صد در صد باهات موافقم چون دقیقا زدی به هدف
صد در صد باهات موافقم چون دقیقا زدی به هدف
به قول JiNi دوست عزیزم که من با نظرش موافقم یه زمانی دور , دوره Dell بود حالا دیگه نوبت hp که به وفور تو بازار پیدا می شه تو سایت NotebookReview هم سریهای 6000 رو گذاشته که همون dv6855هستش فقت مشخصات فنیش فرق می کنه ولی ظاهرو بقیه چیزاش یکیه اینم لینکش:
hp سریهای Special Edition که دیگه حرف نداره چون هدفون و موس مارک اچ پی با رنگ سفید که رنگ خوده دستگاهم هست توی جعبش گذاشتنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by internet-forum; 07-06-2008 at 19:00.
با این تفاسیر خوراک خودته چون هم کانفیگ بالاست و هم ببخشید خیلی خرکاره
خوب کجای اطلاعات من اشتباه بود؟
من نگفتم کیفیتش پایینه در مقایسه با Dell و Hp گفتم البته ارزونتر هم هست میتونید سایت Notebookreview.com را ببینید
تازه خود منم قصد دارم بزودی یه لبتاب Gateway از آمریکا بخرم D:
سلام
چه مارک و مدلی را با مشخصات زیر پیشنهاد می کنید (زیر یک تومن) لطفا دلیلتون هم بگید.
cpu: amd tl62
ram: 2g
vga: not important
hard: >160 g
در سایت رایان سبا لبتاپ توشیبا نزدیک به این را (TOSHIBA - Satellite A215-S5818) را هفتصد زده.
نظرتون چیه؟
برای محاسبات نسبتا سنگین میخوام.
ممنون
سلام
من که آخر سر نفهمیدم gateway های الان آمریکاست البته اگر از آمریکا بگم برام بیارن
حالا که اینقدر تعریف hp می کنید hp توی آمریکا ساخت آمریکا هست یا غیره؟
بعدش برای من کیفیت lcd خیلی مهم یعنی چشم را آزار نده به نظرتون زیر 800$ کدومشون کیفیت صفحه بهتری داره؟ hp , dell ,gateway
من قبول دارم که دل نقص های زیادی داری مثلا صدای زیاد هارد یا optical drive یا اینکه LCD بدجوری چشم آزار میده ولی تا آخرین نفس برات کار می کنه استحکامشم من تو هیچ لپتاپی ندیدم خفنم کیبردش خوش دست که من نه تو سونی نه توشیبا کیبوردی به این خوش دستی ندیدم تاچ پدی هم که استفاده کرده خیلی روان هست ولی مال سونی توشیبا اصلا این طوری نیست
با اینکه دل هیچ ضمانتی توی آب خوردن inspiron نداره یه بار روی میز بچه های فامیلمون آب ریخته بودند معلوم نبود از کی آّب رفته بود تو لپتاپ من آمدم دیدم میز خیس لپتاپ بلند کردم دیدم لیبلاش اصلا خیس شده فهمیدم از زیر توشم رفته بعدش گرفتم با سشوار زود خشک کردم هیچیشم نشد
یا اینکه دل چند تا برنامه هم مخصوص خودش داره مثلا dell system restore یا Dell media direct یا Diagnous driver
حالا می خوام بدونم hp و gateway هم برنامه اضافی دارند؟
و در آخر سر زیر 800$ با مشخصات مشابه hp , gateway ,dell کدوم یکیش بتهره به همراه دلیل
Last edited by linuxboy; 07-06-2008 at 22:55.
تو lcd دل خیلی چرته
توشیبا lcd خوبی داره ولی یک انگشت بزن بهش دیگه میشه مکافات یکی از بچه ها داشتش رو صفحه هش یک نقطه های نورانی دیده میشد
بعدشم تاچ پدشم خراب شد
البته توشیباش چینی بود
به نظر بنده اگر سنگین بودن و ضمخت بودن برات مهم نیست دل کار راه میندازه صرف نظر از صدای بلند قطعاتش ولی انصافا رفیق نیمه راه نیست عمرا تنهات بزاره من 2 سوال ازش بجای دسکتاپ کار کشیدم آخ نگفته
در
باید توضیح بدهید که مانیتور خوب از دید شما چیست. بین سه برندی که نام برده اید هیچ یک از دو برند dell و gateway کیفیت مطلوبی ندارند اما hp به نظرم بهترین مانیتورهای حال حاضر را تولید می کند. دوستی هم اینجا عقیده داشت که کیفیت مانیتورهای سونی بهتر است و ایشان هم نادرست نمی گویند اما از دید من مانیتور خوب برای یک desktop replacement مانیتوری است که دیدن فیلم در آن لذت بخش باشد. (چون در سایر موارد من از حداقل نور مانیتور استفاده می کنم تا به چشم آسیب نرسد) یعنی نور کافی داشته باشد و نور آن هم آزاردهنده نباشد. نور مانیتورهای سونی ضعیف تر از چیزی است که من انتظار دارم اما سونی رزولوشن های بالا را هم پشتیبانی می کند یعنی فردا اگر شما بخواهید با Blu-Ray فیلم های Full HD را هم تماشا کنید مشکلی نخواهید داشت اما نور کم است...البته الان اکثر تولید کنندگان اجازه می دهند تا موقع کاستمایز کردن مانیتوری انتخاب کنید که امکان پخش HD هم روی آن فراهم باشد. در مورد لپ تاپ ها هم باید بگویم که الان بیش از نیمی از لپ تاپ های کل جهان در چین تولید می شود. نه فقط لپ تاپ که الان بسیاری از دوربین های دیجیتال جهان هم در چین تولید می شوند. اما فراموش نکنید که اولاً این لپ تاپ های به سفارش کمپانی های آمریکایی (مثلاً hp) تولید می شوند و Quality Control آمریکا روی آن نظارت دارد و ثانیاً قطعات لپ تاپ چینی نیستند و فقط مونتاژ آن که کار ساده ای هم هست در چین انجام می شود و ثالثاً همان جنس چینی را آمریکا و اروپا هم استفاده می کنند. فقط بعضی مدلها هستند که هم در چین تولید می شوند و هم در ژاپن (مثل برخی لپ تاپ های قدیمی توشیبا یا دوربین Canon S5IS) که خوشبختانه چون ما هم در آسیا هستیم هر دوی آنها به دست ما می رسد و مثلاً الان هم S5IS چینی در بازار هست و هم ژاپنی. در نهایت هیچ کدام هم هیج تفاوتی با هم ندارند چون کنترل کیفیت اعمال شده روی هر دو یکی است. در مورد استحکام لپ تاپ ها هم این ارتباطی به برند خاصی ندارد و همه سعی می کنند لپ تاپهایشان استحکام قابل قبولی داشته باشد و تا حدی هم در برابر نفوذ آب مقاومت داشته باشد و در سری های خاص هم به این مساله بیشتر توجه می کنند مثل سری latitude از dell و business در HP. اما باور کنید که Dell پول زیاد می گیرد و مثلاً همین الان اگر شما بخواهید XPS M1530 ر به یک Blu-Ray ROM مجهز کنید باید 500 دلاز اضافه تر پرداخت کنید اما برای داشتن یک درایو Blu-Ray در HP تنها باید 100 دلار بیشتر پرداخت کنید...اصلاً پیشنهاد می کنم الان بروید و همین dv9700t را کاستمایز کنید تا ببینید حتی در پیشرفته ترین حالت هم قیمت نهایی بسیار عالی خواهد بود. دقت هم بکنید که قطعات دقیقاً همان هاییست که dell و سونی و دیگران استفاده می کنند اما تفاوت قیمتها را هم مد نظر داشته باشید.در مورد نرم افزار ها هم کافیست که یک لپ تاپ HP را کاستمایز کنید تا ببینید چقدر نرم افزار به شما پیشنهاد می شود. هرچند که در ایران چون کپی رایت نداریم نباید پول خود را برای این نرم افزارها هدر کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو قبول دارم چون خودم اچ پی دارم اما وقتی کنار sony FZ290 میزارم تفاوت احساس میشه بخصوص هنگام فیلم و گیممانیتورهای حال حاضر را تولید می کند.
اچ پی تمام چینی هست اما سفارش آمریکا ... همه محصولاتش هم چینی هست اما کیفیت فوق العادهحالا که اینقدر تعریف hp می کنید hp توی آمریکا ساخت آمریکا هست یا غیره؟
پیشنهاد میشه از مانیتورهای برایت استفاده کنید مثل اچ پی و دل ... اما شفافیت HP بهتره ولی روشنایی دل بیشترهبعدش برای من کیفیت lcd خیلی مهم یعنی چشم را آزار نده به نظرتون زیر 800$ کدومشون کیفیت صفحه بهتری داره؟ hp , dell ,gateway
gateway رو کار نکردم کلا سراغ برندهای معتبر بروید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)