تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 762 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز دلمی می‌شه اون عکسی که می‌گی بزاری تو تاپیک
    البته عكس كراپ شده. دوربين من سنگين تره. دست من كم لرزش داره. دوربينم هم هود لنز رو گذاشته بودم كه دست رو جلو تر بگيرم كه شعاع لرزش كمتر بشه. ببخشيد اگزيف عكس رو ندارم.

2. 3 کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

البته
    عكس كراپ شده. دوربين من سنگين تره. دست من كم لرزش داره. دوربينم هم هود لنز رو گذاشته بودم كه دست رو جلو تر بگيرم كه شعاع لرزش كمتر بشه. ببخشيد اگزيف عكس رو ندارم.

ولی با زوم 20 اپتیک باید خیلی بهتر از این میشد.من با زوم 14.7 اپتیکال و 5 برابر دیجیتال( که عملا تاثیری نداره )اون عکس ها رو گرفتم که به نظرم از این عکس شما خیلی بهتره.به نظرم با اون دوربین میشد عکس های بسیار بهتری از ماه بگیری.چون هم محدوده دیافراگمش بهتره و هم زوم 20داشت که فوقالعادست.

4. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان...
    یه سوالی داشتم : عکسهایی که اخیرا اینجا گذاشته میشوند به نظر میرسد که با دوربینهای خیلی حرفه ای گرفته میشوند...
    من خودم دوربین canon A630 دارم ؛ میخواستم بپرسم که اینا از دوربین من قویترند ؟؟ چون کیفیتشون اصلا قابل قیاس نیست...
    ممنون...

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان...
    یه سوالی داشتم : عکسهایی که اخیرا اینجا گذاشته میشوند به نظر میرسد که با دوربینهای خیلی حرفه ای گرفته میشوند...
    من خودم دوربین canon A630 دارم ؛ میخواستم بپرسم که اینا از دوربین من قویترند ؟؟ چون کیفیتشون اصلا قابل قیاس نیست...
    ممنون...

بیشتر عکس ها،با دوربینای نیمه حرفه ای گرفته شدن.

البته به این دلیل که اسم این تاپیک،آخرین عکس هایی که گرفتیم،هستش و نه آخرین دوربینی که گرفتیم،اکثرا اینجا به جنبه های دیگه عکس و سوای از نوع دوربین(فن عکاسی) پرداخته میشه،مثل مسئله کادر بندی و تنظیمات صحیح(هنر عکاسی).کیفیت دوربین مسئله ای هستش که به این تاپیک و مسیر حرکتش مربوط نمیشه.

پس شما هم با خیال راحت عکسی رو که فکر میکنین از لحاظ کادربندی و هنر عکاسی قابل قبول هست براتون،اینجا بذارین تا اگه چیزی موردی هست که به کمک اون عکس،شما به ما یاد میدین،اونو یاد بگیریم،و اگه هم نکته ای است که بهتون میتونه کمک بکنه که عکسهاتون رو بهبود هنری بدین،اینجا باهاتون در میان گذاشته بشه.

نهایتش اینه که از دوربنتون و کیفیتش احساس رضایت نکنین،که اون مشکل راحت با تعویض دوربین قابل حل هستش.ولی هنر عکاسی چیزی نیست که بتوان با کیفیت دوربین و ارتقای اون بدست آوردش.

7. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عکس خوبیه.
    ظاهرا در اصل landscape بوده که به این فرم در اومده.حالت کادر اینو میگه.
    ممنونم
    عکس قبلی اصلی و بدون کراپ می باشد.با همان کادر گرفته شده

حالت landscape که در شات بعدی گرفتم:

Last edited by unforgiven2009; 07-06-2009 at 17:49.

9. 3 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب Senator_F کمی تاپیک رو ورق بزنید متوجه میشید که تو پستهایی که دادم بنده هم عکس از آخرین دوربینی که گرفتم نذاشتم...
    در زمینه ی عکاسی هم هیچ ادعایی ندارم همچنین خودم رو هم عنان هنرمندی چون شما نمیدونم اما گه گاه اگر سوژه ی قابل توجهی نظرم رو جلب کنه سراغ دوربین میرم...
    همچنین فکر نمیکنم سوالم انقدر مهلک بوده باشه که شما به خودتون زحمت دادین و این جوابیه ی بلند بالا رو مرقوم فرمودید...
    نهایتش اینه که از دوربنتون و کیفیتش احساس رضایت نکنین،که اون مشکل راحت با تعویض دوربین قابل حل هستش
    دوست عزیز من هم سوالم رو برای خنده نپرسیدم...
    Last edited by محمد88; 07-06-2009 at 17:56.

11. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب Senator_F کمی تاپیک رو ورق بزنید متوجه میشید که تو پستهایی که دادم بنده هم عکس از آخرین دوربینی که گرفتم نذاشتم...
    در زمینه ی عکاسی هم هیچ ادعایی ندارم همچنین خودم رو هم عنان هنرمندی چون شما نمیدونم اما گه گاه اگر سوژه ی قابل توجهی نظرم رو جلب کنه سراغ دوربین میرم...
    همچنین فکر نمیکنم سوالم انقدر مهلک بوده باشه که شما به خودتون زحمت دادین و این جوابیه ی بلند بالا رو مرقوم فرمودید...

بنظرم جناب سناتور قصد تمسخر شما را نداشتن...

من یک نکته ای به نظرم میرسه. دوست عزیز اکثر عکس هایی که اینجا قررا داده می شه ویرایش میشه. یعنی ویرایش عکس در کنار رعایت فنون عکاسی چنین عکسهایی رو خلق میکنه که شما بنظرتان میرسه که آنها دوربین های حرفه ا ی گرفته شده. اتفاقا دوربین شما دوربین خوبی است و اگه بتوانید تجربه خودر را در عکاسی زیاد کنیدو به دوربین خود تسلط کافی پیدا کنید می توانید عکس های زیبایی خلق نمایید. فکر کنم منظور جناب سناتور هم همین بوده است. من یک لینکی را در پایان قرار می دهم که تمام عکس ها با نمونه ای از دوربین شما گرفته شده است. چیزی که در این عکسها بیشتر نمود می کند هنر و استعداد عکاس در استفاده از دوربین و تسلط کافی به ویرایش می باشد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by unforgiven2009; 07-06-2009 at 18:09.

13. 3 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با عرض شرمندگی،پست بنده رو 180 درجه برعکس مطالعه فرمودین.
    تنها تلاش بنده این بود که بگم از کیفیت عکس های اینجا وحشت زده نشین(لطفا باز اینو هم برعکس نخونینا)،اونی که اینجا از عکس ها بررسی میشه،کیفیت دوربین نیستش،بلکه هنر عکاسی هستش.بنده عرضم این بود که اگر حتی از کیفیت دوربینتون راضی نیستین،این نباید باعث بشه که از عکاسی زده بشین.(البته بنده در مورد کیفیت دوربینتون اطلاعی ندارم.و اصلا هم قصدم کوبیدن دوربینتون یا خودتون نبوده،بلکه فقط و فقط ایجاد رغبت در شما برای عکاسی بوده)

دیگه نمیدونم چطور عرض کنم خدمتتون.دوستان همه در جریان هستن،بنده هیچوقت هیچکسی رو اینجا به ناحق مورد خطاب تند قرار ندادم.لطفا پست های بنده رو با لحن دوستانه مطالعه بفرمایین.

با تشکر.

15. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما هم با خیال راحت عکسی رو که فکر میکنین از لحاظ کادربندی و هنر عکاسی قابل قبول هست براتون،اینجا بذارین تا اگه چیزی موردی هست که به کمک اون عکس،شما به ما یاد میدین،اونو یاد بگیریم،و اگه هم نکته ای است که بهتون میتونه کمک بکنه که عکسهاتون رو بهبود هنری بدین،اینجا باهاتون در میان گذاشته بشه.

نهایتش اینه که از دوربنتون و کیفیتش احساس رضایت نکنین،که اون مشکل راحت با تعویض دوربین قابل حل هستش.ولی هنر عکاسی چیزی نیست که بتوان با کیفیت دوربین و ارتقای اون بدست آوردش.
    محمد 88 جان قصد سناتور عزيز با شناختي كه تو اين مدت از ايشون پيدا كردم توهين نبوده و اين مساله از جملات بالا كاملا مشهوده .

17. 3 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شمال جاده آلاشت .

Canon G9

19. 3 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •