تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 115 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1146

نام تاپيک: [آموزش] The KMPlayer / پلیــری بــرای تمــامی فصــول

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

ممنونم از پاسختان ولی تا بحال با چند پلیر امتحان کردم فایده ای نداشته
    قبلا میتونستید 1080 ها رو درست ببینید؟ منم یه پنتیوم4 داشتم صدا از تصویر جا میموند تو کیفیت hd
    cpu ضعیف باشه راهی نداره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

فیلمهایی گه پیش از این میتونستید ببینید هم این مشکل رو دارند یا فقط فیلمهای جدیدتر؟...
    اگر مورد دوم باشه سیستم شما(سی پی یو-گرافیک-....) توانایی پخش فایلهای سنگین و نیازمند منابع بالای امروزی رو نداره...
    در غیر این صورت(عدم پخش صحیح فایلهای سالم قدیمیتر) حرارت رو چک کنید ببینید بالا نمیره؟(اگر میره پاکسازی کیس و تجدید خمیر سیلیکون و...)، سپس در ویندوز برنامه های در حال اجرا و همچنین موجود در سیستم تری(کنار ساعت) رو ببندید و مواردی مثل آنتی ویروس غیر فعال کنید، و از تسک منیجر چک کنید برنامه ای سی پی یوتون رو اشغال نمیکنه، در نهایت با برنامه ای مثل VLC یا POT یا WMPC فیلم رو اجرا کنید ببینید مشکل پا برجاست یا نه...
    اگر بود چک کنید با ایجاد تاخیر و تسریع در پخش صدا مشکل برطرف میشه یا خیر(Audio Sync).

3. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من این برنامه رو نصب کردم . اما نمیدونم چرا صدا با تصویر هماهنگ نیست! صدا زودتر میاد تا تصویر
    مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه maverick100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Curicó

پيش فرض

ممنونم از پاسخ دوستان

بله قبلا پخش میشد و مشکلی نداشتم مدتیه اینگونه شده البته توضیحش یکم پیچیدست من قبلا فیلم های 1080 رو به راحتی میدیدم اما الان همون فیلم رو اگر بخوام دوباره ببینم این مشکل پیش میاد البته بعضی فایل ها هم بودن که از همون اول درست پخش نمیشدن و ربطی به مشکل پیش اومده ی الان نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امکانش هست زیرنویسی که داخل فیلم جایگذاری شده در زمان پخش غیرفعال کنم؟
    زیرنویسی که خودم به برنامه میدم و زیرنویسی که داخل فیلم قرار داره هر دو را نشان میده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنونم از پاسخ دوستان بله قبلا پخش میشد و مشکلی نداشتم مدتیه اینگونه شده البته توضیحش یکم پیچیدست من قبلا فیلم های 1080 رو به راحتی میدیدم اما الان همون فیلم رو اگر بخوام دوباره ببینم این مشکل پیش میاد البته بعضی فایل ها هم بودن که از همون اول درست پخش نمیشدن و ربطی به مشکل پیش اومده ی الان نداره
    تست کنید که کارت گرافیکتان درست نصب شده باشد. همچنین کدکهایتان هم به روز کنید. احتمال اینکه با انتخاب یک رندر دیگر در هنگام پخش فیلم مشکلتان حل شود. ( در kmplayer در قسمت advanced vido میتوانید رندر را تغییر دهید.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امکانش هست زیرنویسی که داخل فیلم جایگذاری شده در زمان پخش غیرفعال کنم؟زیرنویسی که خودم به برنامه میدم و زیرنویسی که داخل فیلم قرار داره هر دو را نشان میده
    بستگی به فرمت فیلمتان و نوع زیرنویس دارد. اگر زیرنویستان هارد ساب باشد به فیلم چسبیده و نمیتوانی حذفش کنی. اگر سافت ساب باشد میشه. شما با برنامه kmplayer امتحان کن. تیک نمایش زیرنویس را حذف کن، ببین باز زیرنویس را نمایش میدهد یا نه. اگر نشان نداد، زیرنویس سافت ساب هست و میتوانی حذفش کنی در غیر اینصورت نمیشه و باید زیرنویس فارسی را روی زیرنویس انگلیسی بیندازی یا کمی بالاتر یا پایین تر که تصویرشان روی هم نیفتند.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امکانش هست زیرنویسی که داخل فیلم جایگذاری شده در زمان پخش غیرفعال کنم؟
    زیرنویسی که خودم به برنامه میدم و زیرنویسی که داخل فیلم قرار داره هر دو را نشان میده
    برای هاردساب خیر، برای سافت کد بله. با توجه به توضیح شما باید هارد ساب باشه که پس ناممکنه.
    زیرنویس هارد ساب به جزوی از تصویر تبدیل میشه و منفک نیست.

برای راحت کردن تماشا در هنگام نمایش در کامپیوتر چند راه هست:
    با تنظیمات زیرنویس در برنامه پخش، رنگ و سایه و...زیرنویس خودتون رو واضحتر و بزرگتر کنید. (یر فرض زرد)
    یا برای زیرنویس خودتان بک گراند بگذارید(مشکی زیاد انتخاب میشه)
    یا مکان نمایش زیرنویستون روعوض کنیذ(برای مثال بالای صفحه)

ولی اگر در دستگاه پلیر نگاه میکنید و پلیرتون تنظیماتی برای افزایش سایز و رنگ و مکان زیرنویس نداره :
    زیرنویس SUB/IDX برای فیلم مربوطه پیدا کنید، اگر زیرنویس IDX برایش موجود نیست خودتون SRT موجود رو به IDX تبدیل کنید(با ساب تایتل ورک شاپ یا برنامه های مشابه)
    زیرنویس SUB/IDX معمولن بزرگتر و واضحتر و رنگی در تمام دستگاه های نمایش داده میشه(بر خلاف SRT)
    ضمن اینکه اگر خودتون تبدیل کنید میتونید تنظیمات دلخواه(من‏جمله رنگ) رو بهش بدید.

البته اگر پلیرتون پخش کدهای نمایشی SRT رو ساپورت میکنه میتونید به SRTتون در همه خطوط این کدها رو بدید ؛ یا باز اگر پشتیبانی میکنه میتونید از فرمتهای با امکانات بسیار مثل زیرنویسهای ASS استفاده کنید، ولی خیلی از پلیرها این قابلیتها رو ندارند و همون گزینه تبدیل و استفاده از IDX بهترین راهکاره.

11. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    وقتی فیلم 1080 پخش میکنم هر 10 دقه یک بار تیکه تیکه نشون میده...
    ویندوز 8
    cpu:i7
    ram6
    مشکل چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی فیلم 1080 پخش میکنم هر 10 دقه یک بار تیکه تیکه نشون میده...
    ویندوز 8
    cpu:i7
    ram6
    مشکل چیه؟
    من هم همین مشکل رو داشتم . با اینکه سخت افزار خوبه ولی ویندوز 8 گیر میده . حتی با جدیدترین درایورهای ارایه شده هم نتونستم درستش کنم .
    مشکل من از win 8 بود . مجبور شدم برگردم به 7 . ( توی 7 خوب شد )

14. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •