اینکه معلومه
کدوم بهتره؟ روغن خنک یا آب خنک؟
اینکه معلومه
کدوم بهتره؟ روغن خنک یا آب خنک؟
فکرکنم آب خنک بهتر باشه.البته دوستانی که اطلاعاتشون کامل تره باید بیان نظر بدن.ولی به نظر من آب خنک بهتره.(نظر شخصی،اطلاعاتم کامل نیست)
بستگی به خیلی عوامل داره . مثلا نوع انجین . تعداد سیلندرها . مساحت رادیات . فنهای کمکی . بطور عمده رادیات آب خنک کننده ی بهتریه با سنسور های جدید و البته فنهای کمکی و سطح تماس مناسب که مقطع بزرگی هم داشته باشه . ولی برای موتورهای کم توان - زیر 25 اسب بخار - سیستم خنک کننده مرکب از هوا و روغن با سطح مقطع بزرگتر از مثلا پالس-200 در ترافیک های زیاد و دمای شهری حداکثر 35 درجه سانتیگراد خوب عمل می کنه .
برای موتورهای آف-رود و سوپر بای ها خنک کننده رادیات اولویت بیشتری داره تا موتورهای شهری . موتورهای جاده ای هم که داستان خاص خودشون رو دارند . نمونه طرح تحول سیستم خنک کننده یک موتور gsx هست که در طی سه دهه از تولیدش ابتدا با هوا ، بعد روغن و دسته آخر در رده R با رادیات آب عرضه شد .
سلام
نظرتون درباره daelim 250 چیه؟ 4.8 میلیون
اون دوتا ی دیگه که به درد نمیخوره.
Last edited by javad gol; 20-10-2009 at 16:28.
سلام رفقا ...![]()
میگما کلا نظرتون در مورد این موتور های که نیروی انتظامی به مزایده میزاره چیه ؟ می خوام یکم شفاف بشم الان ..!![]()
سلام دوستان
قبلنا میخواستم یه مدل از موتور های بی کلاج کم مصرف رو بگیرم
که خوب متاسفانه نمیدونم چرا قیمت های دوستان خوبم تو پی سی ورلد با قیمت هایی که میشنوم همخونی نمیکنه
چون من این مدل ها رو اینجا 700 800 قیمت کردم در صورتی که همه میگن از این قیمت پایینتره
خلاصه منم اتفاقی داشتم تو سایت ها چرخ میزدم که چشمم به اتوسیکلت ها افتاد(همون موتور هایی که سقف و تجهیزات و... دارن)
الان فقط مدل سامان150 رو دیدم که توی سایت قیمت داد 1250000 که من نمیدونم گرون میده یا خوب میده؟
حالا اگه میشه در مورد اینا یه توضیحی بدین!!!!!
و چند مدل بهم معرفی کنید که قیمت کم و مناسبی داشته باشه(اگه 1 تومن بشه که خیلی عالیه)
البته من از موتور های بی کلاج کم مصرف صرف نظر نکردم
اگه نتونستم همچین چیزی رو بگیرم اون موقع میرم سراغ همون بی کلاج های کم مصرف
اصلا تحت هیچ شرایطی سمتشون نرو.
سلام بر دوستان موتور سوار!
آقا ويو اس الان قيمتش چنده؟ هست يانه؟ پيشنهاد ميكنيد!؟ همه چيز رو در موردش توضيح بديد!
سلام دوستان من قصد خرید یه موتور پرشی (تریل) دارم که هم قیمتش زیاد بالا نباشه هم قدرت و سرعت بالایی داشته باشه و هم خرج پائینی داشته باشه و کلا بعد از چند وقت معذرت میخوام لش نشه شما چه مارک و چه مدلی رو تایید میکنید
آقا به سوال ما جواب بديد!
در ضمن ديگه تو ايران ويو توليد نميشه؟؟؟؟ قضيه چيه ؟ يادمه شركت تيزرو توليد ميكرد.. . حالا ديدم كه ديگه تيزرويي در كار نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)