تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 208 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینا رو ول کن
    امضات منو کشته
    4کریم , قابل نداره

بیا عزیز واست قاب گرفتم استفاده کنی :

می خوای ADSL بگیری , ولش کن بابا همون دیال آپ بهتره ( تو اینجا ) , اگه گرفتی هم از صبانت نگیر ( از ما گفتن بود )

شما همون جیغ خفه خودمون نیستی ؟
    با اینکه تاریک بود عامله مرموزه ناشناخته خوب شناختی , معلومه تو کاره شناسایی عوامله ناشناخته ای گگ

ولی در کل فریاد سوکت رو ترجیح می دم , لطفا ما هم به شما هر چی بگی می گیم ؟

اگه با من بودی من 25 ساله که خودمم
    mhaf

نه بابا با من بود آخه من Mute_Scream هستم , در بیشتره فرم ها اما اینجا متاسفانه عوضش نمی کنند
    Last edited by cell_phone; 07-12-2008 at 23:13.

2. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hossein505's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

4کریم , قابل نداره

با اینکه تاریک بود عامله مرموزه ناشناخته خوب شناختی , معلومه تو کاره شناسایی عوامله ناشناخته ای گگ

نه بابا با من بود آخه من Mute_Scream هستم , در بیشتره فرم ها اما اینجا متاسفانه عوضش نمی کنند

خالی نبند توی pt هم همین cell phone هستی که

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا داش حسین اینا ماله پارساله فقط پی تی و اینجا همین

آقا امروز قیمت گرفتم , البته مشهد نه تهران :

dimond 595

pro 817

HD 875

گارانتی یاس

مکان : به حساب نمایندگی یاس در مشهد

البته قیمت این بالاست ارزون تر هم گیر میاد اینارو تلفنی گرفتم .

پرشین تله کام 100% حداقل 2 تا 3 درصد همیشه ارزون تره
    Last edited by cell_phone; 08-12-2008 at 12:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من می خواستم که چند وقت دیگه یه پاکت پی سی بگیرم. اما سوالایی از اهل فنش دارم
    دو مدلی که مد نظرم است یکی x1 سونی اریکسون و دیگری امنیا سامسونگ است. البته بیشتر علاقمند به خرید ایکس 1 سونی اریکسونم. ولی الان با این قیمت غیرمنطقی اش خرید این گوشی کار اشتباهیه

اول از همه می خواستم بپرسم که حدودا تا اسفند ماه قیمت این گوشی ایکس 1 به چه مقدار می رسه؟ یعنی ارزششو داره که قید امنیا رو بزنم و تا اسفند صبر کنم تا قیمتش پایین بیاد؟

دوم اینکه وضعیت گیم برای پاکت پی سی ها چگونه است؟ اگر اولویت یکی برای یک گوشی گیم باشد اصلا خرید یک پاکت پی سی مناسب هست یا نه؟ (آخه خودم یه گیمرم و دوست دارم که گوشی ام هم کار یک کنسول دستی را تا حدی هرچند سطح پایین هم انجام بده)

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

4کریم , قابل نداره

بیا عزیز واست قاب گرفتم استفاده کنی :

می خوای ADSL بگیری , ولش کن بابا همون دیال آپ بهتره ( تو اینجا ) , اگه گرفتی هم از صبانت نگیر ( از ما گفتن بود )

خواهش می کنم ... دیدم هم آواتار یکیه هم امضا گفتم خوشه !!!
    ما چاکر شماییم شما هم هر چی دوس داری ما رو صدا بزن ! (یه اسمیم داشتیم که اگه اشتباه نکنم سینا بود دوس داشتی اینم هست )

-----------

برای اینکه این پست زیادی اسپم نشه خدمت دوست عزیزمون سپند صالحی عرض کنم که در رابطه پا قیمت ایکس پریا به احتمال زیاد تا اون موقع افت شدیدی خواهد داشت (انشالله ) ولی هیچی چیز قطعی نیست ولی چیزی که معلومه اینه که خرید این دیوایس در ایران با این قیمت کهکشانی اصلا عاقلانه نیست !

در مورد امنیا هم برعکس ایکس پریا خریدش با این قیمت یه برده حسابیه و اصلا معلوم نیست که شما بخوای تا اون موقع که برای خرید سونی صبر می کنی قیمت این نکشه بالا ! پس ببین اول چه خصوصیت و امکانی برات مهمه و اون ویژگی تو کدومشون برتریه بیتشری داره اونو بخر ! (حاضرم قسم بخورم که اگه امنیا حافظه 8 گیگ و 16 گیگ نداشت اینقد سر و دست نمیشکستن براش با اون رزولیشن مزخرف )

در رابطه با گیم هم من به شخصه نمی تونم خیلی نظر درستی بدم چون به جز با بازی های خود ویندوز فقط یه گیم دیگه روش نصب کردم اونم sky force reloded بود ... برای این مورد جستجو بکن ببین چه گیمایی براش موجوده ببین راضیت می کنه یا نه ؟ ولی در کل می تونم بگم از این نظر اوضاع مناسبی داره ( البته اینو کسی داره میگه این خصوصیت زیاد براش مهم نیست )

7. 2 کاربر از XFACTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه veria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

درسته که بازی برای پاکت پی سی زیاده و بازی های جالبی داره ولی اصلا با کنسولهای دستی قابل مقایسه نیست.
    بهتره اول انتظارت رو ببینی چیه بعد با خیال راحت خرید کنی.

9. این کاربر از veria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظرم اگر برای بازی کردن می خرید اصلا نخرید بهتره همون کامپیوتر و کنسول بهتره

11. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از نظرات همه. راستش داشتن کیبورد برای یه گوشی برای من خیلی مهمه. چون کار کردن با گوشی های لمسی بدون کیبورد در مواردی مثل ارسال پیامک و تایپ یه کم سخته
    دوم سی پی یو گوشی نیز برام مهمه. چون سی پی یو امنیا حدود 100 مگاهرتزی از ایکس 1 بیشتره باعث شده که کمی از ایکس 1 فاصله بگیرم و به سمت امنیا جذب بشم.
    اما یک سوال درباره ی مقایسه های سی پی یو های این دو گوشی داشتم. در مشخصات امنیا دیدم که مقدار پردازش سی پی یو اش را 638 t7500 (اگر اشتباه نکنم) و قدرت سی پی یوی ایکس وان پانصد و خورده ای بود. ولی سی پی یو ایکس وان دو هسته ای بود ، ولی درباره ی دو هسته ای بودن امنیا اشاره ای نشده بود. به همین دلیل ظاهرا سی پی یوی امنیا تک هسته ای است.

حال می خواستم بپرسم که با این اوصاف ، سی پی یو کدام یک از این دو گوشی قوی تر است و قدرت پردازش بهتری دارد؟
    Last edited by sepand_salehi; 09-12-2008 at 12:59.

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

پردازنده 500 مگاهرتزی سونی پردازنده ضعیفی نیس فکر نمی کنم با این پردازنده به مشکلی بر بخورین !

در مورد پردازش بهتر کاربرای امنیا نظر مثبتی داشتن و منم تا حالا از کسی شکایتی نشنیدم ولی سونی رو هنوز اونقدر جا نیفتاده تا معلوم شه .البته به نظر من /

14. این کاربر از XFACTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همون پلی استشنچه بهتره با این اوصاف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •