اول نمونه کار.......بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد
اول نمونه کار.......بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد
مثلا چی ؟
مخم کار نمیکنه .
شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .
اینو زدم ببین خوبه اگه که نه تا عوضش کنم
![]()
واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
در ضمن بابامی کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه
Last edited by dragonboy; 22-05-2007 at 14:05.
سلام دوستان عزیز
من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.
ممنون از همگی
ســــعـــــیــد![]()
![]()
همین خوبه .. دستت درد نکنه .. فقط .. لوگو را بساز و بده من تا ازش یک انیمیشن توپ بسازمواسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
در ضمن بابامی کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه
![]()
ممنونسلام دوستان عزیز
من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.
ممنون از همگی
ســــعـــــیــد![]()
![]()
![]()
بدرود .. رضا . ایران![]()
خواهش می کنم فقط زودتر نظراتتون رو بدید اگر موافقید بگید
ممنون سعید جان
اگه محمد موافق باشه من از قبل چند صفحه ای در مورد بازی نوشتم که همون رو بدیم بهت که تو مجلتون بیاری
حالا اعضای گروه در مورد خودشون هر چی دارن بفرستن مهم نیست چقدر میشه من خودم مطالب مهم رو میزارم و بقیه رو حذف میکنم و حتما در مورد کاری که مسئولشن بنویسن که چه کارهایی انجام دادن یا قرار انجام بدن
مثلا من که مسئول صداها هستم این کارها رو کردم
گذاشتن آهنگ های ایرانی بجای آهنگ های اصلی بازی و به این صورت شروع میشه که اول میگه این آهنگ مال کی هست و اسمش چیه و مال چه البومیه و مال چه سالیه
چون قرار شد من چیزهای اضافی برای بازی دانلود کنم منم خیلی گشتم و بهترین پک اسلحه ها رو دانلود کردم و برای این اسلحه ها بهترین صداها رو با کیفیت عالی پیدا کردم و برای اسلحه گذاشتم
تمام صداهای قبلی بازی عوض شده البته بخاطر اینکه تکراری نباشه ولی من تمام تلاش خودم رو کردم که عالی در بیاد و به کار خودم از 10 نمره 9.99 رو میدم![]()
شما هم اینجوری بنویسین و بفرستین برای من تا متن رو درست کنم و بفرستم برای آقا سعید
راستی عکس های کارهایی که اینجا نزاشتین رو برام بفرستین ولی اگه اینجا هست خودم همه رو دارم
از آقا سعید هم تشکر میکنم که به فکر گروه قدیمیشون هستن مطمئنا کمک بزرگی برای تبلیغ بازی است
ببخشید دو تا پشت سر هم اومد
تقصیر من نیست فروم خرابه
Last edited by YAHYA-PRO; 22-05-2007 at 16:30.
یه مجله الکی ساختم
در ضمن DRAGON شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)