مرسی
نمیدونید کجا هست ؟!
آخه من کل اونجا رو زیر و رو کردم !!!
نیست که نیست
مرسی
نمیدونید کجا هست ؟!
آخه من کل اونجا رو زیر و رو کردم !!!
نیست که نیست
سر اسکلت معمای تقویم دوم رو باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
مرسی !
اما نیست آقا نیست
من کلللی رو زیر و رو کردم !
توی همه معابد و سوراخ سمبه هاش رفتم، هیچی نیست !
در داخل محوطه همون معبد که ادرسش رو عنوان کردم, یه تخته سنگ مکعب شکل, روی یک ستون وجود داره که باید به کف محوطه سقوط کنه و باعث میشه که کف محوطه یه حفره باز بشه. در داخل اون حفره, سر اسکلت معمای تقویم دوم رو پیدا میکنین.
اما راه انداختن اون سنگ... وقتی به طرف دیگه محوطه داخل معبد رسیدین, در طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همون جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه. بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه...
بچه ها من طرف انقلاب و ولیعصر هستم که معدن بازیه اما هر جا که میرم میگن این بازی ممنوع هست.میشه یه آدرس دقیق بدید تا من برم این بازی رو به همراه gta iv با sims3 بگیرم.هر جا میرم میگن خطرناکه حسن!
من بازی tomb raider با gta رو از اولین تا آخرین نسخه بازی کردم اما این سری جدید رو هر جا میرم میگن نداریم.فروشگاه های آنلاین هست اما من اطمینان ندارم.میترسم خراب در بیاد یا کرکش مشکل داشته باشه و دیگه نتونم برم عوضش کنم.
برای pc میخوام.
مرسی.
اه !
این چرا اینقدر سخت شده !؟
من رفتم جلو تا اونجایی که 6 تا مجسمه دور 1 میز هست، 4 تا تیکه سنگ رو پیدا کردم، گذاشتم سر جاشون
حالا
چی کار کنم ؟!
بعد از اینکه اون کلیدها (4 قطعه) سر جاشون قرار گرفت, تمامی اون 4 مجسمه که پشتشون به میز هست, باید به نزدیک میز هل داده بشن. بعدش باید موتور رو روی یک پلتفرم (صفحه) و خودتون رو پلتفرم کناریش قرار بگیرین که در نتیجه راهی وسط اتاق باز میشه.
مرسی
این کار رو کردم
اما میز وسطی هنوز گیر هست
چی کارش کنم !؟
ادیت :
درست شد
عین خنگول ها 1 کیشونو نبرده بودم دور میز
ممنون
Last edited by mamaloo_shz; 20-07-2009 at 00:40.
آقایون من تو این مرحله موندم تو را خدا کمکم کنید . هیچی به فکرم نمی رسه.« مرحله ای که با دستبند جادویی در سنگی را باز می کنیم و روی یک پل بزرگ می رسیم . ولی نمیشه کامل پل را چرخوند تا به سمت دیگه برسه. قسمت help بازی هم می گه باید چیزی برای زیر پای خودت پیدا کنی و پلو بچرخونی ولی هر چی فکر می کنم نمی تونم راهی پیدا منم. لطفا کمکم کنید.
ببخشید میشه بگید چطوری یک عکسو می تونم زیر قسمت سوالم آپلود کنم. ببخشید دیگه اطلاعاتمون کمه.
شما اول کار باید در مرکز همون محوطه (پایین) قرار بگیرین و با دستکش, مکانیزم رو حرکت بدین... در صورتی که می بینین که جایی برای چرخوندن به سمت چپ نیست باید به کمک حلقه هایی که به دیواره مکانیزم سنگی در حال چرخیدن, وجود داره خودتون رو به سمت دیگر برسونین و مکانیزم رو حرکت بدین...
عکس رو باید در یک سایت مخصوص این کار آپلود کنین بعد آدرس عکس رو اینجا وارد کنین:
- برای مثال وارد آدرس upload2world.com میشین و روی Upload Images کلیک میکنین.
- سپس رو Browse کلیک میکنین و ادرس میدین و رو Upload کلیک میکنین.
- آدرسی که در بخش Direct link to image قرار گرفته در پستتون وارد میکنین. (اگه عکس بزرگ باشه لطفا به صورت آدرس)
تمام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)