سلام دوستان.
میخواستم بدونم که ارسلان درگاهی ساز میساخته یا نه؟!!
اگه کسی می دونه لطفاً کمک کنه.
مرسی.
سلام دوستان.
میخواستم بدونم که ارسلان درگاهی ساز میساخته یا نه؟!!
اگه کسی می دونه لطفاً کمک کنه.
مرسی.
ترجیحا با یه آدمی که حرفه ای هست برید تا براتون یه گیتار خوب براتون پیدا کنه. خیلی گیتارهای خوب و مرغوب با این قیمت پیدا می شه که اصلا اسمشون معروف نیست فقط یه حرفه ای می تونه تشخیص بده.
اگر کسی هم سراغ ندارید همونجا که می خواید ثبت نامش کنید بگید استادش براتون تهیه می کنه.
-------------------------------------
یکی از سیم های گیتار من امروز قطع شد.چه سیمی الان خوبه بخرم؟ خودم می تونم عوضش کنم؟؟؟؟
سیم های لابلا (La Bella) چیزای خوبی هستند که بسته به مقداری که هزینه می کنید انواع مختلف داره. مثل 820 یا 900. از این پایین تر سیم های D'Addario هست که اونم بدک نیست. بازم برید تو بازار مارکهای دیگه هم هست انتخاب کنید.
بله اگه دقت و حوصله داشته باشین تعویضش خیلی راحته. کافیه به بقیه سیم ها دقت کنید و از روی اونها الگو بگیرید.
اگه تو گوگل جستجو کنید هم اطلاعات خوبی پیدا میشه
اینجا رو حتما چک کنید تصویری توضیح داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
میخوام گیتار کلاسیک یاد بگیرم کلا در زمینه موسیقی هم بی سواد هستم
با چه گیتاری شروع کنم یک مارک خوب و قیمت پایین و مناسب باشه
بعد به نظر شما میشه تنها با آموزش تصویری شروع کرد؟ اگر میشه پس لطف کنید بگید آموزش تصویری خوب الان تو بازار هست؟
ممنون
در مورد گیتارهای خوب و قیمت های مختلف و ... زیاد اینجا بحث شده سرچ کنید اطلاعات خوبی کسب می کنید.
گیتار کلاسیک رو هم نمی شه با آموزش تصویری یاد گرفت اگر بخواید پاپ یاد بگیرید شاید بشه.
----------------------------------
دوستان توی تهران جایی رو سراغ ندارید که کلاس های گروهی آموزش گیتار برگزار بشه؟؟
ممنون دوست عزیز از جوابتون
میخوام پاپ یاد بگیرم آموزشی سراغ دارین؟
یاد گرفتن گیتار پاپ به نظر من خیلی ساده هست و باز هم به نظر من بدون استاد می شه یاد گرفت. هر کتاب یا سی دی آموزشی که تهیه کنید فرقی نداره گیتار پاپ چیز خاصی نداره تمام روش ها یکیه.
البته اگر بتونید پیش استاد برید که بهتر هست.
بروبچ این سازی که پشتش میشینی 2 چوب در دست میکوبونی روش !!!!!!!!!!
اسمش دارم هستش؟
یه چند مدلشو معرفی کنین واسه کسی که میخواد تازه شروع کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتاشم بگین؟؟؟؟؟
اسمش درامز یا درام کیت هست .برای شروع اکثرا از حالت عادی و درامز چینی شروع میکنن که میشه با 350 -400 تومن یکی خرید همشونم بیخودن.بعد که کم کم حرفه ای شد پارت ها رو به دلخواه عوض میکنی و یه چیز مخصوص خودت میسازی
و البته اگر تو اپارتمانی انتخابی به نام درامز الکتریک هم داری
از دارم مشقي هم ميتونه استقاده كنه
اين دارم موچود در انبار:
yamaha-tama-mapex
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)