تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 1045 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط newmusic مشاهده تاپيک
    اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم

من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
    وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید

اولی مطالب سایت که مشکلی نداره

حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.

یه سایت معمولی که هم مطالب فارسی باشه هم انگلیسیس قاطیش

وورد من وورد لرد هستش 2007
    سلام دوست عزيز

شما كه با اين عجله اي كه دارين نه فايلتون رو آپ كردين و نه نوشتين حداقل كدوم سايت بوده

ميدونين كه نميشه گفت يه سايتي كه هم فارسي و هم انگليسي داشته باشه ، آخه فرمت سايتها با هم فرق داره و همچنين نحوه قرار دادن مطالب فارسي در سايتها هم

پس لااقل نام سايت رو ميگفتي تا مشكلت حل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

راستش اين رو مدرس برنامه ي word كه مدتيه از شبكه ي آموزش پخش ميشه دو سه روز پيش موقع توضيح گزينه هاي پنجره ي Print گفت!!!!!!ولي حيف كه خودش اينكار رو عملا نكرد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

راستش اين رو مدرس برنامه ي word كه مدتيه از شبكه ي آموزش پخش ميشه دو سه روز پيش موقع توضيح گزينه هاي پنجره ي Print گفت!!!!!!ولي حيف كه خودش اينكار رو عملا نكرد
    سلام

يا اون مطلب رو اشتباه گفته يا شما كامل نشنيدي

شما كه Contractor آي تي هستي ديگه چرا !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bil Gits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    عشق من مازندران.طبرستان

پيش فرض Configuration Progress

دوستان من word 2007 دارم و وقتی بازش می کنم یه پنجره به نامConfiguration Progress باز میشه!
    چی کار کنم که نیاد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان من word 2007 دارم و وقتی بازش می کنم یه پنجره به نامConfiguration Progress باز میشه!
    چی کار کنم که نیاد؟
    سلام دوست عزیز

بابا یه عکسی ، یه توضیحی ، یه چیزی در مورد این پیغام می گفتی یا می ذاشتی تا بفهمیم چی هست اصلا و چی میگه یا چی می خواد ........
    شما که خودت رئیس مایکروسافتی دیگه چرا اینو می پرسی یا اصلا چرا اینطوری می پرسی

کاملتر ، دقیق تر و ....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت wordist عزیز.
    در پی بحثی که با هم داشتیم سری به سایت شورای گسترش زبان فارسی زدم.متاسفانه؛ این سایت هم با وجود آنکه تلاشش بر اینه که فارسی را درست ترویج بده و با وجود رعایت نیم فاصله ها به طور دقیق ولی همچنان از ی عربی به جای ی فارسی لستفاده میکنه در پایان هم برای ایجاد نیم فاصله در ورد از همان روش
    ctrl+space
    استفاده کرده جهت کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
    در ضمن درمورد فاصله و نیم فاصله بحث جالبی را کرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در پایان یک مقاله راجع به فارسی را پس بداریم یافتم که توجهتون را بهش جلب می کنم
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام خدمت wordist عزیز.
    در پی بحثی که با هم داشتیم سری به سایت شورای گسترش زبان فارسی زدم.متاسفانه؛ این سایت هم با وجود آنکه تلاشش بر اینه که فارسی را درست ترویج بده و با وجود رعایت نیم فاصله ها به طور دقیق ولی همچنان از ی عربی به جای ی فارسی لستفاده میکنه در پایان هم برای ایجاد نیم فاصله در ورد از همان روش
    ctrl+space
    استفاده کرده جهت کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
    در ضمن درمورد فاصله و نیم فاصله بحث جالبی را کرده
    کد:
    در پایان یک مقاله راجع به فارسی را پس بداریم یافتم که توجهتون را بهش جلب می کنم
    کد:
    سلام دوست من

من مقاله مذکور را که راجع به نیم فاصله بود خوندم.

به نظر من هم نیم فاصله جزء لاینفک زبان فارسی است ولی استاده CTRL+Space برای اجرای آن کار درستی نیست زیرا این کلید ترکیبی خودش در ورد بکار رفته و کارایی مختص خود را دارد و نباید به چیز دیگری تبدیل شود.

همانطور که آن مقاله نیز اشاره کرده کلید استاندارد نیم فاصله SHIFT+Space می باشد که برخی برنامه های مبدل آن را تهیه کرده اند که به نظر من بخاطر اینکه استاندارد از بین نرود باید از ان برنامه ها استفده کرد که من ادرس آن را در پست(های) قبلی گذاشتم.

در مورد ی هم باید بگویم نظر شما درست است یعنی باید از ی فارسی نه عربی استفاده شود ولی من در سیستم خودم هم فونتهای معمولی هم B و هم 2 را دارم ولی نمیدانم چرا وقتی تایپ می کنم ان ی ها غلط تایپ می شوند. من فکر می کنم اشکال از انجا ناشی می شود که ما در اینجا داریم از فونتهای سیستم استفاده می کنیم.

موفق و شاد باشی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نام خدا
    در پست قبلی درمورد فارسی و عربی صحبت‌هایی شد و wordist عزیز فرمودند که ساختن shortcutکه کاری ندارد و شما اگه می‌تونی کاری کن shift+space همان فاصله‌ی مجازی باشه اگر به نوشته های ایشون دقت کنید در همین پست آخر مشکل ی عربی را ندارند و واقعا جای بسی خوشحالی است در پی این بحث که واقعا برام اهمیت داشت در صدد آن برآمدم که این مشکل را برطرف کنم مجموعه‌ای را براتون آپلود می‌کنم که مشکل فاصله‌ی مجازی و ی فارسی و ک فارسی را رفع کرده و برای عزیزان توضیحاتی را در قالب pdfتقدیم می کنم امید است حتما این مجموعه را نصب و به دوستان خودتون توصیه کنید باور کنید پاس داشتن زبان فارسی نه تنها به من بلکه به کشورمان ایران کمک می‌کنه امیدوارم نگین اینا دیگه چه حرفیه.درمورد معادل واژه‌ی آپلود هم باید بالا‌گذاری را می گفتم ولی چون متداول نیست نگفتم
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز

اشتباهي بهتون گفتن

اين گزينه اصلا ربطي به اون مطلب نداره و اصلا مطلب شما (يعني كپي كردن يه سند در ادامه يه سند ديگه) به نظر من راهي غير از يه كپي كردن عادي بين دو سند نداره.

اما اون گزينه‌اي كه شما در شكل نشون دادي جهت ساختن يك فايل با پسوند PRN ، كه ميشه تحت داس پرينت اون رو گرفت ،‌ مي باشد.

مثلا شما اون گزينه رو ميزني و OK مي كني و فايل را با يه اسم مشخص يه چا ذخيره مي كني و اگه يه جايي رفتي و ورد وجود نداشت در command Prompt ميتوني دستور زير رو بنويسي تا پرينتش گرفته بشه البته به شرطي كه فونتهاش موجود باشه. (فرض كنيد اسم فايل در اين حالت Doc1.PRN و در درايو E باشه)

کد:
    موفق باشي
    سلام البته من منظورشون رو به خوبی متوجه نشدم ولی می شه دو سند را ادغام کرد و یا از چند سند فرعی یه سند مادر ساخت که اگه منظورشون اینه حتما بگن تا راهنماییشون کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام
    آیا کسی از دوستان میتونه منو کمک کنه؟
    من وقتی میخوام فارسی عدد تایپ کنم انگلیسی تایپ میکنه ( در ورد 2007 )
    اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •