تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 342 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

داره خودمونی میشه cgp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    چرا این بازی روی ویندوز XP اجرا نمیشه؟
    وقتی توی ویندوز XP وارد بازی می شم اول NEW رو می زنم(البته تنظیمات گرافیک روی low هستش)
    شروع می کنه به لود کردن بهد از چند ثانیه که هنوز لود تموم نشده کامپیوتر restart می شه
    البته من این بازی روی ویندوز ویستا اجرا کردم اما خیلی گیر می زد
    سیستم من:
    ram:1 GB (البته می دونم که کمه)
    cpu:amd dual core 4.2
    geraphic:8600 gt 512MB

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام
    چرا این بازی روی ویندوز XP اجرا نمیشه؟
    وقتی توی ویندوز XP وارد بازی می شم اول NEW رو می زنم(البته تنظیمات گرافیک روی low هستش)
    شروع می کنه به لود کردن بهد از چند ثانیه که هنوز لود تموم نشده کامپیوتر restart می شه
    البته من این بازی روی ویندوز ویستا اجرا کردم اما خیلی گیر می زد
    سیستم من:
    ram:1 GB (البته می دونم که کمه)
    cpu:amd dual core 4.2
    geraphic:8600 gt 512MB
    دليلش كمبود رمته
    اين بازي در ويندوز ايكس پي 1/5 گيگ رم ميخواد حداقلش
    اما ميتونه دلايل ديگه هم داشته باشه
    شايد لازم باشه يه بار ويندوزت رو عوض كني و دوباره امتحان كني اما مطمئن باش ريستارت شدن خودكار فقط و فقط بخاطر رمه

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض تصحيح مرحله اورشلیم

دانلود پچ برای درست کردن مرحله اورشلیم:
    (حوصله ترجمه ندارم،ببخشید!!!)
    Description

Here's the fix u've been waiting for Assassins Creed. This will work on either RELOADED release or PROCYON release (and most likely a full-rip release). I dunno if it happens to everyone (heard some people got past it), but I do know for the majority the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hangs up once u reach the Jerusalem level because of corrupted code. I'm at the city right before Jerusalem so I can't say for myself. This takes the file from the Russian version which is working and converts it to english.

THIS GAME IS STILL IN PRE-GOLD STATUS. IT STILL CRASHES RANDOMLY. IF UR IN Jerusalem DONT ************************************************** ***********************************************ING WHINE CAUSE IT CRASHED ON YOU OR ANY OTHER CITY. JUST GO BACK AND PLAY.

Patch Version Eng -> Rus for the Jerusalem Chapter (download anywhere you want works with RELOADED)

1) Copy/Paste the entire Assassin’s Creed directory to anywhere you want [IE : Copy it to desktop and rename it AC ENG)
    2) Apply the AC_ENG_to_RUS.exe patch to your C:\Ubisoft\Assassin’s Creed Directory
    3) Delete the “DataPC_StreamedSoundrus.forge” file
    4) Copy DataPC_StreamedSoundfre.forge [for English Version it’s DataPC_StreamedSoundeng.forge or something like that] and paste it where was the file you deleted before [DataPC_StreamedSoundrus.forge]
    5) Rename this file [DataPC_StreamedSoundeng.forge] in “DataPC_StreamedSoundrus.forge”!

6) Launch the game and… MIRACLE u can go to Jerusalem and the voice are in English or German or French or whatever is the language you want [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with!!!

7) when you have finished jerusalem delete the assassin’s creed directory and replace it with the AC-Eng directory that you’d copy at the beginning!!
    8)Do the whole thing again if u need to return to Jerusalem later!!!

That’it Assassin’s Creed is playable with Jerusalem in Englis language… what want the people?!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    or

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

If u download just compress using the store method

Assassin's Creed Director's Cut Edition

Apparently the PC version is the DC just like how GoW for the PC had extra missions. I'm pretty sure this is the DC cut as the russian version seems to be released at the exact same time (labeled DC). I'll play it and see which version it is, keep in mind when it comes out their'll only be one version DC.

If ur having trouble with the game running in fullscreen mode try this.

Start>Run
    C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed\AssassinsCreed_Dx10.exe 2560,1600,60
    Replace it with the version you have (DX 9 or 10) and the 2560,1600 with YOUR RES, and the 60 with YOUR REFRESH RATE. Only way to get dx10 running in FS on vista x64, keep in mind it's locked to a 16:9 res.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

ممنون اما فكر نكنم بدرد بخوره چون هيچي نسخه اصلي و سالم بازي نميشه

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام اقا یک سوال دارم توی سیستم من بازی چه طور اجرا می شه
    رم (2 تا 512 و 1 256 )
    گرافیک( 256 مدل 5500)
    سی پی یو (2.8 اینتل)
    چون نمی خوام مثل پرواستریت بگیرم و ضایع بشم پرواستریت برام اومد اما باید low می رفتم اصلا حال نکردم راستی اون موقع دوتا رم 256 داشتم اما دو روز پیش عوض کردم می شه راهنامییم کنید
    دوست عزیز اولا بازی مشکل داره دوما سیستم شما برای این بازی ضعیفه بخصوص گرافیک شما.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ba salam

man in bazi ro kharidam valy too ye shahr hash ke avalesham J hast mindazetam biroon

fekr konam marhale orshlim bashe

lotfan age myshe komakam konid
    khahesh mikonam

داره خودمونی میشه Lonely Raven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این تاپیک عجب رشد سریعی داره! وای به حال وقتی که نسخه نهایی بازی بیاد.

اما من واقعا متوجه نمی شم که فایده بحث های متعصبانه چیه. خب خیلی طبیعیه که اگر من از بازی لذت ببرم، می شینم انجامش میدم و تمومش می کنم. اگر هم نبرم، خب پاکش می کنم. اما اینکه بیام بگم ((چون من خوشم نیومد، این بازی یک تیکه اشغاله)) به نظر من اصلا منطقی نیست.

به هر حال کلا بهتره یک سری آمارهای رسمی رو هم بررسی کنیم.

طی چهار هفته اول، دو و نیم میلیون نسخه از این بازی فروش رفته، و سریع ترین رشد فروش رو در بین بازی ها، در امریکای شمالی داشته. و جزو بازیهای رکوردشکن محسوب میشه.
    بازی در E3 سال 2006 سیزده جایزه برده.
    از بسیاری از سایتها و مجلات معتبر نمره کامل رو دریافت کرده (به جز IGN که بهش 7.7 داده، بقیه سایتهای معتبر نمره بالای 9 و تعدادی هم بالای 8 بهش دادن) که خیلی کم اتفاق میافته.

نظر من ایه که Assasin's Creed برای افرادی که به بازی های اکشن صرف (فقط بکش و برو جلو) علاقه دارن مناسب نیست. چراکه ظرافتهایی داره که با صبر حوصله به دست میان؛ البته بدون یادگیری این ظرافت ها و مهارت ها هم بازی قابل انجام و تموم شدن هست. اما لذت بازی، مستلزم صبر و تمرین و فرو رفتن در عمق داستان بازی هست (پس لیسنینگ قوی رو هم بهش اضافه کنین). طراحی هنری بازی در حد بسیار بالایی قرار داره. داستانش به شدت قویه، و سیستم مبارزه اش هم مبتکرانه است. گرافیک و فیزیکش که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیذاره. و البته هوش مصنوعیش. البته همه اینها رو باید در مورد نسخه کنسولها چرا که نسخه پی سی موجود برای قضاوت مطلقا مناسب نیست..... ضمن اینکه نسخه نهایی پی سی در هیچ کجای دنیا منتشر نشده. و وجود انواع باگها در نسخه آزمایشی یک چیز طبیعیه، و واقعا یک مسئله واضحه.
    به طور کلی، عمدتا بازی مثل این، یا کریسیس، جزو بازی هایی محسوب میشن در به جلو بردن این صنعت نقش مهمی ایفا میکنن (البته از نظر اکثر کارشناسا).

امتیاز من به بازی: 9.5 از 10

طبیعیه که موارد بالا کاملا نظر شخصی هستن. با سپاس از همگی دوستان.

پروفشنال Only Pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Kermon City

پيش فرض

ba salam

man in bazi ro kharidam valy too ye shahr hash ke avalesham J hast mindazetam biroon

fekr konam marhale orshlim bashe

lotfan age myshe komakam konid
    khahesh mikonam
    عضویتتو تبریک میگم امیدوارم موفق باشی
    لطفا فینگلیش تایپ نکن خلاف قوانینه
    همینطور که میبینی خیلی ها مشکل تورو دارند ایشالا نسخه اصلی بیاد حل میشه منم میخواستم بازیرو بگیرم فهمیدم این مشکلو داره بیخیال شدم تا نسخه اصلی بیاد

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

این تاپیک عجب رشد سریعی داره! وای به حال وقتی که نسخه نهایی بازی بیاد.

اما من واقعا متوجه نمی شم که فایده بحث های متعصبانه چیه. خب خیلی طبیعیه که اگر من از بازی لذت ببرم، می شینم انجامش میدم و تمومش می کنم. اگر هم نبرم، خب پاکش می کنم. اما اینکه بیام بگم ((چون من خوشم نیومد، این بازی یک تیکه اشغاله)) به نظر من اصلا منطقی نیست.

به هر حال کلا بهتره یک سری آمارهای رسمی رو هم بررسی کنیم.

طی چهار هفته اول، دو و نیم میلیون نسخه از این بازی فروش رفته، و سریع ترین رشد فروش رو در بین بازی ها، در امریکای شمالی داشته. و جزو بازیهای رکوردشکن محسوب میشه.
    بازی در E3 سال 2006 سیزده جایزه برده.
    از بسیاری از سایتها و مجلات معتبر نمره کامل رو دریافت کرده (به جز IGN که بهش 7.7 داده، بقیه سایتهای معتبر نمره بالای 9 و تعدادی هم بالای 8 بهش دادن) که خیلی کم اتفاق میافته.

نظر من ایه که Assasin's Creed برای افرادی که به بازی های اکشن صرف (فقط بکش و برو جلو) علاقه دارن مناسب نیست. چراکه ظرافتهایی داره که با صبر حوصله به دست میان؛ البته بدون یادگیری این ظرافت ها و مهارت ها هم بازی قابل انجام و تموم شدن هست. اما لذت بازی، مستلزم صبر و تمرین و فرو رفتن در عمق داستان بازی هست (پس لیسنینگ قوی رو هم بهش اضافه کنین). طراحی هنری بازی در حد بسیار بالایی قرار داره. داستانش به شدت قویه، و سیستم مبارزه اش هم مبتکرانه است. گرافیک و فیزیکش که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیذاره. و البته هوش مصنوعیش. البته همه اینها رو باید در مورد نسخه کنسولها چرا که نسخه پی سی موجود برای قضاوت مطلقا مناسب نیست..... ضمن اینکه نسخه نهایی پی سی در هیچ کجای دنیا منتشر نشده. و وجود انواع باگها در نسخه آزمایشی یک چیز طبیعیه، و واقعا یک مسئله واضحه.
    به طور کلی، عمدتا بازی مثل این، یا کریسیس، جزو بازی هایی محسوب میشن در به جلو بردن این صنعت نقش مهمی ایفا میکنن (البته از نظر اکثر کارشناسا).

امتیاز من به بازی: 9.5 از 10

طبیعیه که موارد بالا کاملا نظر شخصی هستن. با سپاس از همگی دوستان.
    منم با شما 100% موافقم و نمره ی من هم از 10 9.5 هستش

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه بازی اینقدر باگ نداشت مطمعناامتیاز بالای 9 می گرفت به نظر من هم امتیاز 9 عادلانه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •