توصیه امنیتی به همه کاربران!!!
لطفا پسورد پیشفرض admin +admin
مودم های خوتون رو عوض کنید!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
توصیه امنیتی به همه کاربران!!!
لطفا پسورد پیشفرض admin +admin
مودم های خوتون رو عوض کنید!!!![]()
داداش همیشه چراشم بگو![]()
با عرض سلام.
من خیلی دوست داشتم از شکوه سمانه ADSL بگیرم. چون ه نامحدوده و 50 گیگم دانلود کنی اکنتت تا 1 ماه کامل فعاله. هم اینکه بعضی از وقتا که زورم میاد پول بدم همون 64 رو بگیرم. ولی حیف! تختی رو ساپورت نمیکنه! (722-723)
من بین isp های رشت، اندیشه سبز خزر رو انتخاب کردم! چون هم به تختی نزدیک تره واسه شارژ کردن ماهانه، هم سرعت 96 و 128 قیمتشون از بقیه پایین تره، هم هزینه رانژه نمیگیره اگه چند ماه وقفه نیفته، هم اینکه دخترایی که اونجا کار میکنن خیلی تیکه و خوشگل هستن:-)
خلاسه 6 ماهه سرعت 96 الی 256 میگیرم. راضیم. دیسکانکت اصلا نداره. سرویس خیلی خوبیم داره (وارد هستن تو کارشون. همیشه کار آدم رو راه میندازن)
اول یه مودم TP-LINK بهم دادن خریدم 45 تومان. هزینه نصب هم ندادمو خودم راش انداختم خونه!
ولی الان اون مودم رو دادم به خالم، خودم Tenda 548D - Enhanced router - Wireless خریدم 64500! از لاوان-لاکانی
4 تا Lan داره 1 usb و wireless
کانکشن رو راه اندازی کردن. ولی هاچی از سی دی و 192.168.0.1 سعی کردم نتونستم wireless رو فعال کنم.
روی گوشی و لپ تاپم اسمش میادا! پسورد 64 بیتی رو هم میزنم درست. وسل میشن. ولی انگاری به اینترنت کانکت نیست! هیچی باز نمیکنه:-(
اگه تا چند روز دیگه نتونستم وایرلس رو به کار بندازم مجبورم 20 تومن بدم از اندیشه بیان درست کنن:-(
من ميخوام مودم رو از طريق کابل lan به لپ تاپ وصل کنم ، ميشه راهنمايی کنين چطوری بايد اين کارو بکنم. الان از Usb استفاده ميکنم.مرسی.
به دلیل یک مشکل امنیتی از سمت سرویس دهنده در پیکر بندی پروتکل های مسیر یابی
البته انتظار fix مشکل رو ندارم چون ...!!!
کاربران نهایی برای مصون نگه داشتن خود میتونند کار های زیر رو انجام بدهند
:
1: تغییر پسورد پیشفرض
2:تغییر ای پی پیش فرض دستگاه
3: محدود کردن دسترسی از طریق تنظیمات مودم
4: تعریف اکسس لیست مجاز
5: نصب یک فایروال !
چطوری باید عوضش کرد ؟ من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم
کیلوبایت نیست که! کیلو بیته!! هر 8 بیت 1 بایته!
یعنی سرعت دانلود یه اینترنت 128 کیلوبیت 16 کیلو بایته. واسه 256کیلوبیت 32 کیلو بایت...
با من تماس بگیرید ا اگر ساکن رشت هستید تا براتون انجام بدم
ip خودتون هم بگیید بهم به صورت ریموت میشه انجام داد
کار خیلی ساده ای هست
خبر مهم
اینو تو سایت اندیشه نوشته :
پس از گذشت دو سال از تصویب مصوبه سازمان تنظيم مقررات سرانجام مخابرات با تمکین از این مصوبه آبونمان استفاده از خدمات ADSL را از 3000 تومان به 1000 تومان کاهش داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)