برنامه هاي s60 3rd edition روش نصب ميشه يا بايد ساين كنيم؟
برنامه هاي s60 3rd edition روش نصب ميشه يا بايد ساين كنيم؟
اکثر برنامه ها آره و بعضی از بازیها ولی بعضی از بازی ها و برنامه ها روش بالا نمی یان مثلا بازیهایی که نیاز به شتاب سنج دارن که اصلا روش بالا نمیان و همین طور برنامه ها و بازی های مخصوص نوکیا
پیتون , ان گیج , بازیهای شتاب سنج دار , تمهای اصلی نوکیا و... چیز دیگه فقط برنامه ها و بازی های کرک و عمومی روش بالا می یان
در كل ميشه روي اين گوشي به عنوان يك Symbian s60 حساب كرد؟
ای همچین
ببین توی قسمت About گوشی که میری نوشته با همکاری Nokia Co ولی سامسونگ اگر عین اونا میزد و هیچ فرقی نمی کرد که دیگه خیلی ضایع بود و هیچ شرکتی برنامه ها و برنامه نویساشون مثل هم نیست مثلا هیچ کدوم از S60 نوکیا Divx نمی خونن ولی Innov8 راحت می خونه
آقا واقعا دمت گرم خیلی خوب راهنمایی کردی .
پس در کل واسه برنامه این گوشی کلا مناسب نیست آره ؟
اون برنامه هایی رو که روش نصب کردی با چه روشی نصب کردی ؟ چطور خطای certificate نداد ؟ روش خاصی داره ؟ یا خطاهای نوکیا رو نمی ده ؟
من امروز با یه N82 کار کردم البته بعدازظهر ساعت 6:30 بود و نور یکمی کم بود اصلا با دوربینش حال نکردم ):
اصلاها . عکس هارو زرد+بدون فوکوس خوب انداخته بود ! فیلم برداریش هم که نسبت به سامسونگ شارپینگ زیادی داشت که اذیت میکرد.
آیا کلا N82 اینجوریه ؟ یا من نتونستم باهاش کار کنم و باید تنظیمات رو عوض می کردم ؟
در کل اگه در مورد N82 هم تجربه داری میشه به N82 تو عکاسی امتیاز بدی؟ تو حالات مختلف ؟
در مورد برنامه و بازی چند تا بازی مثل Assassin`s Creed و Boom Blox و ... روش ریختم بدون ساین و بصورت پیش فرض روش Alphalt4و Fifa 08 نصب هست که فقط همین 2تا بازی چیپ گرافیکی موبایل رو می شناسن و برنامه کلا LCG و Core ریختم که فاجعه بود در مقابل پلیر خود گوشی و پاک کردم البته ساین کردم الان فقط X-plor دارم که اون دیگه ساین نمی خواست
ببین در مورد عکس حالا فردا برات مقایسه می کنم با N82 ولی Innov8 از همه لحاظ بهتره به جز یک فاکتور اونم فلاش موبایل نمی گم Innov8 بده ولی خوبم نیست در مقابل فلاش N82 عالی هرچی باشه زنونه دیگه
حالا فردا تو همی تاپیک برات عکس Innov8 V.s N82 قرار می دم اگرم می خواهی برو به قسمت نوکیا بعد قسمت عکسهایی که با گوشی خودم گرفتم توی صفحه آخری یا یکی مونده به آخری خودم N85 رو با Innov8 مقایسه کردم
مرسی دیگه من بی صبرانه منتظر مقایسه ی بین عکس های N82 و innov8 هستم .
لطفا تو محیط باز و محیط اتاق و نور کم و نور اتاق در حالت های ماکرو و معمولی مقایسه کنید .
ممنون میشم لینک مقایسه با N85 رو هم بدید .
مرسی واقعا ممنونم .
ما که هنوز قسمت نشده آی 8510 رو بطور دقیق ببینیم چون اطرافیان و دوستان من بیشترشون مخالف سامسونگن . اگه ما هم دیدیم این گوشی رو بین گوشیمو و آی 8510 عکس میزارم !
من شنیدم توی این گوشی یه چیزی یه برنامه ای هست که شدیدا باتری رو میخوره.
یه نفر میگفت مثلا توی یه هفته با استفاده معمولی هر شب شارژ میکنم اما یه ماه شارژ من به هر چند روز یک بار کاهش پیدا میکنه.
پس مشکل شارژ این گوشی چیه؟کسی چیزی فهمیده؟
قیمتش الان چنده؟
دوست عزیز عکس ها چی شد ؟ بی صبرانه منتظر مقایسه ی شما هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)