تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 91 از 923 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من همه ی مهارت های زبان باید تقویت بشه حتی اگه بعضی از چیزا به درد شخصی که زبان میخونه نخوره!
    یس آی اگری ویث یو
    Last edited by brain; 27-01-2009 at 15:08.

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی کسی که هدفش فقط مکالمه اس ، مهمترین چیز speaking و listening هستش؟
    یکی میگفت گرامر و writing رو کلا بیخیال شو به هیچ دردی نمیخوره ... میگفت گرامر فقط برای ترجمه اس اونم به صورت حرفه ای...

مثل بقيه دوستان به تقويت تمام مهارت ها اعتقاد دارم.واسه همين مي گم آموزشگاه و فقط آموزشگاه.چون اونجا طبق يه lesson planner جلو ميرن و مشخصه كه writing تو چه level و كجا بايد روش تاكيد بيشتري بشه.

3. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

مثل بقيه دوستان به تقويت تمام مهارت ها اعتقاد دارم.واسه همين مي گم آموزشگاه و فقط آموزشگاه.چون اونجا طبق يه lesson planner جلو ميرن و مشخصه كه writing تو چه level و كجا بايد روش تاكيد بيشتري بشه.
    قبول نیست ... فکر کنم تو یه آموزشگاه داری .... کم کم اسمشم می گی مات رو می کشونی اونجا ... تبلیغات می کنی؟
    ناراحت نشدی که ؟منم می گم کلاس خوبه ... ولی اگه دوست داشته باشی بری ، من الان دارم به زور میرم ... امروزم باید برم ... واسه همین متنفرم ...

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبول نیست ... فکر کنم تو یه آموزشگاه داری .... کم کم اسمشم می گی مات رو می کشونی اونجا ... تبلیغات می کنی؟
    ناراحت نشدی که ؟منم می گم کلاس خوبه ... ولی اگه دوست داشته باشی بری ، من الان دارم به زور میرم ... امروزم باید برم ... واسه همین متنفرم ...
    سال 80 ليسانس مترجمي گرفتم(البته تو 79 تافلم رو گرفتم چه حالي مي داد انگار ركورد رضا زاده رو زدي اون موقع تعداد كسايي كه مي تونستند تافل بگيرن خيلي محدود تر از الان بود) ولي فوق رو فقط به خاطر اينكه تو اون زمان تدريس و ادبيات فقط وجود داشت نخوندم.(به علت عدم علاقه به هر دو مورد).از اون موقع تا حالا كارم تو زمينه نشره و تقريبا تو همه حوزه هاي اون فعاليت داشتم(كارشناسي،فني و.....) البته كار اصليم كارشناسي كتابه و چون ناشري كه قبلا براش كار مي كردم و الان پيمانكارشم نماينده لانگمن تو ايرانه كارم كارشناسي زبان شد و تجربه هاي خوبي كسب كردم خيلي از آموزشگاه داراي ايران رو هم مي شناسم.
    البته اينم بگم تو اين مدت به علت عدم برخورد مداوم با زبان مهارتم وحشتي اومده پايين شايد الان اگهtoefl ibt امتحان بدم(دوره ما نبود ولي به قول اين دختره تو انيميشن هاي شهرداري خيلي كلاس داره) 70 بيشتر نگيرم(يعني بيوگرافيمو براي ادعا نگفتم فقط اينكه من آموزشگاه ندارم)

6. این کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه پیشنهاد :
    یکی یه متنی چیزی تهیه کنه در رابطه با اینکه چه جوری باید زبان یاد گرفت ، بعد بذارید تو انجمن ، هرکی میاد بره سریع اونو بخونه و تکلیفش روشن شه و هی نیاد بپرسه که میخوام زبان یاد بگیرم ، چه کار کنمو ، از اینجور حرفا مثه خودم ...اینجوری وقتمونم تلف نمیشه .... من خودم شاید اینکارو در آینده کردم ..... (البته به کمک شماها ، خودم که حالیم نمیشه ) ....
    منم که میبینید هی گیر میدم ، اخلاقم اینجوریه ببخشید .... شرمنده ....
    Last edited by brain; 27-01-2009 at 15:09.

8. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

نه بابا ... اگه قرار باشه از روی یه متن 2000 صفحه ای همه طرز درست یک کار رو یاد بگیرن و اونو حفظ کنن همون بهتر که یاد نداشته باشیم ... تو هر چقدرهم که زور بزنی صادق جان نمی تونی همه شو یه دفعه یاد بگیری ... کم کم باید با استفاده کردن ازشون یاد بگیری ... الانم که تو اینجا میای یه چیزی رو که یاد نداری می گی ف ما اگه یاد داشته باشیم ، به تو می گیم و خودمون هم مسلط می شیم بهش ، اگرم یاد نداشته باشیم ، یا سعی می کنیم یاد بگیریم یا اینکه یکی دیگه جوابتو می ده ما یاد می گیریم ... اینطوری مشکلات خودمن رو هم می فهمیم ...
    ( تازه به پست هاممون هم اضافه میشه )
    .
    .
    .
    تا حالا هم که کسی به تو نگفته چرا سوال می کنی ؟! کسی بهت اینو گفته ؟

10. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kiarash.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیزم
    من میخوام زبان انگلیسی را با استفاده از گوشیم یاد بگیرم مثلا برنامه آموزش زبان را بندازم تو گوشیم و بعد با استفاده از هندزفری اونو گوش بدم اگه یکی از دوستان چنین برنامه ای را داره لطف کنه واسم بذاره

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیزم
    من میخوام زبان انگلیسی را با استفاده از گوشیم یاد بگیرم مثلا برنامه آموزش زبان را بندازم تو گوشیم و بعد با استفاده از هندزفری اونو گوش بدم اگه یکی از دوستان چنین برنامه ای را داره لطف کنه واسم بذاره
    به نظر من بهترین کمکی که گوشیت می تونه بهت بکنه اینه که یه سری فایل صوتی رو که برای تقویت Listening و Pronunciation خودت گرفتی رو بریزی تو موبایلت و هر وقت که بیکار بودی با هندزفری بدون این که با کسی هم کاری داشته باشی گوش کنی .... این جور فایل هاری از این سایت های می تونی بگیری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم هست ولی من در حال حاضر نمی دونم چرا پیداشون نمی کنم ... فکر کنم بی بی سی هم یه سری از این پودکست ها بده ... ولی نتونست پیدا کنم .... فکر کنم یه تاپیکی مخصوص این چیزا باشه ... برو یه گشتی تو همین صفحه اول انجمن بزن .... شاید چیزی یافتی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه پیشنهاد :
    یکی یه متنی چیزی تهیه کنه در رابطه با اینکه چه جوری باید زبان یاد گرفت ، بعد بذارید تو انجمن ، هرکی میاد بره سریع اونو بخونه و تکلیفش روشن شه و هی نیاد بپرسه که میخوام زبان یاد بگیرم ، چه کار کنمو ، از اینجور حرفا مثه خودم ...اینجوری وقتمونم تلف نمیشه .... من خودم شاید اینکارو در آینده کردم ..... (البته به کمک شماها ، خودم که حالیم نمیشه ) ....
    منم که میبینید هی گیر میدم ، اخلاقم اینجوریه ببخشید .... شرمنده ....
    ایول ... اینی که میگی رو من هم خیلی وقتا بهش فکر کردم ... تازه در نظر بگیرید که توی بخش Mp3 player هم که سوالات رو جواب میدم ، حالت مشابه وجود داره ... اونم در پاسخ به چندین سوال ..مثلا " می خوام یه هدفون بخرم ، چی خوبه ؟ " ... یا "زیر 100 تومن پلیر خوب چی پیدا میشه؟ " ... و شاید 6-7 تا سوال دیگه ... من خودم یه فایل متنی دارم که جواب کلی این سوالات رو توش دارم ، و اگه ببینم واقعا همون جواب کافیه ، حدوداً کپی اش می کنم! ...

در مورد این قضیه هم که " می خوام زبان یاد بگیرم ، از کجا شروع کنم؟" ، به نظرم اومد که بد نبود اگه یه سری توصیه ها میذاشتیم و نه لزوما یه دستورالعمل ... (هرچند بهتره مثلا من توصیه نکنم ، چون احتمالا همه رو از بدبینی بالکل منصرف کنم یه جورایی!) ... ولی یه بحث هم اینه که پس این دکمه "جستجو" ر واسه چی گذاشتن؟ ... طرف باید خودش عقلش برسه و سرچ کنه اول

14. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kiarash.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in darkness

پيش فرض

از شما خیلی ممنونم c.breezy عزیز خیلی مفید بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •