ممنونم Top جان . میدونی که مدیر های سایت به رفتار کاربرها نسبت به هم حساسند . من هم با کسی مشکلی ندارم . فقط نمیخوام تاپیک بسته بشه . بازم مرسی .
خب حمید جان .
احتمال میدم مسابقه این سری با مک لارن اس ال آر باشه . درسته ؟
ممنونم Top جان . میدونی که مدیر های سایت به رفتار کاربرها نسبت به هم حساسند . من هم با کسی مشکلی ندارم . فقط نمیخوام تاپیک بسته بشه . بازم مرسی .
خب حمید جان .
احتمال میدم مسابقه این سری با مک لارن اس ال آر باشه . درسته ؟
سلام
در مورد زمان و شرایط پیش فروش خودرو لوگان(ال90)یا(تندر) ایا اطلاعاتی در دست دارید؟
Last edited by emad62; 06-11-2006 at 16:54.
من یه سوال دارم:
1- آیا هر ماشینی رو میشه به ایران آورد
2-هر ماشین چند درصد گمرک میخوره
3- قیمت گمرک تخمینی وتوسط کارشناسه یا از رو سنده؟
4- قیمت پلاک کردن چقدره
5-قیمت پلاک موقت چقدره؟
6-آیا پلاک کردن هم شرایطی داره؟
7- تا کی میشه با عبور موقت حرکت کرد؟
8-بعد از اتمام مهلت ماشینو باید ببری بیرون کشور یا اجازه پلاک میدن
9-آیا به هر ماشینی اجازه میدن بیاد توخیابون؟
10-سند ماشین چی میشه یعنی سند ایرانیه دیگه نه؟
11- فروش اینا با مشکل برخورد میکنه؟
ببخشید گاهی پستام خراب میشه....
آقاي hpower اميدوارم ما رو يادتون نرفته باشه چون خيلي وقته مطلب نميزارم.
آقا مي خواستم ببينم تيم شما درباره تيونينگ پرايد چه نظري داره.لطفا وسايل لازم رو بگيد براي سر هم كردن ونصبش هم توضيح بدهيد چون ما تو شهرستانيم وشما با گروهتون نمي تونيد مهمون ما بشيد.ميدونم خيلي پر رو هستم ولي باسد ببخشي.
دوما ماشين من بدون تيونينگ هستش وشتابش خيلي كم شده و حدس خودم كثيفي استپر هست. ولي نميدونم عوض كنم يا تميزش كنم. در ضمن تميز كردنش رو هم بلد نيستم. نظر شما چيه.ماشين من=پرايد انژكتوري(طرح ساژم) مدل بهمن 83.ممنون.
آقاي حميد اگر اجازه بدهيد من هم 5 شنبه شب ميايم تا فراري را از نزديك ببينم.و همچنين كم شدن روي اين آقاي Top![]()
مرسرس cls از 350 شروع ویه 55 amg ختم میشه
مرسدس کدهیی که پشت ماشین مینویسه در 10 ضرب کنی حجم موتور بدست میاد
مثل s500 حجم 5000 سی سی
ماسین سنگین بنز مثل actros 1861
باید 61 رو در 10 ضرب کنی قدرت موتور بدست میاد
اینم روش نامگذاری مرسدس
سواری .وسنگین
که جنجنال درست کرده
خودمونيما اينا يه سوال بود!!!نوشته شده توسط core due 2
1-بله هرچي بخواي البته با كمك گروه ما چون بعضي ماشينه پيگرد داره اما با ما همه رو!!
2- ايران 130 درصد ما 90 درصد!!! 40 درصد كمتر
3- كارشناس
4- 22 هزار تومن
5-ديگه موقت نداريم
6-نه.
7-6 ماه يا تا هرچه قدر پول بدي!!!
8-بايد ببري بندر
9-نه ديگه من براي فراريم فقط 2ساعت تو هفته دارم با 25 ميليون هزينه.
10-بله ايرانيه
11-نه ولي هر كسي نميخره
موفق باشي
راستش ما كه دوستامون رو فراموش نميكنيم.نوشته شده توسط danial_2006
البته جاي خاليت كاملآ احساس ميشد.
آخه تا چقدر ميخواي تيونينگ كني و اينكه بگيرم كجا بذارم!!!
چشم در اولين فرصت اقدام ميكنم اما تو گروه تصميماتي داره گرفته ميشه كه بعدش مشكلت رو حل ميكنم حتمآ قول!!!
در مئرد سوال دوم اينكه دست بهش نزني بهتره يه تنظيم ببر و شمع هات رو تميز كن.جواب ميگيري
من خوشحال ميشم ببينمت منتهي تا 2 دقيقه بيشتر توقف ندارم.نوشته شده توسط matin_haeri
با سلام به تمامی کاربران خوب دنیای اتومبیل.
توجه شما رو به نشست امروز (1شنبه15 آبان) و همچنین تصمیمات گرفته شده توسط مدیر محترم گروه HPOWER جلب میکنم:
شنبه شب ساعت 23:15 بود که مدیر برنامه گروه به من و 13 عضو فعال گروه خبر یک جلسه فوری و ضروری را مبنی بر خصوصی کردن گروه (مانند ARB) را رساند.
ساعت 13:15 دقیقه در جلوی درب ورودی هتل هیلتون از شکل و شمایل خودروها معلوم شد همه زود رسیدند و من دیرکردم!!!
بعد از صرف نهار(جای همتون خالی) مدیر گروه(حمید بابایی) به موضوع دیشب و مشکلات پیش آمده در P30 اشاره کرد که بعد از اظهار نظرات گوناگون اعضا و مدیر برنامه دلیل این مشکل که بعضی افراد
به راحتی به توهین کردن به گروه میپردازند قرار دادن تمامی کیج ها(اعم از فیلم و عکس و ...) از خودروهای تاپ همچنین توضیح کامل روش تیونینگ اعلام شد.
پس از 1ساعت و 25 دقیقه گفتگو راه حل زیر اعلام گردید:
1-از خودرو های سوپر اسپرت(فراری و لامبورگینی و مرسدس مک لارن) هیچ عکس و فیلم و مطلبی در سایت قرار داده نمیشود.
2- ایجاد 2 گروه کاربر:1- کاربران عادی که در P30 عضو هستند و فقط میتوانند عکس و فیلم هایی که در کنار آنها کلمه(Common) است را دریافت کنند.
2- کاربران مخصوص که قطعآ آزادی عمل بیشتر دارند و مجاز به دریافت تمامی کیج ها هستند(VIP)
کاربران مخصوص میتوانند به آدرس مدیر گروه پیغام بفرستند و موارد مورد نیاز خودرا دریافت کنند.
افرادVIP گروه:در حال حاظر 26 کاربر.
3- از تمامی مطالب و خودروهای تیونینگ شده حداکثر 1 عکس با سایز کوچک قرار داده شود.
امید است بعد از مدتی روال کار متعادل گردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)