3 فتح ا...زاده :کمبودها ودردهای ورزشی را به خوبی لمس کردم ومی شناسم
کمتر کسی است که با ورزش ومدیران ورزشی آشنا باشد ودکتر فتح ا...زاده را نشناسد .او مدیری لایق وچهره ای دوست داشتنی در عرصه ورزش به خصوص فوتبال می باشد.در این باره پرسپولیسی ها اعم از مدیران ،کادر فنی وبازیکنان ،حبیب کاشانی ،محمود خردبین ،حسین کلانی ،افشین قطبی ،حمید استیلی وکانون هواداران باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس اعلام کردند که در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به دکتر فتح ا...زاده رای خواهند داد .فتح ا...زاده در اول فروردین 1338 ودر شهرستان خوی ودر محله شیخ مهدی به دنیا آمد وبه قول خودش که به شوخی می گوید :((به خاطر همین است که مردم سال نو را جشن می گیرند چون می دانند فتح ا...زاده در این روز به دنیا آمده .))دوران دبستان را در پیرانشهر واقع در مرز ایران وعراق تحصیل کرد وچون پدرش نظامی بود در پادگان زندگی می کردند .دوران دبیرستان را به شهر خوی بازگشت ودر دبیرستان خاقانی ادامه تحصیل داد .دوران دانشگاه را در تهران ودر دانشگاه آزاد اسلامی ودر رشته روزنامه نگاری ودر مقطع کارشناسی به پایان رساند.پس از آن در دو رشته روزنامه نگاری واقتصاد بین الملل موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس شد وهم اکنون هم دانشجوی دکترای اقتصاد بین الملل می باشد.فتح ا...زاده در این باره می گوید :25 سال است که در عرصه روزنامه نگاری فعالیت می کنم وتجربه خوبی در این خصوص پیدا کرده ام وبا مسائل ومشکلات جوانان به خوبی آشنا هستم وکمبودها ودردهای ورزش را به خوبی لمس کرده ام ومی شناسم .با نیت خدمت به مردم این مرزوبوم وارد عرصه انتخابات شده ام وامیدوارم که بتوانم با تمام وجود در خدمت تمام مردم وجامعه اسلامی ایران باشم.طی روزهای آتی اطلاعات کامل تری درباره تجارب مدیریتی دکتر فتح ا...زاده وموفقیت هایی که وی در کارنامه سوابق مدیریتی خود دارد برایتان بیشتر خواهیم نوشت.