نتيجه ي بازي امشب :
Real Madrid 2 - Rome 0
نتيجه ي بازي امشب :
Real Madrid 2 - Rome 0
اااا کی اعلام کردند ؟؟؟
من یه 10 درصد احتمال می دادم درست باشه اخه کالدرون زنگ زد گفت
فک کردم دوباره داره شعر می گه ....
این المپیک شبیه ازادی خودمونه فقط سقف داره ...
عجب آدمیه این کالدرون...این به من زنگ زد و گفت که 3 بر 0 بازی رو بردند....!!!!!!
وحید جان میگم شاید دقیقه 80 به شما زنگ زده؟؟؟؟؟؟ چون به من گفت 3 تا زدند
البته نتیجه بازی رو برای من بصورت یه شعر گفت حالا نمی دونم داشت کتاب داستان می خوند یا از خوشحالی شاعر شده بود...!!!!!!!!!
بعدم وحید جان آخه کجا شبیه آزادیه این ورزشگاه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هر ورزشگاهی که چمن و صندلی داشت که آزادی نمی شه....
حالا چرا ناراحت شدی....
بابا غلط کردم
نزن.....نزن
....کمـــــــک
ببین چه بلایی سرمون اورد..
با وجود این بلایی که وحید سرم اورد ولی بازم دعا می کنم که رئال ببره
به امید پیروزی رئال:
اینم مصاحبه رائول:
مهمترین لحظات سال در حال شروع شدن هستند ...
لیگ قهرمانان برای ما خیلی مهم هستند درطی سالیان گذشته رئال فقط تا مرحله یک شانزدهم نهایی بالا امده اما امسال قصد داریم پرستیژ خودمان در لیگ قهرمانان را احیا کنیم ما نمی توانیم امیدوار باشیم در برابر تیم با کلاس و قدرتمندی همچون رم بازی اسانی داشته باشیم اما این شانس را هم داریم تا با بازی خوب نتیجه خوبی نیز کسب کنیم.
بازی رفت در خارج از خانه و بازی برگشت در خانه است ایا این می تواند یک پوئن مثبت باشد ؟
این مایه دلگرمی ما است اما این را هم می دانیم که یک بازی بد ممکن است به اوت شدن ما از این تورنمنت منجر شود اگر رم خوب بازی کند و ما بد دیگر نمی توانیم کاری از پیش ببریم. ما فردا ۹۰ دقیقه فرصت داریم که خوب بازی کنیم و اجازه نداریم که به بازی برگشت فکر کنیم چون ممکن است بعدها دیگر دیر شود.
از رقابت رائول - توتی چه انتظاری دارید ؟
رقابت رئال - رم مهمتر است رم بازیکنی عالی است و بهترین بازیکن تیمش اما توتی همه چیز رم نیست. انها بازیکنان بزرگی دارند گر چه این توتی است که تیم را جادو می کند. او سالیان زیادی در این تیم بوده و افتخارات زیادی با رم و ایتالیا کسب کرده به همین دلیل باید خیلی مراقب او باشیم.
او اخیرا اعلام کرده باعث ناراحتی است که رائول توپ طلا را کسب نکرده است ...
این مایه افتخار من است که همچین بازیکن بزرگی در مورد من این طور صحبت کرده است اما هر چی بوده متعلق به گذشته بوده است.
ایا مهمترین هدف تیم گل نخوردن است ؟
مهمتر از ان ما می خواهیم گل بزنیم و باید بازی خوبی ارائه دهیم تا بر زمین مسلط شویم زدن یک گل و دریافت نکردن گل مهمترین هدف ماست اما مطمئنا بازی سختی خواهد بود.
چه چیزی شما را تحریک می کند ؟
ساده است . بازی کردن و تمرین کردن چیزهایی است که من بیشترین لذت را از انها می برم و اینکه دارم در بهترین تیم دنیا بازی می کنم اینها انگیزه من را زیاد می کنند به خصوص در این فصل.
رئال بیش از هر تیم دیگری در این لیگ قهرمانی دارد ولی الان همه بازیکنان تیم به خصوص من قصد داریم دوباره این قهرمانی ها را تکرار کنیم چون چند سال است رئال در سطحی که باید بازی کند بازی نکرده است.
ایا در طی این سالها از تیمهای دیگری پیشنهاد همکاری هم دریافت کرده اید ؟
هر کسی می داند که از وقتی در سن ۱۷ سالگی به رئال پیوسته ام همیشه ارزویم این بوده که در رئال بمانم. تیمهای زیادی من را می خواستند اما من همیشه جوابم یکی بوده است و هیچ وقت به ترک رئال فکر نکرده ام.
ایا فکر می کنید می توانید قهرمان این لیگ شوید ؟
از همان اول هم هدفمان همین بوده است. و این مرحله از بازیها تست خوبی برای تعیین سطح ماست. ما از انچه که در لالیگا انجام داده ایم راضی هستیم و این چند ماه اینده نشان خواهد داد که ایا این تیم امادگی قهرمانی در هر دو لیگ را دارد یا خیر. خودمان که بر این عقیده استواریم اما باید ان را ثابت کنیم
ببين وحيد اگه رئال 2 تا گل نزد ...
حالا مي بيني بازي رو ...
پيش بيني من درست درمياد
در ضمن اينو كالدرون نگفته من گفتم ...
اوني هم كه بهتون زنگ زد من بودم نه كالدرون سركارتون گذاشتم![]()
دو تا خبر مهم:
1-دنیل دروسی هافبک و بازیکن کلیدی رم امشب به دلیل تب شدید بازی را از دست داد و قادر به همراهی تیم خود نخواهد بود.وی یکی از امیدهای تیم رم در این بازی بود.
2-سایت یوفا ترکیب اصلی تیم رئال مادرید را برای بازی امشب اعلام کرد:
کاسیاس - راموس - کاناوارو - هاینزه - تورس - دیارا - گاگو - گوتی - روبن - رائول - نیستلروی
نيمه اول يك بر يك تموم شد
اما خاك تو سر اين خياباني بي شعور و الاغ ...
كاملا مشخص مي كنه كه دشمن رئاله ...
آخ كه دلم ميخواد با چكش بزنم تو كلش موقعي كه داره گزارش مي كنه
بازی بد نبود. خوب کار کردن. ایشالا نیمه دوم ببریمشون.
نتیجه بازی تا پایان نیمه اول :
رئال مادرید 1 - رم 1
رائول 8 پیزارو 24
ترکیب رئال :کاسیاس - راموس - کاناوارو - هاینزه - تورس - دیارا - گاگو - گوتی - روبن - رائول - نیستلروی
ترکیب رم: دونی - خوان- مکسس - پانوچی - کاستی - پیزارو - پروتا - دروسی - مانسینی- ژولی - توتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)