درایور اورجینال دوربین w810 چنده؟؟؟
لینکش رو دارید؟؟
درایور اورجینال دوربین w810 چنده؟؟؟
لینکش رو دارید؟؟
من گوشیم w800i هستش اشتباها این کار رو کردم گوشی با xs خاموش شد و روشن نشد و بعد با فار که خواستم بیارم توی fs لودرش خیلی طول کشید و اصلا نشد بعد حالا دیگه از خیر بلندی صدا گذشتم اومدم ریست کردم نشد حالا بگو با چه فایلی و چجوری ریست کنم؟
موبایل من w800i هستش و made in china هست تو رو خدا یه کاری بگو تا روشن شه؟
هرکی بلده تو رو خدا بگه ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by hassan_mojtahedi; 20-07-2007 at 11:35.
با همون ++XS ورژن 1.5 یکبار Main رو روش فلش کن روشن میشه، البته به شرطی که
Costume ش رو دستکاری نکرده باشید![]()
bandar.110mb.com/این تینک خرابه آدم حسابی
؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما باید فریمور w800رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنی وبا++ XSروی گوشی فلش کنی .کاری به fs نداشته باش فقط mainرو فلش کن .در ضمن باید حتما شماره ی فریموری که دانلود میکنی با گوشی یکی باشه وحتما به CIDگوشی توجه کن .با این کار حتما گوشیت روشن میشه .من خودم w700دارم وهمین مشکل برام پیش اومد ولی با این کار مشکلم حل شد . در ضمن باید تو سایتی گفتم باید عضو بشی تا بتونی دانلود کنی .
تو این تاپیک فایل مین گوشیت رو پیدا کن و بعد با xs++ فقط مین رو روش فلش کن تا ببینیم چی میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-درایور 1.7 چون بازر رو ضعیف نمیکنه باس توش زیاده با اسپیکر هم مشکل نداره صدا شفاف تر از 1.6 هست.(درایور1.8 صدای 3gp. , amrرو پخش نمیکنه مشکل داره).
2- درایور دوربین هم من تا حالا مثل درایور شبیه ساز K800 ندیدم.(برای 2MP ها طراحی شده هم نویز نداره هم تو شب خوب عکس و فیلم برداری میکنه).
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.
آموزش عوض کردن آیکون های گوشی W810i:
دانلود آیکون ها :
آدرس جایی که آیکون ها باید آپلود بشن:
روی Menu کلید F8رو فشار داده و Enter رو میزنید و بعد فولدر Menu رو از پنجره ی سمت راست پیدا میکنید و روی Menu کلید F5 رو بزنید و بعد Enter کنید.FS/tpa/preset/system/menu
تمامی این آموزش مخصوص فار منیجر هست.
آموزش کامل فار منیجر در صفحه ی اول این تاپیک موجود هست.
Last edited by masoud_ac; 22-07-2007 at 10:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)