عزیزان ب تاپیک بازی جدید این بازی سزی بزنید که تلزه میخود بیاد
در امضام آدررسش هست

عزیزان ب تاپیک بازی جدید این بازی سزی بزنید که تلزه میخود بیاد
در امضام آدررسش هست

اين بازي كه خيلي قديميه در ضمن شماره ي 5 هست و جديد هم نيست.gif)

اسم تاپیک رو عوضی گذاشتی. نام بازی Tomb raider: Underworld است نه Tomb Raider: Chronicles
آدرس درسته! ولی نام تاپیک اشتباه نوشته شده!

آقا درستش كردم مرسي اطلاع دادين

سلام من در بخش کشتن دایناسور سبز مشکل دارم مسخرهست بعد از تیر زدن به اون و تمام شدن جانش به من حمله می کنه و بعد می دونین چی میشه چطور می تونم جاخالی بدم؟

سلام دوست عزیز! عضویت شما رو تبریک میگیم.
برای کشتن دایناسور اول با شلیک, اون رو عصبانی کنید تا به شما حمله کنه.
در موقعی که دایناسور قصد حمله به شما رو داره باید پشت به تیغ هایی باشید که در اطراف محوطه موجوده.
قبل از برخورد با دایناسور در حالی که دکمه سمت راست ماوس رو نگه داشتید, صحنه آهسته میشه.
با زدن دکمه Shift با پرش به سمت چپ یا راست جا خالی بدید و وقتی که هدف (دایره) قرمز شد فورا شلیک کنید.
Last edited by havas_1980; 22-05-2008 at 14:26.

من فکر می کنم شما نمی دونید منظورم چیه من این کار رو می کنم ولی آخرش یک دمو پخش می شه من اونجا رو می گم
Last edited by atlanta; 22-05-2008 at 21:18.

متوجه شدم ... در این قسمت شما هر وقت تصویر فلش ظاهر شد دکمه مربوط به اون رو بزنید که بستگی به تنظیمات پیش فرض (WASD) داره.
با این وضع نتیجه میگیرم که شما قسمت قبلی رو بازی نکردید چون اون هم چنین مورد هایی داره.

من در جایی که شما می گید هیچ فلشی نمی بینم من آن جایی را که شما می گید بازی می کنم ولی نمی تونم قسمت بعدی رو رد کنم.می تو نین به من کمک کنین؟

خوب وقتی که جونش تموم میشه فیلم بازی پخش میشه که باید در هنگام نشون دادن فلش, کلید مورد نظر رو بزنید.
... بعد T-REX در برخورد با سنگها کشته میشه و میتونید راهتون رو ادامه بدین... نباید مشکلی براتون پیش بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)