دوست عزىز imei گوشى من به همون صورتى که شما گفتىد است اما بعد از رىختن اون مد صدا که مشکل داشت گوشىم دىگه بالا نىومد و من مجبور به فلش کردن گوشى شدم .
دوست عزىز imei گوشى من به همون صورتى که شما گفتىد است اما بعد از رىختن اون مد صدا که مشکل داشت گوشىم دىگه بالا نىومد و من مجبور به فلش کردن گوشى شدم .
خیلی ممنون.
دستت طلا
ببخشید اگر این برنامه را اینجا گذاشتم مى دونم باید در تاپیک نرم افزار ها بذارم ولى چون این برنامه ساین نشده است وپک آیکون هاى آیفون هم تواین تاپیک هست گفتم اینجا بذارمش بهتره
این ورژن قابلیت هاى بیشترى از ورژن هاى قبلى دارد .
بعضى از قابلیت هاى آن عبارتند از :
امکان فعال کردن به جاى قفل خود گوشى
تنظیم زمان فعال شدن
امکان فعال شدن در محیط GDesk
نمایش دادن اس ام اس و تماس تلفنى
و ... .
براى انجام این کارها به پوشه shared\iphonelock در درایو D بروید و فایل iphonelock.ini را ادیت کنید و خودتون بقیش رو میفهمین .
عدد ۱ یعنى فعال و عدد ۰ یعنى غیر فعال .
براى به کار انداختن این قفل به جاى قفل خود گوشى به صورت زیر عمل کنید:
اول قفل اتوماتیک صفحه کلید را از کار بندازید بعد وقتى فایل iphonelock.ini را ادیت کردین مقدار AutoStartOnBoot را برابر ۱ قرار دهید حالا هر موقع گوشى رو روشن کنید این برنامه لود میشه و در موقعى که از موبایل استفاده نمى کنید فعال میشه .
فقط در حالت فلیپ بسته اشکال دارد.
با این برنامه گوشى خود را بیشتر شبیه آیفون کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matrixp990i; 18-06-2008 at 17:57.
سلام .
خيلي ممنون از اين مطلب بسيار جالبتون من كه امروز P990 خودمو كاملا هك كردم و تمام چيزهايي كه شما نوشته بوديد بدون هيچ مشكلي روش جواب داد .
بازم خيلي ممنون از اين مطلب جالبتون
سلام
کسى انىمىشن startup و shutdown گوشى آىفون را براى P990i نداره .
ببخشىد اىن فونت هاى Uiq3 را با چه برنامه اى ادىت مى کنند ىا مى سازند .
آقا ماتریکس شما با گوشی این پست ها رو زدی؟ و فونت P1 رو گوشیت ریختی؟
آخه همه حروف ی نمیچسبن. اگه ممکنه از ی چسبان استفاده کن.
ممنون.
خيلي شرمنده دو تا ى داره ولى هيچکدام نمي چسبه من هم به همين دليل نوشتم با چه برنامه اى ميشه فونتا رو اديت کرد .
مرسی که جواب دادین.
یه sony ericcson p990 application port(come6) اضافه میشه وقتی وصله
یه pc connect port هم خودش هست.
یعنی با وصل گوشی یه آیتم اضافه میشه
حسین جان با دیدن این یه سوال برام پیش اومد:
یه هکی بود که میشد انیمشن استارت آپ گوشی رو تغییر داد. سوالم اینه که توسط همون مسیر میشه کل انیمشن شات داون و استارت گوشی رو حذف کرد؟ خوب بالاخره نمایش دادن این انیمشن ها یه زمانی رو صرف خودش میکنه که با حذف کردنش گوشی زودتر از حالت معمول روشن یا خاموش بشه؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)