تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 131 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

روزینیا ، قایق من

ژوزه مائورو ده واسکونسلوس
    قاسم صنعوی

زه اوروکو سفیدپوستی است که زندگی شهری را رها کرده و در میان سرخ پوستان در جنگل زندگی می کند . او قایقی به نام روزینیا دارد که با او حرف می زند و درد دل می کند و همه ساکنان ان محل از این موضوع باخبرند تا گذر دکتر سفیدپوستی مهربان که در پی معالجه مجانی افراد است به ان اطراف می افتد .........
    فوق العاده قشنگ بود .... حس بریدن زه اوروکو از ندگی و هم نشینیش با یک قایق ..... حس دید آدمها به رویاهای دیگرون حتی اگه بی ازار باشه .... چطور می شه این قدر بی رحم بود که حتی باورهای افراد را از اونها گرفت ....... اون حس تنهایی توی جنگل دردی که با خودش حمل می کرد ...... فوق العاده قشنگ بود ... خیلی خیلی کتاب بی نظیریه حتما پیش نهاد می کنم بخونیدش ... کسایی که درخت زیبای من از این نویسنده را خوندن و دوست داشتن از این کتاب هم خوششون می یاد هر چند به نظر من به قشنگی اون نیست اما باز هم فوق العاده است
    توی کتاب حکایت های زیبایی هم از جنگل و حیوانات و .... هست که خیلی قشنگ و عمیق اند

2. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

محفل فیلسوفان خاموش

نورا ک / ویتوریو هوسله
    کورش صوفی

پروفسور هوسله که مدرس فلسفه است از ژانویه 1994 تا ژانویه 1996 با دختری 11 ساله به نام نورا نامه هایی رد و بدل می کنند که در واقع سوالات نورا در باب فلسفه و پرسش های دکتر به اوست . یا درسهایی که دکتر به صورت پرسش بیان می کند .
    2 تا موضوع خیلی جالب داره اولا از فیلسوفای ایرانی مثل فارابی و غزالی و زرتشت هم سخن گفته . دوما یک سوال فلسفی که می کنه دیدگاه های مختلف راجع به اون را کنار هم می یاره تا مقایسه کنید .
    اما دو تا بدی هم داره یکی اینکه به نظر من خیلی جانبدارانه نگاه کرده بود و سعی کرده بود مسیر صحبتهای فلاسفه مختلف را عین چیزی که دوست داشت بیاره یعنی تکه هایی که دلخواهش بود جدا کرده بود و دیگه اینکه خیلی از عقاید فیلسوفهای مشهور را به صورت دیگه ای توجیح می کرد . مثلا نورا می گفت چرا ارسطو مخالف زنها بوده ؟ پروفسور می گفت از ارسطو پرسیدم و گفت ما خیلی از کارهایی را می کنیم که بعد پشیمون می شیم ..... خوب این مسخره است داره می گه ارسط یک اشتباهی کرد شما سخت نگیرید اصلا از تغییر و تفسیر عقیده بقیه توی یک مسیر خاص خوشم نمی یاد و کلا از این توجیهات و تغییر دیدگاه ها زیاد داره
    من خوشم نیومد زیاد ازش اما بخونید بالاخره چیزای خوبی هم واسه یاد گرفتن داره و ممکنه با سلیقه خیلی ها جور باشه

4. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

پر

اسم رمانی که در موردش میخوام بنویسم " پر " هستش . این کتاب وقتی به دستم رسید مقداری پارو پوره بود و نتونستم بفهمم نویسندش کی بود . اما شخصیت های داستان خارجی بودند .

داستان یک مامور بیمه ی متاهل بود که بعد از ملاقات با یک بیوه ی جوان یک دل نه صد دل عاشق اون میشه و تمام عشقش رو نثار اون میکنه . انقدر متن داستان شیوا و دلنشین بود که خودم چند بار کتاب رو خوندم و عشق رو با اون تجربه کردم . جملات بسیار احساس برانگیز هستند . . .
    زن بیوه صدای بسیار گرم و لطیفی داشت . مرد میان سال تمام جوانی و خانواده اش را فنا میکند تا دختر بیوه رو به بالا ترین درجه برسونه . از اون یک شخصیت هنری ( خواننده ) ی بزرگ میسازه و در آخر داستان هم جونش رو براش میده . زیبایی این رمان وصف ناپذیره . . .

6. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

سمفونی مردگان

خوب من الان چند ماهه دوست دارم این کتاب در بحث قرار بگیره ولی به دلایل مختلف نمیشه ... یا نشه بهتره : دی ... یه معرفی کوتاه اینجا میکنم

لذتی در که در خوندن این کتاب هست رو نمیتونم با هیچ کتاب دیگه ای مقایسه کنم ... فصل به فصل و کلمه به کلمش در اوج هوشیاری نوشته شده ....

داستان خانواده ای از هم پاشیده و به هم پیوسته
    مردانی منزوی و گمشده افکار جمعی
    زنانی عاشق و مرد گریز
    برادرانی نا برادر
    خواهری دور از مادر
    مادری گرفتار عشق و ترس پدر
    و پدری ... پدری که در ظاهر محور داستان نیست ولی تمامی اتفاقات به نوعی یا از او سر چشمه میگیرد یا به او ختم می شود

جمله ی " این کتاب قبل از هر چیز یک شاهکار است" ... چیزی کمتر از حقیقت محض نیست
    خواندن این شاهکار سیاه و کثیف رو به همه پیشنهاد میکنم

8. 10 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ماجراهای جاودان در فلسفه

جفری توماس- دانالی توماس
    احمد شمسا

کتاب شرح زندگی و عقاید فیلسوفهای مطرح جهان می باشد . کسانی که نقش مهمی در فلسفه داشتند ، عقیده مهمی را بنیان کردند ، تاثیر به سزایی در جاهن گذاشتند یا شیوه خاصی را در زندگی دنبال نمودند .
    از فیلسوف های مختلفی مثل کنفسیوس ، سقراط ، افلاطون ، ارسطو ؛ کانت ، ولتر ، ماکیاول ، نیچه و .... صحبت کرده . در مورد زندگی اون فیلسوف ، اتفاقات جالب زندگیش ، نحوه مرگش ، اعتقاداتش و .... به صورت اجمالی سخن گفته . زبان کتاب هم ساده و مختصر هست
    واقعا ادم با چیزهای جالبی رو به رو می شه ، چطور می شه که یک نفر به یک نظریه خاص می رسه ، واقعا یک جوری عقیده همه درسته بستگی داره روحیه و شخصیت ادم به کدوم طرف کشش بیشتری داشته باشه . برخی جاها شادم می بینه به طور باورنکردنی طرز زندگی فیلسوف با عقیده اش فرق داشته و .... . تا یک جاهایی هم عقاید افراد مختلف خیلی فرق داره اما از یک جایی به بعد مثلا قرن 19 انگار خیلی شبیه به همن واقعا فرق توی جزئیاته ......
    به نظر من افلاطون یک نابغه بوده . از ویلیام جیمز هم خیلی خوشم می یومد از اینکه می گفت حرف و رویا کافی نیست باید چیزی گفت که بشه بهش عمل کرد به نظر منم حرف و ایده درخشان اصلا کافی نیست عمل خیلی مهمه یک گام در عمل برداشتن نتایج اشکارتری از حضار تا ایده ال ذهنی داره . جان لاک و جان دیویی هم ادمهای باحالی بودن و ...البته کلا ادمهای دوست داشتنی هستند همه شون همین که فکر می کردند و بی تفاوت نبودن قابل ستایشند .
    کتاب فوق العاده ای بود عالی بود و حتما پیش نهاد می کنم بخونیدش

10. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد Veronika decide morrer
    خب اینجا خیلی ها معرفی کردن و کتاب نام آشناییه...
    یک رمان از سه گانه ی پائولو کوئلیو که دوتای دیگش " شیطان و دوشیزه پریم " و " کنار رود پیدرا نشستم و گریستم "
    هستند و در سه تای آنها به یک هفته زندگی انسانهایی معمولی پرداخته میشود که به طریقی با زندگی درگیر شده اند...
    در این کتاب داستان مربوط به دختری است به نام ورونیکا که دست به خودکشی ناموفق میزنه و در بیمارستان روانیی که درمان میشه اتفاقهایی براش می افتند و با آدمهایی آشنا میشه و... .
    کتاب خوب و روونی بود و خوشمون اومد...

12. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض کافه پیانو ...فرهاد جعفری

من اونقدر وقت ندارم که کتاب گمنامی بخونم و پیشنهادش کنم ..
    این پست ها هم یعنی... ما هم آره : دی

کافه پیانو
    فرهاد جعفری

اگه بعد از خوندن صفحه ی آخر ، یکی می پرسید چطور شد ؟ هاج و واج نگاش می کردم !
    نمی دونم چرا دلم نمی خواست تموم شه ... اولاش که فک میکردم مثه " چراغ ها را من خاموش می کنم " باشه
    یه روایت آروم و معمولی ..
    اما صفورا که اومد هیجانش بیشتر شد ... من از این بازی خوشم میاد اما بازم دلم نمیومد خودمو بذارم جای فرهاد ..!: دی
    حرفای قشنگی می زد ... یعنی جوری میزد که خوشت بیاد ..

پیشنهادش نمی کنم ... همین که بیست و یک بار چاپ شد بسه : دی

14. 5 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کجا ممکن است پیدایش کنم
    هاروکی موراکامی
    بزرگمهر شرف الدین

این کتاب مجموعه ای از 5 داستان کوتاهِ که کم و بیش داستان هاشون به هم مربوط می شن...همشون به نظر خیلی ساده و سر راست می یان اما عمیق اند و بدجوری آدم رو با خودشون همراه می کنن....بخصوص پایان داستان ها خیلی آدم رو سردرگم می کنه ....و تقریبا همه ی داستان ها جایی که آدم انتظارش رو نداره و می گه :"خوب ،بعد؟!! "تموم می شه....
    داستان ها به خوبی فضا سازی شده و توصیفات واقعا محشره مثلا در داستان راه دیگری برای مردن توصیف ها به قدری زنده است که آدم خودش رو شاهد تمام اون فجایع می بینه ....
    ترجمه ی داستان هم خیلی خوب و روون بود......

به طور کلی من شدیدا از همه ی داستان ها لذت بردم ...عالی بود....

عنوان داستان ها:
    فاجعه معدن در نیویورک
    کجا ممکن است پیدایش کنم
    سگ کوچک آن زن در زمین
    راه دیگری برای مردن
    خواب

16. 5 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آوای جهیدن غوک
    ترجمه:زویا پیرزاد

این کتاب مجموعه شعرهای ژاپنی از سه نوع هایکو تانکا و سن رویه است و براساس شاعرانشون طبقه بندی شده ...
    شعر های این مجموعه از دو کتاب "یکصد شعر ژاپنی" و "اشعار ژاپنی" انتخاب و از انگلیسی به فارسی برگردانده شده....

عنوان این کتاب از هایکوی بسیار معروف باشو گرفته شده که این هایکو رو آغازگر هایکو به شکل امروزی می دانند و هنوز که هنوز ه این هایکو سرمشق تمامی هایکوسرایان جهان است:

برکه‌‌ای کهن
    آوای جهیدن غوکی در آب
    * ـ ص 96

این هایکو هم از این مجموعه انتخاب شده:

باد خزان
    هر چه می بینم
    همه "هایکو" ست
    *_ص 162

تاکاهاما کیوشی

این کتاب به دوستداران هایکو توصیه می شه...

18. 2 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض

چشمهایش
    بزرگ علوی

گویند : مگو سعدی ، چندین سخن از عشق
    می گویم و بعد از من گویند به دوران ها

فضای تیره و گرفته ی داستان ، خفقان ایران رو در زمان دیکتاتوری نشون میده! نویسنده میخواد با نوشتن داستان زندگی استاد بزرگ نقاشی که تو تبعید مرده - یا شاید کشته شده - یاد استاد ماکان را زنده نگه داره. ظاهرا تنها سر نخ زندگی استاد به صاحب چشمهایی میرسه که استاد یه تابلو از اونا کشیده... بعد سالها جستجو سرانجام زنی که صاحب چشمهاست پیدا میشه .. و پای عشقی افلاطونی به داستان باز میشه ... و ادامه ی داستان

تجربه ی خوبی بود به عنوان یه رمان ایرانی... یعنی عالی بود

20. 2 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •