تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 91 از 1635 اولاول ... 41818788899091929394951011411915911091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزيز
    من پدرم 1 ماه پيش از سفر اروپا برگشت ... يك دوربين كامپكت pentax خريده با 4 عدد باطري قلمي و 1 عدد شارژر (از نروژ) ... البته من از دوربينش اصلا خوشم نيامد از همين كامپكت هاي معمولي است كه فقط مد auto دارد .. كاري نداريم ............... در مورد شارژر و باطري قلمي ها، فروشنده نروژي گفته كه بايد 14 ساعت شارژ شود در غير اينصورت فايده ندارد ... من هم ديشب بعد از 1 ساعت شارژ تست كردم ديدم درست است فقط 2 تا عكس گرفتم و كمي با تنظيمات داخلي ور رفتم خاموش شد!
    آيا مي دانستيد باطري قلمي را بايد 14 ساعت شارژ كرد؟؟؟ اين نظر يك فروشنده نروژي است! خيلي جالب است من فكر مي كردم چند ساعت كافي است.
    با احترام
    كاويان
    واسه شارژ اول درست گفته ... یعنی شارژ اول توصیه میشه که 14 تا 20 ساعت باشه ، و از شارژهای بعدی برمی گردیم به اعداد معمولی مثل 6-8 ساعت ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahide's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راجب دوربین Canon PowerShot A650 IS اگه میتونین راهنماییم کنین چون گفتم فردا برام بخرن!میترسم دیر شه.

دوربین خوبیه؟ تقریبا230 دلار میخوان بخرن.
    راجب تقدم دیافراگم و شاتر و اینکه تنظیم دستی داره یا نه هم اگه میشه بگین...

مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض 650

راجب دوربین canon powershot a650 is اگه میتونین راهنماییم کنین چون گفتم فردا برام بخرن!میترسم دیر شه.

مرسی.
    -===========================-
    دوست عزيز سلام
    دوربين خوبي هست ... 12 مگا پيكلس و تقريبا فول آپشن ... هر نوع تنظيم دستي كه بخواهيم موجود است تنها عيب و بزرگترين عيبش اين است كه چيني است! يعني اينكه احتمالا خرابي بيشتري دارد يعني سريعتر از دوربين هاي ژاپني خراب مي شود! ضمنا قيافه جالبي هم ندارد به كامپكت ها بيشتر مي خورد تا slr-likeها!
    شما با همين مبلغ و يا شايد كمي بيشتر مي توانيد دوربين هاي slr-like بهتري از جمهوري خريداري كنيد (گفتم جمهوري چون دوربين هاي قديمي از 6 ماه پيش به قبل را نمايندگيهاي معروف ندارند)
    با احترام
    كاويان

5. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض فاصله يابي!

سلام دوستان
    راهنمايي بفرمائيد ...
    داشتم دو دوربين را با هم مقايسه مي كردم به 2 نكته توجهم جلب شد اگر ممكن است راهنمايي بفرمائيد:
    فاصله يابي: 49 نقطه اي - مركزي - متمركز
    فاصله يابي: هم ارز - متمركز بر مركز - نقطه اي

و سوال دوم اينكه تفاوت سرعت شاتر 3200/1 با 4000/1 چقدر است؟؟ آيا واقعا اين اختلاف مهم است؟؟ من كه تابحال با سرعت بالاي 2000 كار نكرده ام و فكر نكنم اصلا موقعيتي پيش آيد كه با سرعت بالاتر از 2000 كسي بخواهد عكاسي كند آيا اين صحت دارد يا مواردي هستند كه به اين سرعت احتياج داشته باشيم؟؟
    متشكرم دوستان
    با احترام
    كاويان

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

راجب دوربین Canon PowerShot A650 IS اگه میتونین راهنماییم کنین چون گفتم فردا برام بخرن!میترسم دیر شه.

مرسی.
    کلا دوربین بدی نیست ... اونهایی که دارنش ازش راضین ... اما باطرش حتما ازیت میکنه یکم ...
    کیفیت کلا خوبه ...
    اما تو فیلم برداری تو شب یکم محدودی ... ورگنه در کل فیلمبرداریش هم مورد قبوله ...

فلاشش خیلی ضعیفه اما در کل امکاناتش خوبه .. ال سی دی خوبی داره که چرخانه ...

فقط من قیمتشو نمی دونم ... حتما با دوربین هایی مثل sx110 مقایسشون کن از نظر قیمت بعد اقدام به خرید کن ...

موفق باشی ...

سلام دوستان
    راهنمايي بفرمائيد ...
    داشتم دو دوربين را با هم مقايسه مي كردم به 2 نكته توجهم جلب شد اگر ممكن است راهنمايي بفرمائيد:
    فاصله يابي: 49 نقطه اي - مركزي - متمركز
    فاصله يابي: هم ارز - متمركز بر مركز - نقطه اي

و سوال دوم اينكه تفاوت سرعت شاتر 3200/1 با 4000/1 چقدر است؟؟ آيا واقعا اين اختلاف مهم است؟؟ من كه تابحال با سرعت بالاي 2000 كار نكرده ام و فكر نكنم اصلا موقعيتي پيش آيد كه با سرعت بالاتر از 2000 كسي بخواهد عكاسي كند آيا اين صحت دارد يا مواردي هستند كه به اين سرعت احتياج داشته باشيم؟؟
    متشكرم دوستان
    با احترام
    كاويان
    در مورد نور سنجی ما سه تقسیم بندی داریم ... یکی چند ناحیه ایه .. یکی ناحیه ای مترکز یکی هم نقطه ای مترمرکز ... این هم ارز و اینا هم اسم های دیگه ی چند ناحیه ایه ... ماتریسی هم بهش میگن .. پترن هم میگن ... کلا تفاوت جزئی توشونه اما در کل یکی هستن ...

برای اطلاعات بیشتر در مورد نورسنجی به این پست تو وبلاگم سر بزن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مورد شاتر ... کلا نمی تونی بگی سرعت شاتر نیاز نمیشه ... در نور آفتاب شدید نیازت میشه حتما .. اما در فریز کردن تفاوت چندانی تو 1/2000 تا 1/4000 نیست ... اما در ورودی نور چرا ... 1/40001 خیلی کم نور تر از 1/2000 هست ...

تا 1/3000 داشته باشه یه دوربین به نظر من کافیه ... بالاتر هم بود چه بهتر .

8. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض لينك هاي نامطمئن را معرفي نكنيد!!!

اما در مورد شاتر ... کلا نمی تونی بگی سرعت شاتر نیاز نمیشه ... در نور آفتاب شدید نیازت میشه حتما .. اما در فریز کردن تفاوت چندانی تو 1/2000 تا 1/4000 نیست ... اما در ورودی نور چرا ... 1/40001 خیلی کم نور تر از 1/2000 هست ...

تا 1/3000 داشته باشه یه دوربین به نظر من کافیه ... بالاتر هم بود چه بهتر .[/quote]

-===================-
    سلام دوست من
    وبلاگي كه معرفي كرديد (از mihanblog) تروجان و ويروس داشت!! البته من ويروس ياب آپ ديت شده قوي دارم و سريعا شناسايي كرد و ديگر اجاره دسترسي به سايت را بهم نداد .. اما اين را گفتم كه شما هم بدانيد و دوستاني هم كه لينك بالا را استفاده كرده اند حتما سيستمشان به تروجان آلوده شده است كه پيشنهاد مي كنم با ويروس ياب آپ ديت شده قوي سريعا آنرا از بين ببرند .. اما با تمام اين تفاصيل وب پيچ عالي و بي نظيري بود و حيف كه ديگر نشد ازش استفاده كنم وگرنه مطلبش خيلي مفيد بود ... در نهايت از شما سپاسگزارم ...
    كاويان

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض H50 و sx10

[quote=Mohammad Hosseyn;3282884]
    کلا اگه نگاه کنی دوربین های کانن انگار عکسهاش قبل از خروجی دچار افزایش اشباع رنگی و کنتراست میشن . و این یعنی پردازگر های کانن عکسو دست کاری میکنن برای زیبا تر شدن .
    اما دوربین های سونی کمترین تاثیر رو روی این پارامتر ها میزارن .
    خوب فرض اینکه h50 اتوماتیک عکسو روتوش کنه ، خوب چرا عکسهاش تار میشه ؟؟!! برعکسه که ... عکسو باید به هدف حذف تاری روتوش کرد نه تار تر کردن !!
    quote]

-========================-
    سلام و درود بر محمدحسين عزيز
    آقا تشكر از توجهت
    در مورد چند خط فوق كه از پستت كات زدم يك توضيحي مي خواستم بدهم:
    اتفاقا مشاور فروش همانطور كه عرض كردم عكس اين مطلب را مي گفت يعني H50 اتوماتيك اديت مي كند و آبرنگي مي شود و همين اديت عكس را از واقعيت دور مي كند و در نتيجه بسيار اندك تار مي شود اما كنون اديت نمي كند و عكس واقعي را مي دهد ... البته اين نظر اون آقا بود ...
    اما در كل نظر شما دوستان براي من بيشتر اهميت دارم و من اينها را باور مي كنم نه حرف اون يارو! چرا؟ چون شما دوستان به تجربه و عيني كار كرده ايد و اين براي من مهم است، اما اونها و كلا فروشندگان بخاطر رد كردن جنسشان هر اراجيفي مي بافند كه غالب كنند!!
    باز هم از محمدحسين و ساير دوستان تشكر مي كنم كه بنده را راهنمايي كردند
    در اين مدتي كه فعاليتم كردم به اين نتيجه رسيدم كه H50 سرتر از SX10 است و SX10 فقط پول زوم بيشترش را مي گيرد كه تجربه دوستان ثابت كرد كه عملا اين زوم بدون سه پايه بدرد نمي خورد و از آنجا كه سه پايه را نمي توانيد هميشه همراه داشته باشيد در نتيجه اين زوم بي خود و بي مورد و بدون استفاده خواهد ماند در نتيجه پولتان را دور مي ريزيد .... فلاش ضعيف هم مهم بود كه دوستان تذكر دادند ... 4 باطري قلمي هم به نظر در مقابل ليتيومي ضعف است نه برتري .... به اين دليل كه شما بايد جدود 50 هزار تومان ديگر علاوه بر پول دوربين هزينه كنيد تا شارژر و 4 باطري ريشارژ درست و حسابي بخريد!
    اما با تمام اين تفاصيل چشمم بدجوري دنبال D60 نيكون هست و بعيد نيست اين را بخرم ... (البته بايد با لنز كيت 55-18 تا 1 سال سر كنم و به عكس هاي معمولي بسنده كنم ) به نظر من عكس هاي معمولي با دست كاري هاي عمق ميدان و سرعت شاتر و نورسنجي و ... به مراتب لذت بخش تر از عكس هاي وايد و تله هست كه بايد براي آنها هزينه هاي نجومي كنيم تا لنز بخريم ...
    تا نظر دوستان چه باشد
    متشكرم
    كاويان

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام و درود بر محمدحسين عزيز
    آقا تشكر از توجهت
    در مورد چند خط فوق كه از پستت كات زدم يك توضيحي مي خواستم بدهم:
    اتفاقا مشاور فروش همانطور كه عرض كردم عكس اين مطلب را مي گفت يعني H50 اتوماتيك اديت مي كند و آبرنگي مي شود و همين اديت عكس را از واقعيت دور مي كند و در نتيجه بسيار اندك تار مي شود اما كنون اديت نمي كند و عكس واقعي را مي دهد ... البته اين نظر اون آقا بود ...
    اما در كل نظر شما دوستان براي من بيشتر اهميت دارم و من اينها را باور مي كنم نه حرف اون يارو! چرا؟ چون شما دوستان به تجربه و عيني كار كرده ايد و اين براي من مهم است، اما اونها و كلا فروشندگان بخاطر رد كردن جنسشان هر اراجيفي مي بافند كه غالب كنند!!
    باز هم از محمدحسين و ساير دوستان تشكر مي كنم كه بنده را راهنمايي كردند
    در اين مدتي كه فعاليتم كردم به اين نتيجه رسيدم كه H50 سرتر از SX10 است و SX10 فقط پول زوم بيشترش را مي گيرد كه تجربه دوستان ثابت كرد كه عملا اين زوم بدون سه پايه بدرد نمي خورد و از آنجا كه سه پايه را نمي توانيد هميشه همراه داشته باشيد در نتيجه اين زوم بي خود و بي مورد و بدون استفاده خواهد ماند در نتيجه پولتان را دور مي ريزيد .... فلاش ضعيف هم مهم بود كه دوستان تذكر دادند ... 4 باطري قلمي هم به نظر در مقابل ليتيومي ضعف است نه برتري .... به اين دليل كه شما بايد جدود 50 هزار تومان ديگر علاوه بر پول دوربين هزينه كنيد تا شارژر و 4 باطري ريشارژ درست و حسابي بخريد!
    اما با تمام اين تفاصيل چشمم بدجوري دنبال D60 نيكون هست و بعيد نيست اين را بخرم ... (البته بايد با لنز كيت 55-18 تا 1 سال سر كنم و به عكس هاي معمولي بسنده كنم ) به نظر من عكس هاي معمولي با دست كاري هاي عمق ميدان و سرعت شاتر و نورسنجي و ... به مراتب لذت بخش تر از عكس هاي وايد و تله هست كه بايد براي آنها هزينه هاي نجومي كنيم تا لنز بخريم ...
    تا نظر دوستان چه باشد
    متشكرم
    كاويان
    [/quote]

آقا کاویان احتمالا این حرفو فروشنده نبش پاساژ پایتخت نمیگفت؟
    از کجا پرسیدین شما؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض بررسي h50

آقا کاویان احتمالا این حرفو فروشنده نبش پاساژ پایتخت نمیگفت؟
    از کجا پرسیدین شما؟[/quote]
    -============================-
    سلام دوست من
    خير من اصلا پايتختي ها را قبول ندارم .... (قبلا دنبال مغازه بودم و وقتي ديدم اجاره ها اونجا چقدر بالاست فهميدم كاسب هاي اونجا بايد 3لا چهارلا به مشتري بندازن تا فقط اجارشون دربياد!!!)
    من از مركز دوربين هاي ديجيتال پرسيدم ... البته باز هم مي گويم كه فروشندگان و مشاوران اين نوع بازرگاني ها صرفا قصدشان توپاچه كردن و انداختن و غالب كردن است و بس! اونها نگاه مي كنند ببينند چه جنسي كمتر فروشن رفته و روي دستشان باد كرده، اونقوت كمي اطلاعات در اينترنت راجع به اون دوربين جمع مي كنند و به خورد ملت مي دهند، در صورتي كه اگر يك نفر آدم مطلع با اينها بحث كند همان 5 دقيقه اول تسليم مي شوند و مي گويند آقا شما كه بهتر بلدي برو هرچي صلاحي مي دوني بخر! اين عين جواب همشونه)
    با احترام
    كاويان

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوست من
    وبلاگي كه معرفي كرديد (از mihanblog) تروجان و ويروس داشت!! البته من ويروس ياب آپ ديت شده قوي دارم و سريعا شناسايي كرد و ديگر اجاره دسترسي به سايت را بهم نداد .. اما اين را گفتم كه شما هم بدانيد و دوستاني هم كه لينك بالا را استفاده كرده اند حتما سيستمشان به تروجان آلوده شده است كه پيشنهاد مي كنم با ويروس ياب آپ ديت شده قوي سريعا آنرا از بين ببرند .. اما با تمام اين تفاصيل وب پيچ عالي و بي نظيري بود و حيف كه ديگر نشد ازش استفاده كنم وگرنه مطلبش خيلي مفيد بود ... در نهايت از شما سپاسگزارم ...
    كاويان
    کاویان جان ، اون وبلاگ خود منه .. تروجان کجا بود !! دی:

انتی ویروست مشکل داره .. من هر روز خودم به صفحات وبم سر میزنم .. سیستمم هم مشکلی نداره ...

به هر حال الان هم مطلبم در مورد h50 رو میخوام بزارم تو وبلاگم ... هر چی در مورد این دوربین هست و نیست رو گفتم ... خواستی ببین ... وبلاگم هم همونیه که تو پروفایلم هست .

به نظر من هم Sx10 نمی تونه به h50 برسه ...

اما اگه میخوای بری تو کار slr خیلی خوبه ... من هم به نظرم slr از همه انتخاب بهتریه ... پول بیشتر میدی اما چیزی گیرت میاد که ارزش داره . D60 انتخاب بدی نیست ... اما تو SLR فقط کانن ... واقعا حرف نداره . خیلی سرترن ... اما گرونتر هم هستن ... سونی هم روی سری الفا خودش خیلی تعصب داره ...
    در مورد آلفا 700 تو وبلاگم مطلب گذاشتم ... اونم دوربین با کیفیتیه .

به هر حال امیدوارم هر چی میگیری بهترین باشه ...

موفق باشی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •