سلام
من میخواهم روی تقویت زبان و مکالمه کار کنم . دوستان چه مجموعه listening ها و برنامه هایی در این ضمینه دارند ؟
با تشکر
سلام
من میخواهم روی تقویت زبان و مکالمه کار کنم . دوستان چه مجموعه listening ها و برنامه هایی در این ضمینه دارند ؟
با تشکر
سلام من دنبال سایتی می گردم که بتونم ، متن سخنرانی آنتونی رابینز را به زبان اصلی بگیرم.
و برای متن سخنرانی دنبال چه واژه ای بگردم
از واژه کلیدی transcript استفاده کن .. ایشالا که پیدا بشه ..
به نظرشما بهترين كلاسها براي آموزش زبان چيست
من ميخوام به سايت هاي انگليسي سربزنم وهمچنين فيلم امريكايي را به زبان اصلي نگاه كنم
چه كلاسهايي بهتر است وچقدر طول مي كشد تا من بتوانم زبان انگليسي را ياد بگيرم
سلا من دنبال چند تا Audio book به زبان انگلیسی میگردم
مثلا یه داستانی رو به انگلیسی خونده باشن و فایل صوتیش کرده باشن
اگه ممکنه راهنمایی منید که از کجا میتونم دانلود کنم
يكي از چيزهايي كه براي پيشرفت زبان و ترجمه پيشنهاد ميشه مقابله دوتا متنه. كه يكي انگليسي باشه و يكي يكي بشه پاراگرافها رو شخصي ترجمه كرد و بعد به ترجمه نگاه كرد و اصلاحش كرد. (توضيح براي دوستاني كه با اصطلاح مقابله آشنايي ندارن)
شما سايتي سراغ داريد كه متن انگليسي و فارسي رو داشته باشه و بشه براي اين كار ازش استفاده كرد؟
اگه سايتي باشه كه مثلا ترجمه برخي خبرهاي رويتر رو به فارسي داشته باشه خيلي خوبه. انوقت ميشه خبرها رو از اونجا خوند و بعد اشكالات رو با ترجمه فارسي برطرف كرد.
اساتيد كتابهايي با ترجمه مناسب رو پيشنهاد ميكنن اما گفتم شايد دوستان آنلاين چيزي سراغ داشته باشن
حالا خبر به روز هم نبود لينك بدين
سلام دوست عزیز
سایت در این مورد کم پیدا میشه مضافا اینکه دقت و اعتبار کتاب های ترجمه شده بیشتر است.
من چند تا لینک معرفی می کنم، امیدوارم کمکت کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
لطفا هرکدام از دوستان که CD یا کتاب برای قوی کردن مکالمه سراغ دارند معرفی کنند ممنون
کتاب یا cd های خوب و کاربردی
ممنون
سلام بر دوستان.
من آموزش نصرت شماره 2 رو دارم کار میکنم. این C D که من دارم متاسفانه 2 تا از درسهاش یعنی شماره:63 و 64 مال نصرت قدیمیه هست یعنی نصرت 1.
تو اینترنت خیلی Search کردم ولی هرچی بود درسهای 63 و 64 همون قدیمیه بود.
من استدعا دارم از دوستانی که درسهای 63 و 64 نصرت 2 را دارند برای من و دیگران هم Upload کنند. من به درس 62 رسیدم ولی این دو درس 63 و 64 رو باید حتما بگذرونم چون درسهای آموزش نصرت بهم وابسته اند.
با سپاس از شما دوستان و همراهان عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)