تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 298 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

برنامه هاي s60 3rd edition روش نصب ميشه يا بايد ساين كنيم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اکثر برنامه ها آره و بعضی از بازیها ولی بعضی از بازی ها و برنامه ها روش بالا نمی یان مثلا بازیهایی که نیاز به شتاب سنج دارن که اصلا روش بالا نمیان و همین طور برنامه ها و بازی های مخصوص نوکیا
    پیتون , ان گیج , بازیهای شتاب سنج دار , تمهای اصلی نوکیا و... چیز دیگه فقط برنامه ها و بازی های کرک و عمومی روش بالا می یان

3. 3 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در كل ميشه روي اين گوشي به عنوان يك Symbian s60 حساب كرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

ای همچین
    ببین توی قسمت About گوشی که میری نوشته با همکاری Nokia Co ولی سامسونگ اگر عین اونا میزد و هیچ فرقی نمی کرد که دیگه خیلی ضایع بود و هیچ شرکتی برنامه ها و برنامه نویساشون مثل هم نیست مثلا هیچ کدوم از S60 نوکیا Divx نمی خونن ولی Innov8 راحت می خونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

12

سلام آقا اگه می خواهی روش نصب برنامه و از اینجور کارارو یاد بگیری بیخیال Innov8 شو من کشتم خودمو هک نشد می خواستم روش N-Gage نصب کنم هر کار کردم نشد برای همین N96 دارم با اون بازی می کنم و حتی برنامه هارو ساین کردم بازم نشد گوشی دارای چیپ گرافیکی و سرعت سنج هست ولی هیچ برنامه و بازی اونارو نمی شناسن چون هنوز خیلی جدیده و از لحاظ سیستم عامل دقیقا مشابه N96 هست نظر من این هست شما که می خواهی تجره کسب کنی بیخیال این گوشی شو من بیشتر برای دوربین و صداش خریدم و من چون هر ماه گوشی عوض می کنم برام فرقی نداره و اگر این امکاناتو نداشت عمرا می خریدم
    1.من کیفیت صفحه رو پایین نیاوردم روی اتوماتیک دیگه خودمو نابود کنم 3 روز میره
    2.من 3تا دارم 2تا خودم یکی بابام ولی هیچ کدوم لقی ندارن با اینکه نزدیک 40 روز دارم
    3.سرعت GPS عالی ولی موفق به نصب نرم افزار نشدم
    4.امکان هک گوشی تا الان که وجود نداره حالا بعدا خدا می دونه ولی با وجود سیستم عامل جدید نوکیا دیگه فکر نکنم کسی روی گوشی کار کنه
    5.بعضی تمها آره و بعضی نیاز به ساین دارن و مثل نوکیا از لحاظ تم عمل می کنه
    6.نه کاملا اشتباه گوشی 2تا میکروفن برای ضبط صدا داره و خیلی واضح و عالی عمل می کنه
    7.همون جور که بالا گفتم N-Gage رو بی خیال موقع نصب می گه گوشی برای N-Gage ساخته نشده و خارج می شه
    8.اونم مثل نوکیا تو قسمت تم افکت تم رو Off می کنی درست می شه
    9.نه توی پکیجش یک کابل USB و هدفن و شارژ هست حتی User Guide گوشی به 40 صفحه نمی رسه چه برسه به Tv Cable ولی با کابل نوکیا کار می کنه
    10.مثل دوربینهای سونی اولین کار که چهره رو تشخیص و اونو واضح تر می کنه تو عکس و برای عکاسی در حالت لبخند و اینکه قابلیت این رو داره که چهره رو تشخیص می ده و قتی گزینه Blink Detection رو روشن می کنی چهره رو تشخیص می ده و وقتی طرفی که می خواهی عکس بگیری چشمش بسته باشه عکس نمی گیره ولی به محض اینکه باز می کنه عکش می گیره
    اگر باز هم سوالی داشتی در خدمت هستم
    آقا واقعا دمت گرم خیلی خوب راهنمایی کردی .
    پس در کل واسه برنامه این گوشی کلا مناسب نیست آره ؟
    اون برنامه هایی رو که روش نصب کردی با چه روشی نصب کردی ؟ چطور خطای certificate نداد ؟ روش خاصی داره ؟ یا خطاهای نوکیا رو نمی ده ؟
    من امروز با یه N82 کار کردم البته بعدازظهر ساعت 6:30 بود و نور یکمی کم بود اصلا با دوربینش حال نکردم ):
    اصلاها . عکس هارو زرد+بدون فوکوس خوب انداخته بود ! فیلم برداریش هم که نسبت به سامسونگ شارپینگ زیادی داشت که اذیت میکرد.
    آیا کلا N82 اینجوریه ؟ یا من نتونستم باهاش کار کنم و باید تنظیمات رو عوض می کردم ؟
    در کل اگه در مورد N82 هم تجربه داری میشه به N82 تو عکاسی امتیاز بدی؟ تو حالات مختلف ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

در مورد برنامه و بازی چند تا بازی مثل Assassin`s Creed و Boom Blox و ... روش ریختم بدون ساین و بصورت پیش فرض روش Alphalt4و Fifa 08 نصب هست که فقط همین 2تا بازی چیپ گرافیکی موبایل رو می شناسن و برنامه کلا LCG و Core ریختم که فاجعه بود در مقابل پلیر خود گوشی و پاک کردم البته ساین کردم الان فقط X-plor دارم که اون دیگه ساین نمی خواست
    ببین در مورد عکس حالا فردا برات مقایسه می کنم با N82 ولی Innov8 از همه لحاظ بهتره به جز یک فاکتور اونم فلاش موبایل نمی گم Innov8 بده ولی خوبم نیست در مقابل فلاش N82 عالی هرچی باشه زنونه دیگه
    حالا فردا تو همی تاپیک برات عکس Innov8 V.s N82 قرار می دم اگرم می خواهی برو به قسمت نوکیا بعد قسمت عکسهایی که با گوشی خودم گرفتم توی صفحه آخری یا یکی مونده به آخری خودم N85 رو با Innov8 مقایسه کردم

8. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

مرسی دیگه من بی صبرانه منتظر مقایسه ی بین عکس های N82 و innov8 هستم .
    لطفا تو محیط باز و محیط اتاق و نور کم و نور اتاق در حالت های ماکرو و معمولی مقایسه کنید .
    ممنون میشم لینک مقایسه با N85 رو هم بدید .
    مرسی واقعا ممنونم .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ما که هنوز قسمت نشده آی 8510 رو بطور دقیق ببینیم چون اطرافیان و دوستان من بیشترشون مخالف سامسونگن . اگه ما هم دیدیم این گوشی رو بین گوشیمو و آی 8510 عکس میزارم !

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من شنیدم توی این گوشی یه چیزی یه برنامه ای هست که شدیدا باتری رو میخوره.
    یه نفر میگفت مثلا توی یه هفته با استفاده معمولی هر شب شارژ میکنم اما یه ماه شارژ من به هر چند روز یک بار کاهش پیدا میکنه.
    پس مشکل شارژ این گوشی چیه؟کسی چیزی فهمیده؟
    قیمتش الان چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

در مورد برنامه و بازی چند تا بازی مثل assassin`s creed و boom blox و ... روش ریختم بدون ساین و بصورت پیش فرض روش alphalt4و fifa 08 نصب هست که فقط همین 2تا بازی چیپ گرافیکی موبایل رو می شناسن و برنامه کلا lcg و core ریختم که فاجعه بود در مقابل پلیر خود گوشی و پاک کردم البته ساین کردم الان فقط x-plor دارم که اون دیگه ساین نمی خواست
    ببین در مورد عکس حالا فردا برات مقایسه می کنم با n82 ولی innov8 از همه لحاظ بهتره به جز یک فاکتور اونم فلاش موبایل نمی گم innov8 بده ولی خوبم نیست در مقابل فلاش n82 عالی هرچی باشه زنونه دیگه
    حالا فردا تو همی تاپیک برات عکس innov8 v.s n82 قرار می دم اگرم می خواهی برو به قسمت نوکیا بعد قسمت عکسهایی که با گوشی خودم گرفتم توی صفحه آخری یا یکی مونده به آخری خودم n85 رو با innov8 مقایسه کردم
    دوست عزیز عکس ها چی شد ؟ بی صبرانه منتظر مقایسه ی شما هستم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •