تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 150 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1492

نام تاپيک: .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد
    اول نمونه کار.......

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثلا چی ؟

مخم کار نمیکنه .

شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی dragonboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام

دراگون جان خیلی خوب شده اما یکمی روی سربرگ کار کن من فردا هفته نامه 4 دو صفحه ی رو میزارم آدیت 3 هستش.
    اینو زدم ببین خوبه اگه که نه تا عوضش کنم

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی dragonboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
    در ضمن بابا می کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه
    Last edited by dragonboy; 22-05-2007 at 14:05.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
    مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.

ممنون از همگی
    ســــعـــــیــد

داره خودمونی میشه iil-iran-lii's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
    در ضمن بابا می کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه
    همین خوبه .. دستت درد نکنه .. فقط .. لوگو را بساز و بده من تا ازش یک انیمیشن توپ بسازم

سلام دوستان عزیز
    من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
    مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.

ممنون از همگی
    ســــعـــــیــد
    ممنون

بدرود .. رضا . ایران

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ممنون

بدرود .. رضا . ایران

خواهش می کنم فقط زودتر نظراتتون رو بدید اگر موافقید بگید

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

ممنون از همگی
    ســــعـــــیــد
    ممنون سعید جان
    اگه محمد موافق باشه من از قبل چند صفحه ای در مورد بازی نوشتم که همون رو بدیم بهت که تو مجلتون بیاری
    حالا اعضای گروه در مورد خودشون هر چی دارن بفرستن مهم نیست چقدر میشه من خودم مطالب مهم رو میزارم و بقیه رو حذف میکنم و حتما در مورد کاری که مسئولشن بنویسن که چه کارهایی انجام دادن یا قرار انجام بدن
    مثلا من که مسئول صداها هستم این کارها رو کردم
    گذاشتن آهنگ های ایرانی بجای آهنگ های اصلی بازی و به این صورت شروع میشه که اول میگه این آهنگ مال کی هست و اسمش چیه و مال چه البومیه و مال چه سالیه
    چون قرار شد من چیزهای اضافی برای بازی دانلود کنم منم خیلی گشتم و بهترین پک اسلحه ها رو دانلود کردم و برای این اسلحه ها بهترین صداها رو با کیفیت عالی پیدا کردم و برای اسلحه گذاشتم
    تمام صداهای قبلی بازی عوض شده البته بخاطر اینکه تکراری نباشه ولی من تمام تلاش خودم رو کردم که عالی در بیاد و به کار خودم از 10 نمره 9.99 رو میدم
    شما هم اینجوری بنویسین و بفرستین برای من تا متن رو درست کنم و بفرستم برای آقا سعید
    راستی عکس های کارهایی که اینجا نزاشتین رو برام بفرستین ولی اگه اینجا هست خودم همه رو دارم

از آقا سعید هم تشکر میکنم که به فکر گروه قدیمیشون هستن مطمئنا کمک بزرگی برای تبلیغ بازی است

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید دو تا پشت سر هم اومد
    تقصیر من نیست فروم خرابه
    Last edited by YAHYA-PRO; 22-05-2007 at 16:30.

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه مجله الکی ساختم

در ضمن DRAGON شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •