تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 91 از 1759 اولاول ... 41818788899091929394951011411915911091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام به همه بچه های ربنایی
    بالاخره کارما هم درست شد
    اشکال از سیم کشی خونمون بود یعنی سیم تلفن رو با سیم برق یک جا داده بودن تو واحد خونمون منم با هر مصیبتی که بود درستش کردم و یک سیم مستقیم از پایین خونمون کشیدم بالا شانس اوردم خونه ماله خودمون هست
    شما هم مواضب باشید که مثل من دچارمشکل نشید و این همه الاف نشید لامذهب چه نویزی رو خط انداخته بود
    بابت اسپم ام شرمنده

آقا خوشحال ام که مشکل ات حل شد ، و همین طور خوشحال ام که اینجا گفتی

1 _ برات اومدن چک کنن یا نه ؟ اگه اومدن نظرشون چی بود ؟ چقدر پیاده ات کردن ؟
    2 _ سرعت چند بوده ؟ الآن چنده ؟

مرسی
    یا حق

2. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي توحيد جان .. لطف كردي .. دستت درد نكنه
    فقط منظورت از دومي (7901bra3) ديگه ؟ يعني اوني كه الان استفاده ميكنم ؟
    چون تو پستي كه زدي دومي ميشه : (7901bra2) .. ؟

و يه سوال ديگه :
    راستش من نتونستم متوجه تفاوت و يا شباهت اين دوتا بشم (انگليسيم ضعيفه )
    ميشه بگي چرا به نظرت دومي بهتره ؟ چه امكاناتي داره كه بهتر از اون يكي ؟

ببخشيد توحيد جان من اينقدر سوال ميپرسم و اذيت ميكنم .... شرمنده ...
    وحید جون، اشتباه شد . . . محل مشخصات رو اشتباه زدم.
    بله دومی که خریدید، بهتره.

4. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

وحید جون، اشتباه شد . . . محل مشخصات رو اشتباه زدم.
    بله دومی که خریدید، بهتره.

تشكر توحيد جان
    لطف كردي ... پس ضرر نكردم ...

تازه اينم بگم دومي 7901bra3 از نظر قيمت 1000 تومن هم از اون يكي گرون تره

48000 تومن : smc-7901 bra2
    49000 تومن : smc-7901 bra3

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

بابت اسپم ام شرمنده

آقا خوشحال ام که مشکل ات حل شد ، و همین طور خوشحال ام که اینجا گفتی

1 _ برات اومدن چک کنن یا نه ؟ اگه اومدن نظرشون چی بود ؟ چقدر پیاده ات کردن ؟
    2 _ سرعت چند بوده ؟ الآن چنده ؟

مرسی
    یا حق

1-نه دیگه طرف گفت اگه درست کردی نشد بهش خبرشو بدم اما درستش کردم راستیتش نه تو موقعه نصب نه تو موقعه رفع اشکال که اومد اینجا گفت از سیم هست هیچی نگرفت
    2- سرعتم اون موقعه که نویز داشت اصلا نمیشد کاری کنی
    الانم بین 1تا 15 16 متغییر اما بیشتر تو 7 یا 8 میمونه
    نمیدونم چرا امروز اینطوری شده نمیدونم این ip هایی که به من دادن اینجوری میلی ثانیش پایین هست چرا نمیدونم
    حالا دامادمون میگفت برو ببین اگه بهت valid میدن بگیر بهتر
    ببینم چی میشه اگه فردا هم سرعتش اینجوری بود زنگ میزنم ببینم چی میشه آخه 1شنبه که اومده بود میگفت یه نمه اینتر نتا کلا پایین اومده فردا اگه بازم ازیت کرد زنگ میزنم ببینم چی میشه

راستی سیم کشی رو تمام از رو کار کردم پدرم در اومد از بغل لوله آبو لوله گاز ..؟!
    Last edited by roohi_rsh; 29-09-2008 at 20:14.

7. 2 کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز هم بابت اسپم ببخشید بنده رو ...

آقایونی که دنبال 602 ایسوس هستن ، من چند روز پیش پایتخت بودم ، یه بابایی داشت می داد 50 ، حالا نمی دونم که ارزون شده ؟ زیاد شده ؟ اون گرون می ده ؟ حالا هر چی که یه سری بزنید ، بد نباید باشه

گفتم بگم ، شاید کسی دنبالش باشه ، ثواب داره ، اگه مفید بود ، تنکس نمی خوایم ، در فرصت باقیمانده از ماه رمضان ، ما رو از دعای خیر خود محروم نفرمایید ، آمـــــــــــــــــــین ( یاد عرب ها افتادم که تو نمازشون بعد از حمد آمین می گن )

مرسی
    یا حق

9. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 usrobotics 9115 - usr819115

باسلام خدمت تمام دوستان:

Cleeev
    عزیز من دیروز رفتم نمایندگی انفورماتیک گستر ویه مودم usrobotics مدل 9115 خریدم که اونجا پولوم بهم دادند ولی وقتی آوردم خونه و باز کردم کابل USB داخلش نبود امروز رفتم نمایندگی و گفتم که کابل توش نبوده و مسعولش گفت: که این پک کابل USB روش نیست با تهران هم تماس گرفتم و اونها هم همین حرف رو تایید کردند.حالا مادربرد من هم پورت LAN روش نیست حالا بنظر شما :

برم یه کابلUSB بگیرم یا یه کارت شبکه بگیرم و توسرعتو کاررایی چقدر تاثیر داره؟
    راستی درمورد نصب و تنظیم کردن مودم (..USR) صحفه 2 تاپیک رو خوندمولی متوجه نشدم که باید در زمان نصب مودم به اینترنت وصل باشی یا نباشی . و اگر باید وصل باشی به چه صورت یعنی منظورم بصورت DiaL UPیا باید با همون خط که قرارهواسم رانژه کنند به اینترنت وصل باشم ونصب و تنظیم کنم . یا اصلا" می شه من تمامیا بعضی از کارهای نصب رو انجام بدمو بقیه کارهای که باید حتما" خط رانژه باشه رو در زمان اعلام رانژه بودن خط انجام بدم.دوست و دوستان در این مورد(نصب) من رو راهنمایی کنند. با تشکر بسیار از شما
    اول از همه با تشکر از دوستان گرامی mehdi_08 و r4pbr4p

شما اگه خیلی برات مهمه که از USB استفاده کنی کابل USB چیز عجیبی نیستش و هر بقالی داره (بقالی کامپیوتری)... فقط سوکتش باید به پشت مودمت بخوره (همونطور که میدونید سوکت USB چند مدل داره و باید به جایی که میخوای ازش استفاده کنی دقت کنی و بری همون شکلی رو بخری)...

ولی بهتره که بری یه کارت شبکه PCI دی-لینک ده صد (D-Link 10/100Mbps) رو با 5 سال گارانتی "ایزی" بخری فقط به قیمت 5-6 هزار تومن و روی یکی از شکاف های PCI روی مادربردت وصل کنی و خودتو از شر USB و مشکلاتش تو سیستم عاملای مختلف راحت کنی... لن دیگه نیازی به نصب نداره فقط کافیه وصل کنید...

برای اون سوالتون هم در مورد سرعت و غیره هم به مطلب زیر مراجعه کنید که توش توضیح دادم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطوری که دوستان هم گفتن هیچ نیازی به متصل بودن به اینترنت وجود نداره و شما این کارا رو قراره که انجام بدید تا به اینترنت وصل بشید... وقتی باید این تنظیمات رو انجام بدید و زنگ بزنید از شرکت UserName PassWord بگیرید که مودم رو که به برق وصل کردید اون چراغی که بالاش نوشته ADSL ثابت بشه (این چراغه که مهمه و اگه ثابت نشه یعنی هنوز خطتون رو به شبکه شون وصل نکرده و به اصطلاح هنوز خطتون رانژه نشده)... ثابت شدن (یعنی دیگه چشمک نزنه و روشن بمونه) اون چراغ هم نباید بیش از چند دقیقه طول بکشه (معمولا به دقیقه نباید برسه)... اگه دیدید که چراغ ثابت نمیشه یعنی هنوز خطتون رانژه نشده...

اصلا هیچ کار دیگه ای لازم نیست برای اتصال به اینترنت انجام بدید و کاری که قبل از رانژه شدن خط انجام بدید وجود نداره... فقط تنظیمات امکانات اضافی مودم هستش که در حالت پیشفرض اکثرشون فعال هستن و تو بهترین حالتن... شما طبق اون چیزی که توی دفترچه مودم نوشته عمل کنید و بعدش مودم رو وصل کنید... اگر از USB میخواید استفاده کنید معمولا گفته که اول CD رو بگذارید و توی منویی که اجرا میشه نصب مودم رو بزنید تا درایورهای مربوطه رو نصب کنه و بعدش مودم رو به پورت USB وصل کنید... اگرم که میخواید از Ethernet استفاده کنید که عالیه و نیازی به نصب و چیزای دیگه نیست...

دفعه اول که مودم رو به کامپیوتر وصل کردید و مطمئن شدید که شبکه محلی ایجاد شده (یا توی SysTray گوشه پایین صفحه میبینید که وصل به شبکه شدید و یا میتونید از Internet Connections توی Control Panel ببینید) مرورگرتون رو باز کنید (بهتره از IE استفاده کنید) و توی نوار آدرس بنویسید 192.168.2.1 یا 192.168.1.1 یا 192.168.2.2 (توی دفترچه مودم نوشته) و اینتر بزنید... تو صفحه ای که میاد ازتون PassWord میخواد که یا هیچی نست و یا توی دفترچه مودم نوشته چیه... بعدش تو دفعه اول که وارد بشید Setup Wizard اجرا میشه که همه مراحل رو برید تا تنظیمات اولیه مودمتون انجام بشه ولی اون قسمتی که ازتون تنظیمات ADSL رو میخواد که تو منوش PPPoE و... هستن Disable رو انتخاب کنید و بقیه مراحل رو انجام بدید...

بعدا که چراغ لینک ADSL مودتون ثابت شد برید طبق اون توضیحاتی که من تو صفحه دوم این تاپیک دادم و آخوند جان هم فایل pdfش رو درست کردن و تو اون یکی تاپیک گذاشتن برید و مراحلی که گفتم رو انجام بدید و اون وقتی که تو اون مطلب گفتم تلفن بزنید به شرکتی که ازش اینترنت گرفتید و تنظیمات مربوطه رو ازشون بپرسید و وارد کنید...

11. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سؤال اول
    تو U.S.Robotics ، CD يه نرم افزار هست به اسم EasyConfigurator ميخواستم بدونم با بودن اين نرم افزار و وارد کردن مشخصاتی که از ISP بايد بگيريم برای کانکت شدن آيا خوان رستم ديگه ای هم هست يا ديگه تمومه؟

سؤال دوم
    از کجا ميشه ميکرو ف ی ل ت ر خوب پيدا کرد؟ متاسفانه جديدن انفورماتيک گستر مودم هاشو مثلاً
    پک ميکنه ، بعد از خريد و باز کردن جعبه تازه ميفهميد از کابل و ميکرو ف ی ل ت ر خبری نيست!!

13. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

با سلام
    پس از عوض کردن ویندوز ارور زیر مشاهده گردید

قابل ذکر است که کانکشن مربوطه مال کارت شبکه و به مودم ADSL متصل است ولی اختلالی در کانکت شدن به اینترنت وجود ندارد
    با تشکر

15. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من رو خطم زياد نويز داره،آيا اين نويز روي كار مودم تاثير منفي مي زاره؟! آخه مودمم چراغش ثابت نميمونه!!!!!!!!!!!

17. این کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

با سلام
    پس از عوض کردن ویندوز ارور زیر مشاهده گردید

قابل ذکر است که کانکشن مربوطه مال کارت شبکه و به مودم ADSL متصل است ولی اختلالی در کانکت شدن به اینترنت وجود ندارد
    با تشکر
    آیپی ست کردی؟

19. این کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •