تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 91 از 358 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هرقدر مثال در جهت حرکت رود بیارید ; به عنوان اثبات این نخواهد شد که همه باستان شناس ها در مورد گفته شما هم رایند; [منطق خوندید انشالا].
    [/COLOR][/SIZE][/FONT]
    اینکه نشد برادر ... مگه ما داریم روکم کنی بازی میکنیم؟ ... بنده ادعایی کردم و دلیلی برای اثباتش آوردم ؛ شما بطور مقابل ادعایی کردید و دلیلی برای اثباتش نمیارید ... بنده تقاضا کردم منبع ارائه بدید ... همین ... دعوایی که نداریم ...

بهرجال بازم تکرار می کنم : لطف می کنید اگر در زمینه ادعاتون منبعی ارائه بدید ...

بچه ها کسی اطلاعات کاملی از این ماجرای سال 2012 داره بده به ما ؟
    مکرر در صفحات قبل مطالب پست شده ؛ رفیق .. یه سرچ بزن ...

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نخیر - مردوک از قبل هم با ستاره ارتباط داشته ... این یک مقاله در این مورد هستش:

و مدخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ویکی رو چک کنید

//

تقاضا کردم در مورد این این قضیه که برای شما مسلمه یه منبع ذکر کنید که واسه ما هم روشن بشه... خیلی لطف می کنید ... با توجه به اینکه میگید مسلمه و گروه عظیمی مخالف داره ، نباید چندان سخت باشه ..
    semour عزیز شما به لطف تسلط زبانی برای هر فرد حقیقی و حقوقی و همچنین مدارک و اسنادی که موافقین این نظریه در این تاپیک پست کردند پرونده یابی (سازی) کردید و همگی رو بلا استثنا فاقد وجاهت و اعتبار دونستید با این حال برای اثبات گفته هاتون به منابعی رو میارید بی شباهت به منابع موافقین نیستند و اگر فرض به قانون عمل و عکس العمل باشه ، منابع شما هم فاقد اعتبار و سندیت است ، والا بنده تسلط زبانی خوبی ندارم ولی یقین دارم که بین چند صد میلیارد صفحه وب مطمعنآ میشه برای همه مطالب شما نیز ، تحلیل های مخالف بدست اورد و البته با کلی رنگ و لعاب نظیر به گفته فلان دانشمند و فلان موسسه !

قرار نیست هر مطلبی که به زبان انگلیسی در نت موجوده به عنوان سند و مدرک معتبر نگریسته بشه !

4. 2 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ا...دلیلی برای اثباتش نمیارید ... بنده تقاضا کردم منبع ارائه بدید ...
    دوست عزیز , در پست قبل عرض کردم که خواسته شما نیاز مند فرصت است.
    پست ها رو با دقت مطالعه کنید بهتر هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

semour عزیز شما به لطف تسلط زبانی برای هر فرد حقیقی و حقوقی و همچنین مدارک و اسنادی که موافقین این نظریه در این تاپیک پست کردند پرونده یابی (سازی) کردید و همگی رو بلا استثنا فاقد وجاهت و اعتبار دونستید با این حال برای اثبات گفته هاتون به منابعی رو میارید بی شباهت به منابع موافقین نیستند و اگر فرض به قانون عمل و عکس العمل باشه ، منابع شما هم فاقد اعتبار و سندیت است ، والا بنده تسلط زبانی خوبی ندارم ولی یقین دارم که بین چند صد میلیارد صفحه وب مطمعنآ میشه برای همه مطالب شما نیز ، تحلیل های مخالف بدست اورد و البته با کلی رنگ و لعاب نظیر به گفته فلان دانشمند و فلان موسسه !

قرار نیست هر مطلبی که به زبان انگلیسی در نت موجوده به عنوان سند و مدرک معتبر نگریسته بشه !
    بهاره جان ، میشه به من بگی این سه نفر چرا از نظر شما این سه نفر صرفا یه سری رنگ و لعاب و شبیه همون آدمها هستند:

آقای Ernest de Bunsen قرن 19 زندگی می کردند و حتی در فهرست بیوگرافی های آکسفورد بعنوان یه محقق لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقای مایک هیزر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودش رو کامل معرفی کرده

آقای Theophilus G. Pinches هم بطور مشابه اون کتاب رو ابتدای قرن 20 منتشر کرده ...

شما قضاوت کنید ... چرا این آدمها باید دروغ بگن ... یا چرا باید اعتبارشون کم باشه؟ .. چرا فردی که صد سال پیش زندگی می کرده و واقعا روی یه مساله علمی کار کرده ، اعتبارش در حد چند نفر پیشگوئه؟ ... قطعاً زبان دوستان انقدرها هم بد نیست ؛ بالاخره مطلب رو که من به زبان ساده طرح می کنم ؛ اگه شبهه ای باشه بالاخره باید رو میشد...

بهرحال مطمئناً اگه ایرادی وارده به من وارده ، نه به این آدمها که زحمت کشیدن و دانش بشری رو پیش بردن...

ضمناً قرارمون این بود که صرفاً با همدیگه مطالب رو مرور کنیم ... قضاوت با دوستان دیگه اس ... قرار نیست به نتیجه قطعی برسیم یا همدیگه رو قانع کنیم .. اینا رو که خیلی وقت پیش با هم حرفش رو زدیم .. اصلا فرضاً الان جناب آوالون بگه "دلم نمی خواد منبع ارائه کنم " ... بنده دیگه حرفی ندارم ، چون نمی خوام وقت ایشون گرفته بشه
    دوست عزیز , در پست قبل عرض کردم که خواسته شما نیاز مند فرصت است.
    شرمنده اگه تو عجله افتادید ؛ چون گفتید بسیاره و مسلمه من فکر کردم راحت جور بشه ... بهرحال خیلی لطف می کنید .. بی صبرانه منتظر هستم ..
    Last edited by seymour; 21-08-2009 at 23:51.

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bahareh_bus;4113472
    به همین علت بنده توسل به عقل در اونجا کردم ; که جناب سیمور - قاعدتا - متوجه نشد.
    واقعا جمله بسیار درستی هست:
    قرار نیست هر مطلبی که به زبان انگلیسی در نت موجوده به عنوان سند و مدرک معتبر نگریسته بشه.
    Last edited by Avalon1; 22-08-2009 at 00:33.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به همین علت بنده توسل به عقل در اونجا کردم ; که جناب سیمور - قاعدتا - متوجه نشد.
    من متوجه نشدم ، منظور از اینکه "قاعدتا سیمور متوجه نشد " چیه ... اگه یه توضیحی بدید لطف می کنید ...

بنده فقط گفتم اگر مدرکی دارید ارائه بدید و شما هم پذیرفتید و من هم تشکر کردم ... الان دیگه مشکلی نداریم فکر کنم؛ درسته؟ ...

---------

من فکر کنم بد نباشه از یه پست سابقم یه یادی بکنیم :

اما تا اونجایی که بحث در مورد این باشه که " کی درست میگه ؟ ... کی صحیح تر میگه ؟ " ... من چندین بار (اینجا و جای دیگه) عرض کردم که نه دعوایی دارم ، نه انتظاری دارم (که مثلا بهم جایزه بدن)، دوستانه داریم صحبت می کنم: یه پست شما می زنید ، من هم در جواب دلایلی رو مطرح می کنم ، و بعد از چند بار تبادل هم میریم سراغ مبحث بعدی (منتها قطعاً با درک بهتر از جوانب کار ؛ در نتیجه بحث قبلی) ... پست های من برای ختم بحث، قطعی کردن حقیقت، خشکاندن ریشه شایعات، یا هر دلیل این تیپی نیست؛ فقط جهت تبادل نظر دوستانه اس ... آیا کار من اشتباهه؟ ...

نقل قول نوشته شده توسط seymour
    ... که اینجا دوستانه با هم صحبت کنیم و چهارتا چیز شما بگید که واسه من جالب و قابل قبول باشه و دوتا چیز هم من بگم که واسه شما قابل قبول و جالب باشه
    خب این یه حرکت سازنده اس دیگه ... با هم دیگه ادعاها رو می خونیم ، بعد با هم دلایلی مبنی بر ردشون می خونیم ... بعدش هم هرکدوم براساس استباط خودمون نتیجه گیری می کنیم
    آخرش مهم نیست که مثلا من توی این بحث همه رو سرجاشون بشونم و فکر کنم که سلطان تالار هستم
    Last edited by seymour; 21-08-2009 at 23:58.

10. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

... چرا این آدمها باید دروغ بگن ... یا چرا باید اعتبارشون کم باشه؟ .. چرا فردی که صد سال پیش زندگی می کرده و واقعا روی یه مساله علمی کار کرده ، اعتبارش در حد چند نفر پیشگوئه؟ ... قطعاً زبان دوستان انقدرها هم بد نیست ؛ بالاخره مطلب رو که من به زبان ساده طرح می کنم ؛ اگه شبهه ای باشه بالاخره باید رو میشد...
    هیچکس اون ها رو متهم به دروغگویی نکرد.
    منظور بنده این هست که
    همه دانشمندها این هایی نیستند که ذکر میکنید . یعنی هضمش تا این حد سخته؟!
    Last edited by Avalon1; 22-08-2009 at 00:31.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هیچکس اون ها رو متهم به دروغگویی نکرد.
    منظور بنده این هست که
    همه دانشمندها این هایی نیستند که ذکر میکنید . یعنی حضمش تا این حد سخته؟!
    چرا این قضیه رو تکرار کردید؟ (از شما که از تکرار مکررات بیزارید و همیشه توصیه می کنید که پست ها با دقت خونده بشه بعیده!)... این رو که گفتید و من هم فهمیدم (هضم کردم!) و تشکر کردم ... اون قسمت در پاسخ به دوستمون بهاره عزیز بود ...

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان به نظرم بحث داره به انحراف کشیده میشه
    تا الان سکوت کردم و گوش دادم(مثل پروژه ستی)و حالا میخوام بگم اینو که دوستان
    اینکه میشه در زمان سفر کرد رو هم اثبات شده توسط قوانین فیزیک
    آیا ما این کارو کردیم؟
    جواب خیر هست
    به این مراحل دقت کنید
    فرضیه سازی...............اثبات................. .........مشاهده یا آزمایش
    انجام شده.................فعلآ خیر.......................به طور مکرر
    خب وقتی ما به مرحله آخر رسیدیم یعنی چیزی اثبات شده هست
    نمیدونم منظورم فهمیدین یا نه ولی خوبه که فهمیده باشین
    راستی یه پروژه ی جدید اومده که در اون میتونید پیامتون رو برای فرا زمینی ها بفرستید
    توسط فرستنده های ناسا
    فقط عجله کنید 2 تا 3 روز وقت هست

15. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان یادم رفت بگم
    یه پیغام آماده کنیم البته به انگلیسی تا من به نمایندگی از همه بفرستم
    ممنون

17. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •