سلام دوستان....میشه لطف کنین از این به بعد حرف سوکر 2008 رو بزنین اخه 6 دیگه مرده رفت...اگه میشه اوپشن فیل یا هرچی دیگه از 2008 دارین بزارین که خیلی دنبال نقل و انتقالات جدیدش هستم...مرسی
سلام دوستان....میشه لطف کنین از این به بعد حرف سوکر 2008 رو بزنین اخه 6 دیگه مرده رفت...اگه میشه اوپشن فیل یا هرچی دیگه از 2008 دارین بزارین که خیلی دنبال نقل و انتقالات جدیدش هستم...مرسی
چه جوری برای تیمم تو پیس هشت پرچم بسازم و ملیت بازیکنا رو تغییر بدم
سلام خسته نباشید اگه میشه یه چند تا پک توپ جدید بگذارید ممنون
سلام پس چی شد یه پک توپ می خوام جدید جدید اگه لینک هم دارین طوری نیست فقط جواب بدین لطفا
ممنون
ببخشید من یک مشکل تو pes6 دارم که خیلی اعصابمو خرد میکنه اونم اینه که وقتی منوی اول بازی میاد صفحه سیاهه و فقط توضیحاتی که با انتخاب هر گزینه پایین صفحه میاد دیده میشه
کسی آپشن فایل برای pes6 رو داره ؟؟؟ من از pes2008 خوشم نمیاد چون مثل فیفا میمونه و واقعی به نظر نمی رسه و بازیکن ها عروسکی هستند ولی از pes6 راضی هستم اما آپدیت 2007 رو دارم . اگر کسی از دوستان فایل KONAMI-WIN32PES6OPT با نقل و انتقالات و تیم های فصل 2009. 2008 رو داره لطفا برای من هم آپلود کنه . در ضمن چون من از dial up استفاده میکنم امکان آپدیت توسط خود بازی نیست . اگر شما آپدیت کردید به مسیر My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 برید و فایل KONAMI-WIN32PES6OPT رو برای من آپلود کنید . حجمش هم فقط 1.13 مگا بایته .
ممنون...
ساکر 6 که خیلی بهتر از 2008 واقعی تره
2008 اصلا راضی کننده نبود
خودم چند تا یافتم :
2 روز قبل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 روز قبل
9 روز قبل
11 روز قبل
Last edited by iran2008; 01-12-2008 at 02:17.
اموزش ایپورد استادیوم pes 2009
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)