با سلام خدمت دوستان عزيزم ::::::::: مي خواستم بدونم تو برنامه nlite تو قسمتش مي شه قسمت آخر نصب ويندوز يا همون پنجره خوش آمد گويي و ايجاد يوزر هست تغيير داد.. با تشكر
با سلام خدمت دوستان عزيزم ::::::::: مي خواستم بدونم تو برنامه nlite تو قسمتش مي شه قسمت آخر نصب ويندوز يا همون پنجره خوش آمد گويي و ايجاد يوزر هست تغيير داد.. با تشكر
))))))))))))------------سلام خدمت شما-------(((((((((((((
من يه سي دي ويندوز ساختم و فايل logonui.ex_ و يه عكس از عكسهاي دكستاپ رو عوض كردم ولي بعد از اينكه ويندوزو نصب كردن نه logonui.ex_ رو نشون داد ونه اون عكسي كه براي دسكتاپ قرار داده بودم و يه جاي عكس نوشته بود Defualt مي خواستم بدونم كه مشكل از كجا است با تشكر
چه طوری می شه ویندوز ایکس پی رو روی فلش مموری نصب کرد ؟
با سلام
كاربران گرامي تاپيك توجه فرمايند كه براي ويرايش آخرين مرحله نصب يعني قسمت خوش آمد گويي و قسمتي كه بايد نام كالربري رو انتخاب كنيد (همون انتخاب يوزر) بايد به پوشه I386 رفته و سورس فايلهايي با پسوند HT_ رو عوضش كنيد فايل هايي با اين پسوند مربوط به صفحات اينترنتي مي باشد اگر نشد لطفاًمن را راهنمايي كني دوست شما SAFIR7
از مدیران درخواست دارم که یا تاپیک رو سروسامان بدن یا اون رو قفل کنن
این که نمییشه هرکی از اون ور میاد یه پست جدید بده به بهونه سوال
تمامی سوالات تکراری هستن و توسط دوستان در صفحات قبلی بهشون جواب داده شده
از دوستان کسی سوال داره بهم پیام خصوصی بزنه
موفق باشید![]()
من یه ویندوز از سایت ماکروسافت دانلود کردم چه جوری باید نصب کنم اون رو راهنمای کنید لطفا مثل ویندوز های که تو بازار هست می خوام نصب کنم
فقد یه ستاب چیزی دیگه ای نداره
با سلام خدمت عزيزاني كه باعث راهنمايي توي اين تاپيك شدند.اميدوارم دوستان جديد قبل از هر گونه سوال صفحات قبلي رو مطالعه كنند شايد جواب گرفتند.
يه سوالي كه براي من پيش اومده و اميدوارم تكراري نباشه از بزرگان اينه كه :
فايل مربوط به پوشه فونت ويندوز توي CD ويندوز كجاست؟تا بتونيم فونتهاي دلخواه خودمون رو اضافه كنيم؟
اميدوارم عزيزان بتونند جواب اين سوال رو بدهند و مثل سوالهاي قبلي من بي جواب نمونه.
![]()
سوال ما رو کسی جواب نمی ده پوسیدیم
این چه نوع ویندوزیه که تو دانلود کردی؟ شاید سرویس پک باشه یا آپدیت! اگر هم نیست خوب cd را ابزار داخل درایو و مثل بقیه ویندوز ها نصب کن
قکر نکنم بتونی کاری کنی.می تونی از فونت ها یه ستاپ بسازی و آدرس نصبش را پوشه فونت درایو سیستم بدی بعد به صورت سایلنت نصب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)