تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 106 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

داره خودمونی میشه shahram_vzvz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشــــهـــد Mashhad

پيش فرض

گوشیت چیه دوست من؟ستول اکثر گوشی ها رو ساپورت میکنه
    شاد باشید

عزیزم گوشیم k750i بعد Brown بعد cid49 و بعد اینکه R1CA021 هستش در ضمن من با Setool2lite هم آزمایش کردم موقع اضافه کردن پچ دیگه گیر می کنه و در ضمن هیچ مشکلی برای گوشیم پیش نیومده خوشبختانه هنوز آقا من چکار کنم همه نرافزارارو امتحان کردم تورو به خدا جان ما جان هر کی دوست داری بگو چی کار کنم برای این مدل گوشی ما هیچ راهی نیست ؟ شاید راه ها رو اشتباه می رم آره ؟

بازم دمت گرم که جواب می دی

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خواهش میکنم.کمی توضیح بده یعنی چی گیر میکنه.یه عکس هم از زمان همون گیر کردنی که میگی بگذار

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان .
    امروز روز گندی بود ، رفتم برای خرید ، هر جایی می رفتم ، رجیستر چنج شده بود ، با 4 تا مغازه دار دعوام شد ، 4 تا گوشی رو باز کردم و همه کارهاش رو کردم ، آخرش رجیستر رو که چک کردم ، دیدم چنج شده است و دعوام می شد ، چون اولش از همشون می پرسیدم .
    شما چجوری خرید کردید ؟ شما هم چنج شده خریدید ؟
    یه جایی هم می داد ، رجیستر اصلی ، اما گفت همین الآن آوردیم ، ترسیدم که سید 53 باشه .
    یه جایی هم رفتم گفتم اگه کا 550 رجیستر چنجی بیارم ، چقدر می گیری اصلی کنی ، گفت 10 تومان هم برام زور داشت ، هم اینکه می گفت اونوقت دیگه آنتن نمی ده ، بهش نمیومد عوضی باشه یا دروغ بگه ، برا همین به حرفش اعتماد کردم و این کار رو نکردم .
    اولین کاری که به ذهنم رسید این بود که بیام و از شما مشورت بگیرم ، راهنمایی ام کنید ، فقط زود .
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم اگه یه درایو مثلا صدا بریزیم بعد به هردلیلی بخواهیم یکی دیگه بریزیم باید قبلی رو delet کنیم من درایو میسکس 1.6 با1.2 رو ریختم ولی بعدش نه صدایه گوشیم در اومد نه هندس فری بعد aqustic 2 رو ریختم صدای گوشی در امد ولی هندس فری و میکروفن خود گوشی قطع شد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشــــهـــد Mashhad

پيش فرض

خواهش میکنم.کمی توضیح بده یعنی چی گیر میکنه.یه عکس هم از زمان همون گیر کردنی که میگی بگذار
    این عکس موقعیه که Identify رو زدم اینجا هیچ مشلکی نداره و میره ولی یک جا توی آموزشها که گفته بود دفعه اول که گوشی رو وصل می کنه یک پیغام می یاد اون واسه من نیومده ها ...

و این موقع ریختن پچ

امید وارم ایرادشو بفهمی از چیه و به ما بگی که دارم دیوونه می شم از بس ور رفتم با این گوشی حیوونی و این نرافزاراااااا

بازم دمت گـــــــــــــــــــرم
    Last edited by shahram_vzvz; 07-04-2008 at 22:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اها.گوشیت براون هست
    باید گوشیت رد باشه خوب.من اموزشهای تبدیل براون به رد رو نمیدونم.اما همه جا هست یا خودت یاد بگیر.یاد بده بیرون برات انجام بدن گوشیت رد بشه و دیگه همیشه راحت گوشیت رو هک کنی
    در ضمن قبلش با ورزنهای قدیمی تر ستول هم یه تستی کنی بد نیست مثل 1.6 یا 1.8.اون ارور اخر سری یکی از دلایلش ورژن برنامه میتونه باشه
    Last edited by mostafa_khan001; 08-04-2008 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشــــهـــد Mashhad

پيش فرض

اها.گوشیت براون هست
    باید گوشیت رد باشه خوب.من اموزشهای تبدیل براون به رد رو نمیدونم.اما همه جا هست یا خودت یاد بگیر.یاد بده بیرون برات انجام بدن گوشیت رد بشه و دیگه همیشه راحت گوشیت رو هک کنی
    در ضمن قبلش با ورزنهای قدیمی تر ستول هم یه تستی کنی بد نیست مثل 1.6 یا 1.8.اون ارور اخر سری یکی از دلایلش ورژن برنامه میتونه باشه
    خیلی خیلی دستت درد نکنه مصطفی جان حالا من عکس های دیگه ای هم گرفتم اونا رو می زارم ببین هیچ راهی نداره

اینم ارور های نرافزار Far manager :

مصطفی جان من یک سوال دیگه داشتم اینه که چطور پس بعضی ها رو من توی این چند وقع که سرچ می کردم می دیدم که می خوان red و به brown تبدیل کنن من فکر می کردم brown بهتر باشه که همه می خوان brown کنن در ضمن اون ها هم مثل من cid 49 بودم 2-3 تاش توی همین سایت بودن اگه دیده باشیشون -

ممنون می شم عکس ها رو هم نگاه کنی و یک نظر بدی

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی خیلی دستت درد نکنه مصطفی جان حالا من عکس های دیگه ای هم گرفتم اونا رو می زارم ببین هیچ راهی نداره

اینم ارور های نرافزار Far manager :

مصطفی جان من یک سوال دیگه داشتم اینه که چطور پس بعضی ها رو من توی این چند وقع که سرچ می کردم می دیدم که می خوان red و به brown تبدیل کنن من فکر می کردم brown بهتر باشه که همه می خوان brown کنن در ضمن اون ها هم مثل من cid 49 بودم 2-3 تاش توی همین سایت بودن اگه دیده باشیشون -

ممنون می شم عکس ها رو هم نگاه کنی و یک نظر بدی
    یعنی من برعکس گفتم؟!!
    اقاجان تو فقط یه چیز رو امتحان کن دیگه.اون خط اخر ارورت.یکی از دلایلش ورژن نرم افزار میتونه باشه.مال یکی دیگه هم همین ارور رو میداد.ورژن قدیمی تر رو استفاده کرد مشکلش حل شد
    شما هم یه تستی بزن
    متاسفانه من خودم گوشی خیلی وقته ندارم.نمیتونم چیزی رو تست کنم.خیلی مطالب از ذهنم رفته.میترسم حرفی بزنم چپه باشه!همین مسئلهی رد و قهوه ای رو که گفتی من رو انداختی تو شک

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشــــهـــد Mashhad

پيش فرض نمیشه که نمیشه

نه مصطفی جان چون همه دنبال برون هستند منم تعجب کردم می گی redesh کنم

با ورژن پایینتر هم امتحان کردم نشد که نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

12 تقویت صدای W810

لطفا یکی منو راهنمایی کنه که آیا تقویت صدای W810 هیچ مشکلی برای گوشی ایجاد میکنه یانه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •