10 تا گوشی با کوالکام 528MHz نزنه که رضایت نمیده.
Last edited by hamed1297; 06-02-2009 at 18:19.
آره احتمال زیاد تا مدت ها روی گوشی های سیستم عامل ویندوز یا آندروئید از همین CPU استفاده می کنه مثل کاری که htc الان داره میکنه
حالا شاید سرشون به سنگ خورده باشه به راه راست هدایت بشن.آره احتمال زیاد تا مدت ها روی گوشی های سیستم عامل ویندوز یا آندروئید از همین CPU استفاده می کنه مثل کاری که htc الان داره میکنه![]()
Eomer@ mobile-review
eomer رو که میشناسید ؟ همون که 12 مگاپیکسلی رو تایید کرده بود .. حالا چی گفته ؟:
Although you will see touch screen OSE."
اس ای پلتفورم تازه ای رو معرفی میکنه (احتمال زیاد A3) که تاچ رو ساپورت میکنه .. یعنی گوشی بدون سیستم عامل (جاوا) با تاچ اسکرین ... ..(اس ای از این مدلیشو نداشته ..تاچ اسکریناش قبلا UIQ بودن).. احتمالش هست تو بارسلون هم پلتفورم و نشون بده هم گوشی ازش معرفی کنه !
.
بخور تو سرش الانسامسونگ و ال جی که تاچ های جاوا ترکوندن
سونی اریکسون باید یک فکر اساسی به حال گوشی های جاواش بکنه واقعا ضایعست منوی سی905 و کا700 شکل هم هستند![]()
قرار هست در مورد سیستم عامل جایگزین uiq هم صحبت بشه.
ولی تاچ اسکرین شدن گوشی های جاوا خیلی جالبه.
کلا آینده همه گوشی ها فکر کنم تاچ بشن.دی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)