tohidkh هر سیستمی همیشه یک حفره امنیتی - اقتصادی - سیاسی - اجتماعی - ورزشی - فرهنگی خواهد داشت . بایستی رفع شد حالا طی این مراحل رفع شدن ممکنه چند دقیقه به نفع شما باشه چند دقیقه به نفع ما . اما مهم این هست که ایا این حفره ها اصلاح خواهند شد.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
tohidkh هر سیستمی همیشه یک حفره امنیتی - اقتصادی - سیاسی - اجتماعی - ورزشی - فرهنگی خواهد داشت . بایستی رفع شد حالا طی این مراحل رفع شدن ممکنه چند دقیقه به نفع شما باشه چند دقیقه به نفع ما . اما مهم این هست که ایا این حفره ها اصلاح خواهند شد.
![]()
من از سرویس 512 2g هماراسیستم استفاده میکنم.
اینم سایت ای نت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
میگم این تابستون تموم شد و جشنواره تابستانی صبا نت چرا شروع نشد؟؟؟؟ هر چند که تابستان رو از متن جمله حذف کردند
دوستان صبانتی شما هم با مشکل افت سرعت شدید مواجهید ؟ مخصوصا شبا؟
به نظرم ملت پا میشن برای دعا و نیایش تو ماه رمضون میان میشنن پشت نت آقا قبول نیست ها نماز روزهاتون باطل میشه هااااا از من گفتن چرا بازار ما رو کساد میکنین آخه بگیرین بخوابین دیگه![]()
من شبا دیگه نمیتونم بیشتر از 1GB دانلود کنم
این سرویسش منظورتون بود؟
دوست من این خوبه.
ولی من این حرف رو چندمین باره که در این تاپیک میزنم " بستگی به مصرفتون داره "
ولی در کل این سرویس (مخصوصا 256) جالبه. حالا نمیدونم کیفیت سرویس هاش چطورند؟
موفق باشید![]()
درست میشه . . .
من هم موافقم. (اینو که ملت دعاهاشون رو در نت میکنن)
خب! 1GB که خودش خوبه! یعنی سرعتتون مابین 600 و 700 هست دیگه . . . ؟!
این خودش خیلی خوبه.
موفق باشید![]()
دوست عزیزم vendee دلیل خاصی داره که می خوای بری از iNet بگیری ؟
البته.اول اینکه همارا سرعتش خیلی پایینه.پشتیبانی خیلی ضعیفی داره.من 100 بار گفتم سرعتم 512 نیست تو مودم من 484 نوشته...
این سرعتی که شما انتظار داری به خیلی چیزا بستگی داره که بعضیاشون میشه گفت تو شرکت دیگه هم همینطوره
مثلا مرکز مخابراتیتون / . . . .
اصلا بعضی چیزا هست که نمیشه براش دلیل آورد
سرویس شرکت همارا 128 و +128 ش برا من سرعتی بین 90 تا 94 درصد سرعت اسمیش رو میده ولی سرویس 256 همین شرکت برای من سرعتی زیر 86% میده
مثلا همین DownStream که گفتی برا من تو مرکز گلستان رو 484 ست شده و تست ها هم همینو نشون میده ولی توحید تو مرکز مدنی 512 براش ست شده و سرعتش یکمی بیشتره ( دلیل مرکز )
راستی می خوای از کدوم سرویس آی نت بگیری ؟
اینم فکر کردی که 10 تومن هزینه ی راه اندازی میدی بهش بعد دوباره پشیمون شدی باید 10 تومن هم بدی به همارا ؟ ( تازه اگه پورت باز داشته باشن ؟ )
MaSoOd جان؟ این 90% و 86% نوع جدید سنجش سرعت هست ؟
جان MaSoOd داری باکلاس صحبت میکنی خیلی خوشم اومد . آفرین اینطوری بری ..... ما چیکار کنیم پس؟
DownStream شما روی 484 تنظیم شده خوب مطلب داره .
احتمالا slot مشکل داره یا به خاطر اینکه متاسفانه متاسفانه چون پهنای کمی به اونجا می آید برای همین یکم حداقل رو در نظر می گیرن که مشکلی پیش نیاد.
اما بایستی پورت و اسلات شما یه چک بشه تا دیده بشه مشکل از کجاست . اگه تنظیم ساده باشه حله. اما اگه سخت افزاری باشه اضافه کاری نداریم. شما دوستی از هم مرکزیتون پیدا کنین و این رو بپرسین ببینین اونم اینطوریه یا نه ؟ اوکی ؟.
inet پیشنهاد نمیشه . اگه مشکل قیمت هست تو چند ماه آینده اکثر شرکتها کاهش خواهند داد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)