سلام ...
جمعه 86/6/19 فیلم بسیار زیبا و هنری بهشت
Heaven از برنامه سینما 4 پخش شد . فیلمی کاملا زیبا و جذاب که به کار گردانی (تام تیکور) آلمانی بود.
این اولین نقدی هست که من می کنم و امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره.
معرفی کارگردان : تام تیکور کارگردان 42 ساله آلمانی یکی از بهترین کارگردانان قرن 21 می باشد و آثاری چون : پرنسس و سلحشور (سینما 4 پخش شده) , بدو لولا بدو , بهشت و ...
تام تیکور علاقه ی بسیار زیادی به رنگ قرمز دارد اینو میشه از جایی فهمید که تمام کیوسک های تلفن موجود در فیلم بهشت یا آسمان به رنگ قرمز است و در فیلم پرنسس و سلحشور هم از لباس ها و ماشین های قرمز زیادی استفاده کرده ....
فیلم بهشت به نظر من فیلمی زیبا و ارزشمند است که جایزه های فراوانی هک کسب کرد از جمله : برنده بهترین فیلم برداری , برنده بهترین بازیگر زن (کیت بلانشت) , نامزد خرس نقره ایی و ......
موضوع فیلم این است که کیت بلانشت معلم جوانیست که می خواهد انتقام شوهر کشته شده اش و جلوگیری از پخش مواد به دانش آموزانش را بگیرد که خود مرتکب گناهی اتفاقی می شود .
بلانشت بمبی را تهیه می کند و به داخل سطل زباله شخص مورد نظرش که عامل پخش مواد و قتل شوهرش است می اندازد و این سطل آشغال توسط نظافت چی به داخل آسانسوری برده می شود (اتفاقی) و به همین دلیل مرتکب قتل 4 آدم بیگناه می شود
این نقدم چه کاره سختیه ، دیگه حسش نیست بقیشم خوبه بهتون توصیه می کنم فیلم رو ببینید.(تازه من فقط 15 دقیقه اولش رو گفتم)
.gif)
.gif)
.gif)