تشکر!
من که خیلی حال کردم.
آخه یه مدت تو کف این بودم که قضیه به کجا می کشه. حالا با این عکسا کفم برید!!!!!!![]()
تشکر!
من که خیلی حال کردم.
آخه یه مدت تو کف این بودم که قضیه به کجا می کشه. حالا با این عکسا کفم برید!!!!!!![]()
با توجه به این عکسایی که نشون دادین یعنی تنها زلیخا جوون می شه !!!!!!!!
من شنیده بودم یوسف پیامبر هم پیر می شه بعد با هم جوون می شن!
باید هم گفت لو رفتنلو رفتن سرنوشت رابطه یوسف و زلیخا
با وجود اینکه این سریال یک مستند آن هم از زندگی یکی از پیامبران مشهوره باز هم قابل پیش بینی نیست که قراره چه اتفاقی بیفته باید یکی از بازیگرا آخرشو لو بده.................
یک عکس دیگه:
شاید برای خیلی از دوستان ترتیب پیامبران و شجره نامه آنها جالب باشه.(یا حتی سؤال باشه)
توی این عکس یوسف(ع) هم قرار داره...
در عکس خونه های رنگی پیامبر هستن.
.::اگه خوشتون اومد تشکر یادتون نره
::.
Last edited by s_paliz; 13-02-2009 at 10:49.
دیدین دیروز شبکه سه اعلام کرد که سریال حضرت یوسف به عنوان بهترین سریال از دید مخاطبان شبکه اروپا انتخاب شد و به مصطفی زمانی و کتایون ریاحی به عنوان بهترین بازیگر از دید مخاطبان اروپا جایزه دادن
من که کلی ذوق کردم مصطفی زمانی رو دیدم![]()
یوسف بیچاره اونقدر ها هم پیر نیست به قول خودش زلیخا جای مادربزرگ منه![]()
اونا اروپایین عزیز ... هنوز با قلق های ما آشنا نشدن ...دیدین دیروز شبکه سه اعلام کرد که سریال حضرت یوسف به عنوان بهترین سریال از دید مخاطبان شبکه اروپا انتخاب شد و به مصطفی زمانی و کتایون ریاحی به عنوان بهترین بازیگر از دید مخاطبان اروپا جایزه دادن
من که کلی ذوق کردم مصطفی زمانی رو دیدم![]()
چون برای ما ایرانی ها مرغ همسایه غازه ... واسه اونا هم کلاغ همسایه کبوتره ..
دلیل نمیشه که دو سه تا جایزه دادن شد خوب ... حقیقت عیانه ... هم ظاهر بین باشید و هم باطن .
Last edited by قاهر - Gahir; 13-02-2009 at 13:59.
می گم بچه ها چرا یوسف هی جوون و پیر می شه !!!!!!!!!!!!!!!!
یادشون می ره کجا چه گریمی داشته هی موهاشو از نقاط مختلف رنگ نکنن خوب..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قسمتی از وصیت نامه داریوش در مورد سیلوهایی که در ایران ساخته شده هست و داریوش طرز ساخت اونها رو از مصر یاد گرفته....
وصیت نامه داریوش بزرگ به خشایارشا
...ده سال است که من مشغول ساختن انبارهای غله در نقاط مختلف کشور هستم و من روش ساختن این انبارها را که از سنگ ساخته میشود وبه شکل استوانه است در مصر آموختم و چون انبارها پیوسته تخلیه میشود حشرات در آن به وجود نمی آیند و غله در این انبارها چند سال می ماند بدون اینکه فاسد شود و تو باید بعد از من به ساختن انبارهای غله ادامه دهی تا اینکه همواره آذوغه دو تا سه سال کشور در آن انبارها موجود باشد. و هر ساله بعد از اینکه غله جدید بدست آمد از غله موجود در انبارها برای تامین کسری خواروبار از آن استفاده کن و غله جدید را بعد از اینکه جاری شد به انبار منتقل نما و به این ترتیب تو هرگز برای آذوقه در این مملکت دغدغه نخواهی داشت ولو دو یا سه سال پیاپی خشکسالی شود....
بشنو و باور نکن !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)