راستي اين فوروم قانونه دوبل پست نداره نه؟ يعني دو تا پست دونبال سر هم بدم اشكالي كه نداره؟![]()
راستي اين فوروم قانونه دوبل پست نداره نه؟ يعني دو تا پست دونبال سر هم بدم اشكالي كه نداره؟![]()
تولد
تولد
تولدت
مبارك
sonata جان ايشالا هممون 120 سالگيتا همين جا تبريك بگم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*^*^*(همش خش باشی)*^*^
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by senjed1349; 13-01-2008 at 08:06.
تولد
تولد
تولدت
مبارك
sonata جان ايشالا هممون 120 سالگيتا همين جا تبريك بگم
*^*^*(همش خش باشی)*^*^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اينا دوبار ه زدم كه جواب Persian Warrior را داده باشم - يه تير و دو نشون
Last edited by senjed1349; 13-01-2008 at 08:06.
پارسي دلاور خوش اومدي
قدم رو تخم چشام هشتيآخ چشام
mer30
ان شاالله تولد شما![]()
وایییییییییییییییییییی سنجد جوون مرسی
چه سلیقه ای واقعا![]()
نه .همچین قانونی وجود نداره میبینی که من چند تا پست پشت هم گذاشتم.
راستی من تا قبل از این کوچکترین عضو این تاپیک بودم.با 21 سال سن(تازه رفتم 21)
![]()
قابل شما را ندش![]()
ننه یادش بخیر اوروزا برف میومد که نمشد دیه از خونه در بیری؛ مردا صب که مشُد مرفتن رو بوم و برفا را میروفتن مرختن تو کوچه؛ دوباره برا اینکه این دیوارا خشت وگلی خراب نشه مرفتن همه برفا رو مکردن وسط کوچه رو هم؛ معلوم نبود دیه کی این برفا تموم شه؛ اگر دی بود تا آخرا اسفند مشد تا تموم شه. ای روزگار!!! .......... حالام زمستون به زمستون میاد و مره هیشکه رنگ برف نمیبینه این بچکا خو اصلا نمیدونن برف چیچیه..یادش بخیر برف نو که میومد همه برف و شیره موخوردن..اوخ حالا کو نه برفش هه دو نه آدماش که بیتونن بوخورن............... (از سمپاديا تقلب كردم )
ماشا الله ایقه برف
چشاتون واکنت میبینت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)