شما بابد اول از راه اون محله فقیر نشین که یه در هست بری تو کا رارو انجام بدی بعد بیای اونجا با ogre دوست بشی بعد بزارن.(البته واسه من اینجوری بود)
شما بابد اول از راه اون محله فقیر نشین که یه در هست بری تو کا رارو انجام بدی بعد بیای اونجا با ogre دوست بشی بعد بزارن.(البته واسه من اینجوری بود)
مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)
من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتمسلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
منم معتقدم اگه دوست نداری بازیو پاک کنی بهتره.چون سبک نقش آفرینی سبکی است که باید زبان انگلیسی خیلی خوب داشتi باشید و باید به این سبک علاقه داشته باشید.ولی این سبک یکی از بهترین سبک های بازی است و شاید بازی های این سبک پرطرفدارترین بازی ها در جهان باشند.من خودم مثلا با همین بازی dragon age زندگی کردم و یکی از بهترین بازیهای عمرم بود.مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....
دوست عزیز میشه کامل بگی که توی orzammar چه کارهایی کردی و همین طور ماموریتهایی که در اون جا باید انجام بدی یه عکس بذاری شاید بتونم کمکت کنم.کلا خیلی ها توی این بخش مشکل داشتند ولی یکمی بگردی راهشو پیدا می کنی.من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتم
کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
Last edited by vahidgame; 08-02-2010 at 14:01.
سلام
توی خونه گرگ ها اون موجودی که اسمش Dragon هست رو چطوری باید بکشم ؟! همونی که از دهنش آتیش میده بیرون !![]()
دوست عزیز میشه دقیق توضیح بدی؟کلا توی بازی 3 تا اژدها بزرگ وجود داره ولی اگه منظور شما ماموریت مربوط به الف ها هستش من اون جا اژدهایی یام نمیاد![]()
دوست عزیز یه عکس ازش گرفتم ببین میتونی کمکم کنی
راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یه عکس ازش گرفتم ببین میتونی کمکم کنی
یعنی این اگه اژدها هست پس اون اژدهای بزرگ توی بازی دیگه اسمش چیهدوست عزیز شماره اولی بگو درجه سختی بازیت روی چیه؟بعد شما چند ساعت هست که داری بازی می کنی؟
گروه شما به نظر من خوب نیست باید حتما یه جادوگر بیشتر وقتی توی گروهت باشه.موریگان رو اگه به جای لیلیانا بذاری خیلی برات مفیدت هست.من زیاد یادم نمیاد ولی این رو فکر کنم راحت کشتم در این بازی آن قدر غول وجود داره که این در مقابلش هیچی نیست
من کلا با کدهای تقلب توی بازی ها مخافم ولی دیگه توی بازیهای نقش آفرینی مخصوصا دیگه این کار خیلی مسخرست و باعث میشه بازی جذابیتش فوق العاده پایین بیاد و شما به نظر من اگه می خوای این جوری بری پاکش کنی بهترهراستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدماینم لینک
شما اگر روی درجه سختی نرمال میری میتونی درجه سختیو روی easy بذاری که وسط بازی هم میشه اینو تغییر بدی.
تو اولین پستم تو این بحث که تو همین صفحه هم معلومه توضیحات کامل گذاشتم
و تنها چیز بدرد بخوری که جز اونها می تونم برات بذارم همین عکسه:
همونطور که قبلا نوشتم، اون دوتا ماموریتی که با قرمز مشخص شدند مهمند......
اوه اوه عجب درب داغونی، اینطوری که سه سوته باید بمیری، یکمی Injury kit استفاده بکن جراحاتت خوب بشه.
منظورت از injury kit چیه ؟! یه کمی منو راه بندازید تو رو خدا
در جه سختی بازی روی نورمال هست مشکل اینجاست که اصلا جونش نمیره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)