شافل فقط ضبط و پخش صدا داره؟
چه مدل های دیگه ای فقط ضبط و پخش صدا دارن؟
شافل فقط ضبط و پخش صدا داره؟
چه مدل های دیگه ای فقط ضبط و پخش صدا دارن؟
نه نداره ....
سلام دوستان چند تا mp3 player دارای کیفیت ضبط فوق العاده و دارای بازیو معرفی کنید![]()
نکته اول اینکه بودجه شما چقدره ؟ ... نکته دوم اینکه دو قابلیت مدنظر شما رو به سختی میشه در یه وسیله جمع کرد ... ضبط صدا به عنوان یه قابلیت مرسوم در پلیرها جای مانور زیادی داره ، اما بازی یه قابلیت مرسوم در پلیرها (بخصوص پلیرهای معتبر که به قصد نمایش صدا و تصویر عرضه میشن نیست) ... نکته سوم اینکه همونطور که مثلا از یه دوربین عکاسی که قدری فیلم هم می گیره ، انتظار نداری که فیلمبرداری فوق العاده انجام بده ، از یه پلیر هم انتظار نداشته باش که کیفیت ضبط فوق العاده بهت بده ؛ کیفیت فوق العاده مربوط میشه به یه voice recorder که مخصوص این کاره ...
بهرحال بسته به بودجه شما iriver (زیر 100) و cowon (بین 100 تا 200 و خورده ای) کیفیت ضبط بسیار خوبی دارند ... ولی از بازی به اونصورت خبری نیست ؛ چرا مدلهایی دارند که چندتایی بازی مرسوم (فرضاً مثل موبایلها که بهرحال یکی دوتا بازی توشون هست) دارند ، اما اگه بخوای واقعا بازی رو دنبال کنی باید بری سراغ ipod touch که قیمتش بالاتر از 250 تومنه تقریبا ..
راستی دوستان E150 ایریور راحت گیر میاد ؟ چون ظاهرا برادر بزرگ تر E100 هست ...
با درود خدمت همه دوستان بویژه سیمور عزیز (که از PT خدمتشون ارادت دارم)
من قصد داشتم یه mp3 player ارزون حدود 50 تومن بگیرم که 1- حتما صدای خوبی داشته باشه.( توقعات زیادی!!) 2- ترجیحا usb key سر خود باشه (انتهای تنبلی) 3- ترجیحا عمر باطری خوبی داشته باشه یا مثل muvo ها نیم قلم بخوره.4- اگر کیفیت ضبط خوبی هم داشت فبها (برای ضبط صدای استاد سر کلاس)
یه سری تحقیق کردم و رسیدم به 1-creative t200/ stone plus و 2- iriver t5/t7 و 3- sony b135
با توجه به خواسته من نقطه ضعف عمده creative عمر باطری افتضاح (یاد TX FM و نیم قلم بخیر)، نقطه ضعف iriver کاربری ضعیف و کندی عمل و صدای نه چندان جالب (اصولا توی این رده قیمت دستگاههای خوبی نمی تونه تولید کنه) و نقطه ضعف سونی، قیمت بالا نسبت به ظزفیت و طراحیش بود.
البته sansa clip هم توجهمو خیلی جلب کرد که گویا در ایران پیدا نمی شه.
و البته stone plus با اون تجهیزات جانبیش (مثل مچ بند ساعتی و جا سوئیچی) جذابیت داره که گویا اون تجهیزات جانبی هم در ایران پیدا نمی شه
یک سری قیمت هم گرفتم که اینجا می گم شاید بدرد کسی خورد
20/6/88 ایران - پایتخت
creative T200/stone plus 2gb 53t
iriver t7 1gb 39t
iriver t7 2gb 55t
creative zen V plus 1gb 49t
sony b135 2gb 75t
در ضمن هدفون های روی خود این دستگاهها برام مهم نیست. رفتم یه هدفون cresyn lmx-630 خریدم که مطلقا در بازار ایران از نطر کیفیت صدا توی رده زیر 50 تومن فکر نمی کنم رقیبی داشته باشه. کیفیتش دیوانه کننده اس، بعبارتی sennheiser فقراست! (اگر خواستین توی پایتخت پیدا می شه حدود 15 تومن)
حالا چند تا سوال برام مطرحه که اگر دوستان جوابی براش داشته باشن خوشحال می شم:
1- کسی جایی سراغ نداره sansa clip بفروشه؟
2- کیفیت صدای محصولات transcend را کسی امتحان کرده تا حالا؟ مدلهای mp630 و mp840 بخصوص چشم منو خیلی گرفته. مزایای mp630 بنظر من 1- عمر باطری خیلی خوب نسبت به رقبا (15 ساعت) 2- کیفیت ضبط صدای خیلی خوب نسبت به رقبا (حتی line-in هم داره!) 3- ظاهر نسبتا زیبا و نمایشگر بزرگ نسبت به رقبا (البته سلیقه ایه) 4- قیمت ارزان . مزایای mp840 بنظر من 1-عمر باطری خوب (22 ساعت) 2- وجود صفحه نمایش رنگی tft و 3- بدنه فلزی و کیفیت قابل قبول طراحی. 4- قیمت خیلی ارزان نسبت به رقبا
البته اینا مطالبیه که از review های خارجی دستگیرم شد ولی کسی چیز موثقی در مورد کیفیت پخش صدا یا حتی کیفیت ضبط صدا نگفته بود. (البته اونطور که من فهمیدم کیفیت ضبطشون نسبت به مدلهای همرده شون عالیه و اصلا یه پا voice recorder هستن). کسی تجربه دست اولی با این ترنسند ها نداره؟
کیفیت صداش چطوره؟ تا جائیکه من شنیدم e100 صدای جالبی نداره (نسبت به مدلهای قیمیتر iriver )
همون طور که دوستمون گفتن این دو تا رو با هم (حالا بماند این قضیه که هیچ کدوم در حد ایده آل وجود ندارن) نمیشه پیدا کرد. ولی اگه بازی میخوای بهترین گزینه iPod Touch و برای ضبط صدا بهترین گزینه COWON هست. البته کووان Q5 فکر کنم بشه روش بازی و اینا ریخت اگه باشه. ولی حداقل 600 تومن آب میخوره.
دوستان راهنمایی کنن:
من یه mp3 میخوام که ضبط صداش خوب باشه واسه سر کلاس.صفحه نمایشگرشم تک رنگ باشه(مثل سونیux)حافظش 4 تا 8 گیگ باشه شارژ باطریش زیاد باشه سفت و سخت و ضد ضربه باشه.کار کردن باش راحت باشه و بشه راحت مدیریتش کرد.ترجیحا بدون نیاز به کامپیوتر شارژ شه(اگه این امکان وجود داره)
جنسشم فوق العاده باشه
بودجه؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)