یکی نیست جواب منو بده؟؟؟
نه عزیز هیچ مموری استیک یا حافظه جانبی دیگه ای نمیخوره
نه مموری استیک نمی خوره. آخه یه دستگاه که از 8 الی 32 گیگ!! ظرفیت داره نیاز به مموری استیک داره
یعنی واقعاً شما فضا برا آهنگ هاتون توش کم می آرید؟
جالبه ، یکی دوبار دیگه هم من این دیده بودم که این مشکل گزارش شده ... همیشه هم ایراد سخت افزاری بوده ... اون موارد که با restore حل نشده بودن ؛ ولی ضرر نداره که شما هم یه امتحانی بکنی ..
دقیقا چقدر کار کرده ؟ ... چقدر خش و اینا بهش افتاده ؟ ... بهرحال با فرض اینکه مثلا کمتر از 6 ماه کار کرده و خش و استهلاکش هم نه کم بوده و نه زیاد ... به نظر من 200 تا 210
Last edited by seymour; 01-07-2009 at 22:13. دليل: افزودن جواب
حافظه جانبی که بهرحال نداره .. شما هم باید با حافظه موجودش بسازی .. مثلا 8 گیگ فکر کنم اکثر کاربرها رو راضی نگه داره ... اونی که آرشیو بزرگتر داره بره سمت 16 گیگ ... من خودم دستگاه 30 گیگی دارم که الان تازه بعد از 4 سال داره پر میشه ... بهرحال باید مدیریت کنی حافظه رو ...
سلام...لطفا کمک کنید....
من ipod رو جیلبریک کردم...با ifunbox روش mobile installation 2.2.1 رو ریختم و به 1000 بد بختی یه برنامه free دانلود کردم از itunes
حالا وقتی میخوام برنامه بریزم میگه xxx can't be veified
مشکل از کجاست؟؟؟ تو رو خدا زود بگین
سلام...لطفا کمک کنید....
من ipod رو جیلبریک کردم...با ifunbox روش mobile installation 2.2.1 رو ریختم و به 1000 بد بختی یه برنامه free دانلود کردم از itunes
حالا وقتی میخوام برنامه بریزم میگه xxx can't be veified
مشکل از کجاست؟؟؟ تو رو خدا زود بگین
بچه ها اگه شما 250 تومن داشتیدpsp میخریدید یا ipod؟؟؟
سوال کلی هست(نپرسید چه چیزایی میخوای)
ببین پی اس پی موزیکم میتونی باهاش گوش کنی صفحشم بزرگ تره پس فیلم هم میتونی توش ببینی بازی هم که حله !!
ولی براش هدفون باید بگیری همین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)