تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 114 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1140

نام تاپيک: المپيادي ها بيان تو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آها راستي
    خودت مي گي 26 نمره غلط داشته قبول نشده
    اونوقت هدايت با 29 نمره غلط (خودش چند صفحه قبل گقت) چه جوري قبول شد؟
    خليل هم به من زنگ زد و 30.5 نمره غلط ازش گرفتن
    12 نمره تستي و بقيه اش هم تشريحي
    الان كاملا" واضحه كه مصحح يه كاري كرده كه 20 نمره تشريحي ازش غلط گرفته
    در ضمن تو فكر كن حقتو نخوردن
    اما من آدمي نيستم كه به دروغ بگم: نه بابا! حق كيو خوردن
    از سعيد راهبي گرفته تا خليل به من گفتن كه حقشونو خوردن
    تو فكر كن حقتو نخوردن

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من با اينيكه شما ميگين كاملا موافقم
    تمامي مباحث شيمي در سطوح بالا بيشتر از 50٪ فيزيكيه
    مثلا براي اثبات بسياري از قواعد شيمي كه ما آنها را استثنا فرض ميكنيم ميتوان براحتي از قواعد مربوط به نسبيت :!: استفاده كرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببین علیرضا!من قصد توهین ندارم ولی خودت به من گفتی چند تا غلط داری.باشه قبول.اگه ناراحت شدی ببخشید ولی من فکر نمی کنم حق کسیو خورده باشن.
    راهبی که 6 یا 7 تا غلط تستی داشته.(از irnco بپرس)
    خلیل هم انشاالله با اعتراض قبول شه.
    ولی مطمئن باش تشریحی ها رو هر جوری بنویسی (حتی کاملا درست) نمرت کم میشه.همونطور که نمره من و irnco کمتر از اون چیزیه که فکر می کردیم کمتر شده.
    جواب اعتراضم اومد.نمره من 186.65 از 217 شده که میشه 86.نمره irnco هم میشه 87.7 پس حتما کف بالای 88 شده.
    آخه تو با اطمینان فوق العاده ای حرف میزدی ما هم به کف 84 امید بسته بودیم!
    به هر حال اگه ناراحت شدی ببخشید.هممون ناراحتیم چون بعد از چند سال زحمت به خاطر دو تا تست که میشه 8نمره قبول نشدیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو هنوز حتی به اون حد از شیمی هم نرسیدی که بفهمی من چی می گم.یعنی شیمی آلی با اتم ها کاری ندارن؟شاید هم تو درست بگی...اصلا معلوم نیست شیمی چیه...معلوم نیست در شیمی آلی چی کار می کنن...طوری که هنوز تو که داری 3 سال می خونی نفهمیدی چه خبره....اصلا خبری هست؟!!!
    ببین مصطفی.توهین رو دقیقا تو شروع کردی.اونجایی که گفتی شیمی جلوی فیزیک حساب نمیاد!آخه این چه حرفیه میزنی؟فرضا حرفت درست باشه ولی حق نداری اینقدر مغرورانه توهین کنی.حالا فیزیک هرچی باشه!
    ضمنا تو این شرایط که ما ناراحتیم هی میگی شما اشتباه کردید و این جور حرف ها.
    بذار این حرف ها رو بعدا بگو.الان نمی دونی ما تو چه شرایطی هستیم.انشاالله قبول شی سال بعد ولی اگه قبول نشی می فهمی ما چی می گیم.الان من هی به نتایج زل می زنم خیال می کنم اسمم اونجاست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه
    من واقعا نمي دونم چي بگم . نتايج امسال در همه ي المپياد ها غير قابل باور بود . من دانش آموز شهيد اژه اي اصفهان هستم . كي باورش مي شد مدرسه ي ما كه پارسال سه تا طلا توي زيست داده بود امسال فقط يه قبوي زيست بده . مدرسه ما كه پارسال 21 قبولي مرحله 2 داده بود امسال 7 تا بده و ... .
    اما در مورد خودم : يك ويژگي كه برگه من داشت اين بود كه همه ي جواب ها را خيلي اصولي نوشتم و طوري نوشتم كه مصحح خوشش بياد . يعني در بهترين حالت توي تشريحي 6.75 نمره غلط داشتم. با توجه به كليد تشريحي توي سايت خلينا همين 6.75 درسته . توي تستي هم 4 غلط و 1 نزده يعني 19 نمره غلط . جمعا 25.75 نمره غلط پس درصدم ميشه 88 . نمي دونم كف چند بوده ولي اينو مي دونم كه بالاترين نمره حدود 94 درصد بوده.
    توي مدرسه ما يكي بود كه مي گفت 92 درصد زده و آدمي هم نبود كه دروغ بگه ولي قبول نشد . فكر كنم اون خيلي تشريحي اش رو خوش بينانه در نظر گرفته بود .
    خيلي بد شد كه شماها قبول نشديد چون شماها بعد از صفري تنها رفقايي هستيد كه توي شيمي دارم .

داره خودمونی میشه Seyed A.H.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    دارالرحمه!!

پيش فرض

سلام بچه ها
    شماکه باز امپرتون زده بالا!
    یکی از بچه ها که نمرش بالاتر از برخی قبول شدگان بوده و قبول نشده با تحقیق دریافته که دستخط هم در تصحیح تاثیر داشته!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    دارالرحمه!!

پيش فرض

-افرادی که وقت ِ زیادی صرف ِ المپیاد (یا هر موضوع ِ دیگری) می کنند و هنگامی که نتیجه نمی گیرند خیلی افسرده و محزون می شوند مقصر خود ِ شان هستند.(حرف هایم را به طور ِ کلی دارم می گویم.مخاطبم فقط شخص ِ خاصی نیست)به خاطر ِ اینکه هیچ رویداد ِ مادی ای وجود ندارد که شما بتوانید با اطمینان در مورد ِ نتیجه اش سخن بگویید. من نمی گویم که از تبعیض ها ناراحت نباشید، نمی گویم دنبال ِ گرفتن ِ حق ِ تان نروید، فقط می خواهم بگویم این درد ِ "ناگهانی افتادن" نتیجه ی طبیعی ِ تکیه بر چوب ِ خشکی پوسیده است.شما مگر چگونه در خصوص ِ المپیاد فکر می کردید؟ خیال می کردید مرحله دوم ، دادگاه ِ عدل ِ الهی است که "هرکس به اندازه ی ذره ای کار ِ خِیر کند، نتیجه اش را می بیند". اصلا مگر قرار بوده هر کس خیلی با استعداد است و برای ِ المپیاد زیاد خوانده است، مرحله دوم قبول شود؟ این حرف را هر که گفته، اشتباه گفته است.اصلا هدف ِ شما از المپیاد چه بوده است؟فقط مدال ِ طلا؟ فقط معافیت از کنکور؟ ...؟ کسانی که هدفشان اینجور چیزها بوده است بدون ِ تعارف باید بگویم که شکست خورده اند! چه مرحله دوم قبول شوند چه نشوند! چه طلا بگیرند، چه برنز، چه آهن! اصلا شکست یعنی همین!یعنی دنبال ِ هدف های ِ بی خودی رفتن.یعنی بی هدف رفتن! اما اگر هدف ـ تان معقول باشد اگر هدف ِ تان "هدف" باشد، شما شکست نخواهید خورد، شکست معنی نخواهد داشت! آنجا که "توکل" هست، "شکست" ور شکسته می شود. پیش ِ پاهای فولادین ِ "متوکل" هر علف هرزه ای که جسارت کند، محکوم به خرد شدن است! به هر حال هنوز دیر نشده است.باید تکلیف ِ مان را با خود ِ مان روشن کنیم.آیا می خواهید "بازنده ی همیشه ی تاریخ" باشید؟ اینجا مرز ها مشخص اند."شما کدام طرف ایستاده اید؟"

به خاطر ِ حرف هایم معذرت می خواهم. ببخشید اگر به جای "مُسَکّن" برای زخم های ِ مان "دوا" آورده ام.
    برگرفته از حرفهای برادر بزرگم:سید امیر سادات موسوی

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    دارالرحمه!!

پيش فرض

باز ماها با کلپنر / با سوالهای فراوان / میرویم از درب باشگاه
    یادم ارد روز رصد / گردش یک شب دیرین / خوب و شیرین توی کویرهای ایران / کودکی20ساله بودم!!(با توجه به تغییر قوانین المپیاد نجوم امری است ممکن!) /
    شادوسرخوش / چست و چابک / با دو دست کودکانه / میگرفتم دست فردا / حال بنگر حال من را / در شب گرم تابستان / مینشینم درب خانه / مینویسم جزوه نامه / میشنیدم از پرنده / از لب فرد رونده / سرزنشهای نهانی / رازهای زنده مانی / تست میزدم قلمچی / لئوناردو داوینچی(آرایه بی ربطی!) / حرف چون شمشیر بران / پاره میکرد قلب ها را / نکته ها و تست کنکور / پاک میکرد مغزهارا /
    بشنو از من دوست من / ازچشم المپیادی ها(آرایه نقض قوانین ادبی) / خواه دوره / خواه خانه / هست زیبا / هست زیبا !!

ازطرف دوست کوچکتان:من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض فاجعه در تصحیح سوالات تستی!

توجه توجه!
    من کارنامه اعتراضمو بررسی کردم.سوال 50گزینه ی یک زده بودم که این سوال برای من غلط محسوب شده است!سوال 50 با توجه به کلید سایت خلینا و آقای زمانی نسب و چک کردن با کلی المپیادی دیگر گزینه ی یک قطعا صحیح است.شک نکنید.در حالی که باشگاه این گزینه را غلط اعلام کرده!
    هدایت فکر کنم تو سوال 50 گزینه ی یک نزده بودی برای همین برایت درست گرفته اند ونمره ات بیش از اون که فکر می کنی شده!
    با این اتفاق حداقل 10 تا قبولی جا به جا می شوند!وحشتناک است!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ببین علیرضا!من قصد توهین ندارم ولی خودت به من گفتی چند تا غلط داری.باشه قبول.اگه ناراحت شدی ببخشید ولی من فکر نمی کنم حق کسیو خورده باشن.
    راهبی که 6 یا 7 تا غلط تستی داشته.(از irnco بپرس)
    خلیل هم انشاالله با اعتراض قبول شه.
    ولی مطمئن باش تشریحی ها رو هر جوری بنویسی (حتی کاملا درست) نمرت کم میشه.همونطور که نمره من و irnco کمتر از اون چیزیه که فکر می کردیم کمتر شده.
    جواب اعتراضم اومد.نمره من 186.65 از 217 شده که میشه 86.نمره irnco هم میشه 87.7 پس حتما کف بالای 88 شده.
    آخه تو با اطمینان فوق العاده ای حرف میزدی ما هم به کف 84 امید بسته بودیم!
    به هر حال اگه ناراحت شدی ببخشید.هممون ناراحتیم چون بعد از چند سال زحمت به خاطر دو تا تست که میشه 8نمره قبول نشدیم!
    من هم همينطور فكر مي كردم
    اما با نمره هاي درستي كه گرفتن معلومه كه كف بالاتر مياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •