از این روش پیدا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این روش پیدا کنید:
با سلام.
من احتیاج به utility و مخصوصا Launcher (کلیدهای ترکیبی Fn) لپ تاپ سونی مدل VGN-FZ290 دارم.لطفا نرم افزار مربوطه و طرز راه اندازی آنرا قرار دهید.با تشکر.
سلام
من درایور کارت گرافیک و کلا هر درایوری که برای این لب تاپ هست رو میخوام
Dell Inspiron 1564
لازم به ذکر است که cpu این مادربرد cor i 3 است
و همین مدل است که cpu ان core 2 duo است و درایور هاش موجود است!!!!و من درایور برای core i3 میخوام!
سلام
این پست رو مطالعه کنید:
سلام
تو سایت دل که کانفیگ های 1564 همه core i3 هستند (البته یه سری هم با core i5 اومد):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نمی کنم این مدل core 2due داشته باشه، در هر حال سی پی یو برای گرفتن درایور اهمیتی نداره! شما باید بدونید مدل هر کدوم از سخت افزارهای لپ تاپتون چیه و بعد درایورهاشو دانلود کنید.
مثلا گرافیک 1564، یا ATI هست یا Intel ، درایور هر دو هم تو لینک زیر هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقیه درایورها هم به همین ترتیب، لینک بالا به درایورهای همین مدل 1564 ای که شما میگید مربوط میشه، بازم اگه مشکلی بود، تاپیک زیر رو مطالعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب درایور های چه سیستم عاملی رو می خواین ؟ ،
اما در هر صورت ، می تونید خیلی راحت از سایت دل دانلود و نصب کنید :
از لینک زیر :
_________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
سلام من یه vaio vgn-fw 390jch دارم که روش ویستا نصب بود
حالا که سون نصب کردم این پیغاما هی میده : ((the installed battrey may not be probably connected to the computer or may not be compatible
with the computer,click ok to hibernate and remove and reinsert the battrey))
ضمنا دکمه های fn اشم کار نمکینه
از تکرار پست ها خودداری کنید.
جواب داده شد:
با سلام.
من چک کردم ولی متاسفانه مدل لپ تاپ من توش نبود.در ضمن من utility رو برای XP می خوام.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم.
با سلام.
خیلی متشکرم.تونستم Fn را نصب کنم.اما فقط BRIGHTNESS(F5-F6 روی ماکزیمم شدت نور ثابت شده و کم نمی شه.یعنی با F5 +Fn درجه نور کم نمی شه.لطفا کمکم کنید.ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)