سلام دوستان. مشكل آپديت من با به كار گيري نرم افزار هاي ف-ي-ل-ت---ر پيشنهادي هم حل نشد و باز خطاي زير به وجود اومد. راه حل چيه؟ مي شه كه يكي از دوستان آپديت كنه و اين آپديت رو به روش گفته شده تو لينك زير ذخيره كنه و بعد آپلود كنه تا بقيه استفاده كنند؟مرسي از كمكتون.
همانطور كه در تاپيك مربوط به كاسپر گفتم با تغيير سرورهاي آپديت به سرورهاي زير مشكل آپديت من حل شد و تصويري هم از آپديت با سرور جديد گذاشتم.شما هم يكي از دو سرور زير را بصورت دستي اضافه كنيد و تست كنيد:
سرورها:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا
کد:
در جواب دوست عزيزم هميلتون، بايد بگم که من با آپديت کسپر با اين ISPها مشکل ندارم،
Parsian
Sepehr
Sepanta
...
ولی با ParsOfline مشکل دارم، در ضمن تنظيمات من هم تنظيمات خود کسپر هست و هيچ تغييری ندادم...
بعد پيشنهاد ميکنم، اگه از برنامه آنتی ف-ي-ل-ت-ر استفاده ميکنيد از برنامه FreeGate استفاده کنيد...
کد:
Markus جان همانطور كه ديروز در تاپيك كاسپر هم گفتم تعدادي از يوزرها از كشورهاي مختلف در فروم كاسپر از اين مشكلي كه من و ساير دوستان ذكر كرديم شكايت كرده بودند و علت را قطع فيبر نوري مديترانه ذكر كرده بودند كه كشورهاي خاورميانه را تحت تاثير قرار داده بود.دوستان فعلا ميتونند با آدرس سرورهايي كه قرار دادم و بدون استفاده از پ ر و ك س ي مشكل آپديت را حل كنند تا فيبرهاي نوري قطع شده تعمير شوند.
لازم به ذكره كه از امروز صبح مشكل آپديت سيستمهاي من با تغيير سرور به حالت اول حل شد.