سلام
هاردم پرید .. ریکاوری جواب میده ؟ روش هیچ کاری نکردم :(
فقط وقتی دیلت کردم اشتباهی تو diskpart همه چیز یکسره شد و فقط یک پارتیشنیش کردم !
میشه ؟ :(
خودم میتونم ؟ خرجش چقدره ؟
سلام
هاردم پرید .. ریکاوری جواب میده ؟ روش هیچ کاری نکردم :(
فقط وقتی دیلت کردم اشتباهی تو diskpart همه چیز یکسره شد و فقط یک پارتیشنیش کردم !
میشه ؟ :(
خودم میتونم ؟ خرجش چقدره ؟
هاردم کلیه اطلاعاتش پاک شد با یک سهل انگاری روش فقط یک بار بعد از اینکه کلیه ی حجمش یکسره شده بود یک بار یک پارتیشنه کردم و دوباره از ترسم برگردوندم ! حالا بازبابی کامل میشه کرد ؟
بدون اين كه هيچ گونه نرم افزاري روي اين هاردديسكت بريزي
اونو وصل كن به يك هارديسك ديگه
و ازو روي هاردديسك جديد نرمافزارهاي ريكاوري رو نصب كن
ايشالله تمام اطلاعاتت برميگرده
درصورتيكه مشكل حادي نداشته باشه
با مسئوليت خودت ميتوني اين كارو بكني
يا علي
سلام
از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
در ضمن یک چیزی !
الان هارد من توی نصب ویندوز ویستا شناخته میشه ولی وقتی میخوام لود کنم میگه باید فرمت بشه ! من به این سیستم وصل کردم هارد رو ولی با اینکه تو بایوس میشناسه تو ویندوز خبری ازش نیست چه کنم ؟ فقط من با دی وی دی ویستا میتونم برم تو Diskpart ویستا و درایور هام ببینم !
چه کنم ؟
یکی به من گفت 2 روز وقت میبره و 20 تومان میگیره !
برای این کار هاردی لازمه که من اطلاعات بازیابی شده رو داخل اون بذارم ؟ چون این سیستم هاردش 80 و اونی که مشکل دار 320 !
ممنون . من یه کاری کردم . هارد رو بعنوان slave قرار دادم و با یه هارد دیگه به عنوان master آمدم بالا و دیدم که همه درایوها سالم هستند . یعنی در اصل مشکل پارتیشن بندی نیست . مشکل اصلی اینه که وقتی هارد رو به سیستم وصل می کنیم سیستم هنگ می کنه . و دیگه بالا نمی اد .چه کنم ؟
سلام ایا امکان بازیابی اطلاعات هاردی که در ب ان باز شده باشد هست؟
اگه اون هاردی رو که وقتی وصل میکنید هنگ میکنه در حالت Master باشه احتمالا هارد شما بد سکتور داره که باعث میشه کامپیوتر هنگ کنهممنون . من یه کاری کردم . هارد رو بعنوان slave قرار دادم و با یه هارد دیگه به عنوان master آمدم بالا و دیدم که همه درایوها سالم هستند . یعنی در اصل مشکل پارتیشن بندی نیست . مشکل اصلی اینه که وقتی هارد رو به سیستم وصل می کنیم سیستم هنگ می کنه . و دیگه بالا نمی اد .چه کنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون چیه؟!سلام ایا امکان بازیابی اطلاعات هاردی که در ب ان باز شده باشد هست؟
با سلام
برنامه ای به اسم Paragon Partition Manager 8.0 Professional را نصب کردم و میخوام بدین وسیله فضای درایو C رو زیاد کنم اما نمیدونم چیکار کنم (یعنی میخوام از یه درایوم ور دارم بریزم تو یه درایو دیگه )
اصلا چنین چیزی امکانپذیره
ممنون اگر جواب دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)