بچه ها این مشکلو کسی میتونه کمکم کنه توی حلش
دوستان تو بازی کال اف دیوتی5 به مشکل عکس زیر برخوردم... فقط قسمت دریاها اینطوریه انگار یه لایه فیلتره ثابته که با حرکت موس جابجا میشه (شطرنجیه) نگاه کنید
8800 gts 512 اخرین اپدیت.
![]()
بچه ها این مشکلو کسی میتونه کمکم کنه توی حلش
دوستان تو بازی کال اف دیوتی5 به مشکل عکس زیر برخوردم... فقط قسمت دریاها اینطوریه انگار یه لایه فیلتره ثابته که با حرکت موس جابجا میشه (شطرنجیه) نگاه کنید
8800 gts 512 اخرین اپدیت.
![]()
دوستان بازی من ارور میده و پرت میشم از بازی بیرون
یکی کمک میکنه ؟ چیکارش کنم ؟
نمی تونم بازی کنم
اقا یه سوالی داشتم چند صفحه قبل رو میخوندم یه عکس بود یکی با تفنگ زده بود یکی زو ترکونده بود..چرا پس تو بازی من ادما رو میکشم خونی نمیبینم؟!!!!!!!!!!!!!!!! رو زمین بریزه !!! یا نارنجک میندازم کسی تیکه تیکه نمیشه؟؟
بايد از سيتينق فعال كنياقا یه سوالی داشتم چند صفحه قبل رو میخوندم یه عکس بود یکی با تفنگ زده بود یکی زو ترکونده بود..چرا پس تو بازی من ادما رو میکشم خونی نمیبینم؟!!!!!!!!!!!!!!!! رو زمین بریزه !!! یا نارنجک میندازم کسی تیکه تیکه نمیشه؟؟
کدوم گزینه....
دوستانی که با ارور زیر مواجه شدن طبق اونچه که تو عکس گفته عمل کنند مشکلشون حل میشه:دوستان بازی من ارور میده و پرت میشم از بازی بیرون
یکی کمک میکنه ؟ چیکارش کنم ؟
نمی تونم بازی کنم
Error during initialization:Unhandled exception caught
لینک عکس:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مطمئن هستی آخرین دراور انویدیا رو داری ؟ بازم چک کن ...
اگر نشد آخرین ورژن DirectX 9.c رو که برای نوامبر هست بگیر و نصب کن ....
بازهم نشد نسخه بازی رو از شرکت تکین بگیر .
کمک کنید خواهش می کنم. یکی بگه مشکل کجاست.
با هزاز زحمت بازی رو نصب کردم ولی قبل از شروع مرحله 3 (جایی که می گه کلیک کنید برای استارت و شروع به لود کردن مرحله می کنه) , یهو سیستم ReStart می شه.
کامپیوترم یه مقدار قدیمیه ولی دو مرحله قبل رو با کیفیت متوسط اما قابل قبولی بازی کردم.
cpu 3.0
6800 GT
ram 1G
راستی این بازی با دسته کامپیوتر کار نمی کنه؟
فک نکنم با Joystick بشه بازی کرد...
ولی اینجور بازی هارو (KeyBoard+Mouse) خیلی راحت تر میشه بازی کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)