فكر ميكنم كه يه نوع تو فنلاند ميزنن يه نوع هم مونتاژ چينه ! يعني قطعاتشو نوكيا تو فنلاند ميزنه ميده چين اونا سرهم ميكنن !
آره نمي دونم چرا با ان گيج حال نكردم.بعد يه چيزي ... من ان گيج ريختم چند تا بازي مشكلي نديدم (؟)
دقیقا" همینه...فقط تو چین مونتاژ میشه...زیر نظر نوکیا...حالا هی میگن فنلاند فنلاند...
انگیج هم همه بازی هاش تریل نمیشه...مثلا" one که لینکش تو امضامه تریل میشه...
سلام.
آقا منم نه اهل بازیم نه زیاد دوربین واسم مهمه. سرعت بالای گوشی و داشتن GPS و WiFi و باطری قوی واسم مهمه. ان78 بگیرم؟ تو این قیمتها 6220 و N81 و E51 هم هستند. کدومو پیشنهاد میکنین؟
دوربین که زیاد مهم نیست همون 78 رو بگیر...اف ام ترنسمیتر هم داره...خیلیم خوشگلتره..
منم اصلا اهل بازی با گوشی نیستم.فقط یه شطرنج ساده که اونم ربطی به ngage نداره.با هک کردن هم حال نمیکنم چون فکرشو که کردم دیدم به کار من خیلی نمیاد.فقط اهل نرم افزار نصب کردن و کار با وایرلس و gps وfm transmitter و...هستم
شاید واسه همینه من با این گوشی حال می کنم
خوب دوست من خیلی از نرم افزرا رو اگه بخوای داشته باشی بهترین واسونترین را ه اینه که گوشیتو هک کرده باشی وگرنه 5ساعت باید بری و درخواستcer بدی واین بازیها ینی هک اصله واسه گوشی .اگه هک نباشه هیچی نیست...فقط اهل نرم افزار نصب کردن
پس این چیه؟
این عکس gsmarena هست.
یعنی اونم لیبلی بوده؟
غیر ممکنه
![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)