اوکی الان فهمیدم ....
برو تو همون شهره مگاتون ... .. یه نفر رو به اسم کالین موریاتی باید پیدا کنی ... احتمالا تو کافه باشه ... بعد باهاش در مورد پدرت حرف بزن ...
اوکی الان فهمیدم ....
برو تو همون شهره مگاتون ... .. یه نفر رو به اسم کالین موریاتی باید پیدا کنی ... احتمالا تو کافه باشه ... بعد باهاش در مورد پدرت حرف بزن ...
اره درسته
یک ادم نامرد هست باید براش کار کنی تا بهت اطلاعات بده
صاحب همون کافه ای هست که یک goul توش کار می کنه
همون ادمی که خیلی زشته
غیبتش نباشه البته![]()
Last edited by aghamajid1369; 26-03-2009 at 23:09.
تو الان اول بازی هستی طبق ماموریتی که داری
همچین تفنگی از کجا اوردی؟؟؟؟
مگه تو تازه از vault در نیومدی؟؟؟؟؟؟
مرسی ممنون من یه عمره دارم خودمو میکشم که پلی در کار نیست !!!!
فکر کنم اونی رو می گی که می گه منو میشناسه و میگه که تو 101 به دنیا نیومدم ؟ به من گفت برای اطلاعات بیشتر 100 در نوشابه بهش بدم !!!
همون جا یکی هست که کلاه رو سرشه و یک کت و شلوارداره . و در باره ی منفجر کردن بمب صحبت میکنه !
من رفتم به شریف ( کلانتر ) گفتم که این میخواد بمب رو بترکونه و شریف هم رفت دنبالش و اون مرده زد شریف رو کشت من هم زدن اونو کشتم !!! و این هم تفنگ شریف هست !!!
راستی من یه جایی رفتم که تمام اهالی سر چیز های الکی همدیگر رو میکشن !! تو م ش ر و ب یارو آب ریخته بود یارو زد به سرش اون ویتر ( صاحب مغازه ) ه رو زد کشت و یک عالمه زندانی و اسیر دارن !!! من آزادشون بکنم ؟؟؟
از هردوتون ممنونم .
Last edited by huggy; 27-03-2009 at 00:04.
اینجایی که شما می گی همدیگه رو می کشن و اسیر می گیرن احتمالا paradise falls نیست؟ اگه نیست بگو کجاست؟ من آشوب و هرج و مرج دوس دارم![]()
سلام
من دوباره يه جا گير كردم
تو شهر the sitadel ام، اونجا كه آدماي قرمز پوش داره، يه كامپيوتر تو يه اتاقه
يه كامپيوتر كه والت هاي 76 تا 112 توشه، ولي نمي دونم بايد چكار كنم
ميشه راهنمايي كنيد
ممنونم
دوستان کسی Anchorage رو بازی کرده ؟ همون DLC ؟ برای من بعد از اینکه 10 دیقه هم بازی میکنم مرحلش فعال نمیشه !
توی همون کامپیوتره به ترتیب همه ی والت ها رو امتحان کن فکر کنم والت 112 باشه
تک تک روشون کلیک کن بالاخره یکیش که رفتی تو quest compelet میده
اره درسته یادم نبود.همون جا یکی هست که کلاه رو سرشه و یک کت و شلوارداره . و در باره ی منفجر کردن بمب صحبت میکنه !
من رفتم به شریف ( کلانتر ) گفتم که این میخواد بمب رو بترکونه و شریف هم رفت دنبالش و اون مرده زد شریف رو کشت من هم زدن اونو کشتم !!! و این هم تفنگ شریف هست !!!
حالا الان دیگه مشکلت حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
پچی پیدا نشد برای جلوگیری از کرش کردن و بیرون اومدن از بازی و قفل کردن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)