تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 225 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض کارت گرافیکی یا پردازنده؟

توی سایت Nvidia مقایسه ای انجام شده بود که عکس هاشو در زیر می ذارم:

این قابل درکه که Nvidia به فکر جیب خودش باشه و برای همین ما رو به تشویق کنه که به جای هزینه کردن روی پردازنده قوی، روی کارت گرافیکی سرمایه گذاری کنیم. ولی سوال من اینه که آیا شما هم چنین کاری رو تایید می کنید؟
    Last edited by 3jokes_x; 07-05-2008 at 13:43.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

توی سایت Nvidia مقایسه ای انجام شده بود که عکس هاشو در زیر می ذارم:

این قابل درکه که Nvidia به فکر جیب خودش باشه و برای همین ما رو به تشویق کنه که به جای هزینه کردن روی پردازنده قوی، روی کارت گرافیکی سرمایه گذاری کنیم. ولی سوال من اینه که آیا شما هم چنین کاری رو تایید می کنید؟
    این مطلب درباره سیستمی که قراره باهاش بازی بشه درسته ولی مثلا کسی که می خواد از Matlab یا Ansys استفاده کنه اصلا این قضیه براش صدق نمی کنه.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خيلي برام جالبه بدونم شما كد چي مينويسي ؟
    با چه برنامه اي؟
    يا چه زبان برنامه نويسي؟
    بعدشم اينطور مديريت هسته بصورت پيش فرض تو ويندوز نيست ( تا جايي كه من خبر دارم) اگه كسي ميدونه به ما هم بگه
    كد CFD
    Intel Visual Fortran
    اتفاقا مديرت هسته هست خيلي هم جالبه ويندوز خودش بهترين تصميم رو ميگيره. البته به ندرت لازم ميشه كه خودت توسط Affinity توي task manager اون رو مديرت كني.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

این مطلب درباره سیستمی که قراره باهاش بازی بشه درسته ولی مثلا کسی که می خواد از Matlab یا Ansys استفاده کنه اصلا این قضیه براش صدق نمی کنه.
    کاملآ درسته ! ولی تا زمانی که تعادل خیلی به هم نخوره !!

برای مثال دیگه تا Intel Celeron 420 - 1.6GHz به همراه GEFORCE 8800GT پیش نره !!

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

كد CFD
    Intel Visual Fortran
    اتفاقا مديرت هسته هست خيلي هم جالبه ويندوز خودش بهترين تصميم رو ميگيره. البته به ندرت لازم ميشه كه خودت توسط Affinity توي task manager اون رو مديرت كني.
    پس اين نيست كه بتوني با 3 هسته يكاري رو بكني و با هسته ديگه بازي چون سيستم مديريت ميشه ممكن در صورت نياز پروسس از يك برنامه گرفته بشه و اون به حالت تعليق فرستاده بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس اين نيست كه بتوني با 3 هسته يكاري رو بكني و با هسته ديگه بازي چون سيستم مديريت ميشه ممكن در صورت نياز پروسس از يك برنامه گرفته بشه و اون به حالت تعليق فرستاده بشه
    نه اينطور نيست هيچ خللي در كار 3 تا برنامه يا بازي پيش نميياد.
    به شرط اينكه بازي تك هسته اي باشه.
    تا الان هم بازي چند هسته اي نداشتم.

البته موضوع خيلي مفصله يك كد كه من روي چهار هسته اي ران ميكنم دقيقا كه يه هسته از پردازنده رو نميگيره. بطور متوسط 25 درصد از هر چهار هسته رو ميگيره. كد دوم و سوم هم به همين ترتيب بازي هم مياد از باقيمونده هسته ها استفاده ميكند.
    نتايج بنچمارك نشون داده كه خللي در كار پيش نميياد
    البته بعضي بازيها هستند مثلا فيفا 2008 كه الزاما رو يه هسته ران ميشه تو همچين حالتي تعادل بهم ميخوره و من بايد الزاما تعريف كنم كد اول با هسته اول كد دوم با هسته دوم كد سوم با هسته سوم ران بشه بازي هم خودش ميفهمه كه بايد بره رو هسته چهارم.
    Last edited by MicroSystem; 07-05-2008 at 17:31.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

كد CFD
    Intel Visual Fortran
    اگر بهترین تصمیم رو میگرفت کارایی q6600 توی محیط ویندوز باید 2 برابر e6600 میشد( در یه دما)
    Last edited by becareful; 08-05-2008 at 01:03.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست خوب اصلا ميدوني چرا cpu بدون باكس هست
    بعدشم باكسش هم با گارانتي هست
    خبر داري كه cpu داراي گارانتي و اونم تعويض حالا cpu هايي كه مشكل دارن بعد از رفع عيب به صورت فله فروخته ميشن و اين يعني اينكه هيچ برتري نسبت به باكس ندارن بجز قيمت پائينتر
    هر كي هر چي ميگه دليل بر خوب بودن نيست
    دوستان ديگه نظري ندارند
    هضم اين مطالب واسه من خيلي سخته
    آيا CPU قابل تعمير هست؟
    آيا CPU هاي Tray تعميري هستند و بدرد نميخورند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض Retail / OEM

دوستان ديگه نظري ندارند
    هضم اين مطالب واسه من خيلي سخته
    آيا CPU قابل تعمير هست؟
    آيا CPU هاي Tray تعميري هستند و بدرد نميخورند؟
    با عقل جور در نمیاد! با توجه به تکنولوژی خفنی که در سی پی یو ها هست... احتمالا فقط خود شرکت های تولید کننده می تونن تعمیرشون کنند. کلا احتمال اینکه تعداد زیادی پردازنده (در همه مدل ها) بلافاصله پس از تولید خراب بشن! و بعد شرکت سارنده همه رو تعمیر کنه... یه کم کمه!

اگر بگی از نظر کیفیت با هم تفاوت دارن بیشتر قابل قبول خواهد بود. من توی سایت های انگلیسی جستجو کردم ولی هیچ کدوم حرفی از خرابی نزده بودند. تنها تفاوت، در وجود Fan و HeatSink و ضمانت طولانی تر پردازنده های Box ذکر شده بود. با توجه به اینکه اورکلاکرها نیاز به فن های قدرتمندی دارند و فن اولیه به دردشون نمی خوره، پس نسخه Tray رو می خرن... پس اگر قرار باشه شرکت سازنده کیفیت یکی از این پردازنده ها رو بالاتر در نظر بگیره، اصولا باید این کار رو در مورد پردازنده های Tray انجام بده. این نظر من بود.

ولی نتایج سرچ فوروم های انگلیسی: به این پردازنده های بدون فن نسخه OEM هم می گن. OEM یعنی شرکت هایی که کامپیوتر سرهم می کننند و با نام خودشون می فروشن (مثلا DELL) این شرکت ها معمولا نسخه بدون BOX رو می خرن یه دلیلش اینه که وزن و حجم جعبه حذف می شه و توی تعداد های بالا هزینه ارسالش پایین میاد.

OEM processors are earmarked for companies that build computers; Retail processors are packaged for store shelves and sold mainly to end-users.

این هم جالب بود توی یه فوروم دیگه:

Retail CPUs will always come in a nice box with coloured artwork and security stickers. These stickers will be in key areas where the box can be opened.
    If the sticker has been tampered with, chances are better than average somebody messed around with it.

Retail will always include a heatsink and fan. Thermal paste is usually preapplied on the bottom of the cooler. Normally, the warranty is tied with the heatsink, so even if it isn't used, don't toss it.

There are no performance differences at stock speeds, fab process being equal. There is no improvement in CPU quality either. However, there are benefits to OEM. OEM CPUs are often $20-$30 cheaper since no cooler is included. If the store has a tray, you can inspect the CPU and pick out a "good" one for OC reasons.

و پیشنهاد آخر:

If you do buy the grey[TRAY Version], run the crap out of it for the 30 day warranty, and cut a picture out of a magazine if you miss the box-- it's much cheaper.

اگر کسی اطلاعات بیشتری داره توضیح بده.
    Last edited by 3jokes_x; 08-05-2008 at 18:22.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من كه نفهميدم منظورت چيه؟
    ميخواي لپ تاپ رو آپگريد كني؟
    آره. مگه نمیشه. اگه میشه قیمتهای cpu ها رو هم میخوام. چند تا از نو هاشو بگید.
    راستی من از یه جا شنیدم که اگه بخوام سیستمم رو ببرم بالا ممکنه اگه یارو مورد اعتماد نباشه ممکنه از سیستمم یه چیزی بدزده و یه چیز دیگه که خوب نیست جاش بذاره. درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •