به طور مستقیم مثل بلوتوث نمیشه باید به شبکه وصل بشی فایل رو به شبکه بفرستی بعد نفر دیگه اونو از شبکه بگیره(منظورم از شبکه اونی که تو علائدینه نیست منظورمhome media است)
به طور مستقیم مثل بلوتوث نمیشه باید به شبکه وصل بشی فایل رو به شبکه بفرستی بعد نفر دیگه اونو از شبکه بگیره(منظورم از شبکه اونی که تو علائدینه نیست منظورمhome media است)
میشه توضیح بدی؟ ممنون.
سلام
دوستان دو سوال
اول اینکه چطوری میشه وارد قسمتی شد که رم گوشی رو می ده .
دوم اینکه چطور میشه توی اکتیو فایل رفت
منظورم مسیر بطور کامله
باید نرم افزار Handy Taskman رو داشته باشی. خیلی راحت با نگه داشتن دکمه منو، اطلاعات رو میده.اول اینکه چطوری میشه وارد قسمتی شد که رم گوشی رو می ده .
یکی نمی گه که چطور Home Media درست کنیم؟
با برنامهیY-browser هم میشه }{only MODERN TALKING
aslanaslanجان میتونی یه نگاه به راهنمای برنامهیاHOME MEDIA و W LAN بکنی
سلام!از ان95 8 گیگ داران یه سوالی دارم!ایا بالاخره مشخص شد که ان95 8 گیگ دو سی پی یو داره یا یکی؟؟؟یادمه یکی از دوستان لینکی از سایت نوکیا گذاشته بود که در اون به تمام مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری نوکیا مانند دارا بودن 3d accelerator غیره اشاره کرده بود!ازتون خواهشمندم مشخصات اصلی این گوشی رو و فرقهای اسای اون رو با ان95 معمولی در اینجا قرار بدید!
حدود 640000
یا حق
با سلام من n95 8gb اسپایدر من دارم ولی فقط بازی فیفا روش هست و 2 تای دیگه نیست جریان چیه؟
سلام
دو تا سی پی یو نداره.رم اون دو برابره معمولیه.فرق اساسی سرعت بالاتر.ال سی دی
بزرگتر 2./ اینج . 8گیگ حافظه سریع فلش.نداشتن کاور لنز.باتری قوی تر بزرگترین
مشکل N95 باتریش بود که زود تموم میشد . تو 8 گیگ باتری قوی تری گذاشتن.
----------------------------------------------------------------------------------------------
پک اسپایدر من به این خاطره که فیلم اسپایدر من 3 رو تو گوشی گذاشتن
اون بازی فوتبال هم دمو هستش همون بازی N-GAGE هستش و بازی دیگه ای روش نصب نیست.
Last edited by x_boy; 23-01-2008 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)