تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 198 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
    شما بابد اول از راه اون محله فقیر نشین که یه در هست بری تو کا رارو انجام بدی بعد بیای اونجا با ogre دوست بشی بعد بزارن.(البته واسه من اینجوری بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)
    مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....

سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
    من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتم

کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....
    منم معتقدم اگه دوست نداری بازیو پاک کنی بهتره.چون سبک نقش آفرینی سبکی است که باید زبان انگلیسی خیلی خوب داشتi باشید و باید به این سبک علاقه داشته باشید.ولی این سبک یکی از بهترین سبک های بازی است و شاید بازی های این سبک پرطرفدارترین بازی ها در جهان باشند.من خودم مثلا با همین بازی dragon age زندگی کردم و یکی از بهترین بازیهای عمرم بود.
    من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتم

کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
    دوست عزیز میشه کامل بگی که توی orzammar چه کارهایی کردی و همین طور ماموریتهایی که در اون جا باید انجام بدی یه عکس بذاری شاید بتونم کمکت کنم.کلا خیلی ها توی این بخش مشکل داشتند ولی یکمی بگردی راهشو پیدا می کنی.
    Last edited by vahidgame; 08-02-2010 at 14:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    توی خونه گرگ ها اون موجودی که اسمش Dragon هست رو چطوری باید بکشم ؟! همونی که از دهنش آتیش میده بیرون !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    توی خونه گرگ ها اون موجودی که اسمش Dragon هست رو چطوری باید بکشم ؟! همونی که از دهنش آتیش میده بیرون !
    دوست عزیز میشه دقیق توضیح بدی؟کلا توی بازی 3 تا اژدها بزرگ وجود داره ولی اگه منظور شما ماموریت مربوط به الف ها هستش من اون جا اژدهایی یام نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز یه عکس ازش گرفتم ببین میتونی کمکم کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم اینم لینک

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی این اگه اژدها هست پس اون اژدهای بزرگ توی بازی دیگه اسمش چیه دوست عزیز شماره اولی بگو درجه سختی بازیت روی چیه؟بعد شما چند ساعت هست که داری بازی می کنی؟
    گروه شما به نظر من خوب نیست باید حتما یه جادوگر بیشتر وقتی توی گروهت باشه.موریگان رو اگه به جای لیلیانا بذاری خیلی برات مفیدت هست.من زیاد یادم نمیاد ولی این رو فکر کنم راحت کشتم در این بازی آن قدر غول وجود داره که این در مقابلش هیچی نیست
    راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم اینم لینک
    من کلا با کدهای تقلب توی بازی ها مخافم ولی دیگه توی بازیهای نقش آفرینی مخصوصا دیگه این کار خیلی مسخرست و باعث میشه بازی جذابیتش فوق العاده پایین بیاد و شما به نظر من اگه می خوای این جوری بری پاکش کنی بهتره شما اگر روی درجه سختی نرمال میری میتونی درجه سختیو روی easy بذاری که وسط بازی هم میشه اینو تغییر بدی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو اولین پستم تو این بحث که تو همین صفحه هم معلومه توضیحات کامل گذاشتم
    و تنها چیز بدرد بخوری که جز اونها می تونم برات بذارم همین عکسه:

همونطور که قبلا نوشتم، اون دوتا ماموریتی که با قرمز مشخص شدند مهمند......

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کد:

کد:
    اوه اوه عجب درب داغونی، اینطوری که سه سوته باید بمیری، یکمی Injury kit استفاده بکن جراحاتت خوب بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اوه اوه عجب درب داغونی، اینطوری که سه سوته باید بمیری، یکمی Injury kit استفاده بکن جراحاتت خوب بشه.
    منظورت از injury kit چیه ؟! یه کمی منو راه بندازید تو رو خدا
    در جه سختی بازی روی نورمال هست مشکل اینجاست که اصلا جونش نمیره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •