تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 3347 اولاول ... 409809859899905906907908909910911912913919959100914091909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اره نامحدود میشه
    من ۲ شب گذشته شبی ۱۱ گیگ دانلود کردم
    البته جالبه من یه ۲۴ گیگ داشتم ک تموم شد و ۲۶ روز مونده بود وقتی نامحدود زدم الان ۲۹ روز زده مونده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
    میگم سرعت دانلودت چقدر بود
    من یکبار قبلا شارژکردم دانلود 20 تا 30 کی بیشتر نبود

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

ملت نخرید بابا نخرییییید خواهشا . ببخشید ، خییییلی معذرت میخوام . چرا اینقدر ابله اید و ساده لوحید ؟! بعضی وقتا میگم حقتونه ، بد تر از اینا باید سرتون بیارن ، خیلی خووب سواری میدین ملت شریف ! بازم عذر میخوام بابت لحن تندم اما بعضی وقتا باید گفت

3. 17 کاربر از sa_mo1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ملت نخرید بابا نخرییییید خواهشا . ببخشید ، خییییلی معذرت میخوام . چرا اینقدر ابله اید و ساده لوحید ؟! بعضی وقتا میگم حقتونه ، بد تر از اینا باید سرتون بیارن ، خیلی خووب سواری میدین ملت شریف ! بازم عذر میخوام بابت لحن تندم اما بعضی وقتا باید گفت
    حاجی حرف درست من همچی رو قبول دارم اما یک نکته وقتی اینترنت adslرو نامحدود برداشتن + شبانه نامحدود هم که اینجوری شده و یا نیم بها هست یا کلا حذفش کردن
    یکی فرضا مثل خودم که دارم سریال یا مستند و فیلم دانلود میکنم با چکار کرد
    خوب حداقل این 24 گیگ نسبت به قیمتش خیلی عالی هست البته اگر حداقل سرعت 1 مگ باشه بیشتر نخواستیم
    اما بسته های روزانه خیلی گرون هستن و یکی مثل من براش نمیصرفه که هیچ پولشو هم ندارم بدم

5. 3 کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sa_mo1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

حاجی حرف درست من همچی رو قبول دارم اما یک نکته وقتی اینترنت adslرو نامحدود برداشتن + شبانه نامحدود هم که اینجوری شده و یا نیم بها هست یا کلا حذفش کردن
    یکی فرضا مثل خودم که دارم سریال یا مستند و فیلم دانلود میکنم با چکار کرد
    خوب حداقل این 24 گیگ نسبت به قیمتش خیلی عالی هست البته اگر حداقل سرعت 1 مگ باشه بیشتر نخواستیم
    اما بسته های روزانه خیلی گرون هستن و یکی مثل من براش نمیصرفه که هیچ پولشو هم ندارم بدم
    خب شرکتی که ازش اینترنت ADSL رو گرفتی رو عوض کن که شبانه داشته باشه . من الان سه ساله از مخابرات بجنورد گرفتم و هنوزم شبانه ش رایگانه . شرکتهای دیگه هم هستند که شبانه رایگان دارن مثل آسیاتک و ...، دوست عزیز راه زیاده که از ایرانسل بسته اینترنت نگیری . خودمونو گول نزنیم اگه بخوایم میشه اما ... [emoji17]

7. 5 کاربر از sa_mo1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وزیر ارتباطات واردات پهنای باند رو آزاد کرد از این به بعد شرکتای خصوصی میتونن وارد کنن و انحصار دولتی شکسته میشه، امیدوارم این کار رو بخوبی انجام بدن تا شاهد افزایش کیفیت باشیم!
    با وجود کابل epeg واردات پهنای باند خیلی راحته.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخرش هم برای فیل*ترینگ باید از ارتباطات زیرساخت رد بشه. مگر اینکه بخوان سیاست های فیل*ترینگ رو به صورت مستقل توی ISP ها پیاده کنند که خیلی بعیده چون چند سال قبل کلی هزینه کردند که سیستم فیل*ترینگ به صورت یکپارچه در بیاد و تماما زیر نظر ارتباطات زیر ساخت باشه.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که به واقع اصلا از اون روزی که گرون کرد دیگه سیم کارت ایرانسل رو توی گوشیم نزاشتم.

10. 4 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

میگم سرعت دانلودت چقدر بود
    من یکبار قبلا شارژکردم دانلود 20 تا 30 کی بیشتر نبود
    حدود ۸۰۰ ۹۰۰

12. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

داداش شما درست میگی اما منی ک شبانه ندارم چه خاکی باس بریزم سرم؟
    من فیبر نوریم به خاطر همین فقط از مخابرات میتونم بگیرم

14. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در کنار سایر مطالبی که دوستان گفتن شما میگی نخر، اما مثلا خود من نخریدم و رفتم سراغ همراه اول. سرعتش که واقعا بدتر از ایرانسل هست این به کنار 12 روز زودتر از موعود بسته یکماهه حجم من تموم شده میخام بسته جدید بگیرم نمیشه، چون میگن باید از لحاظ زمانی هم بسته تمام بشه یعنی 12 روز اینترنت نداشته باش.واقعا مسخرست

16. این کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که به واقع اصلا از اون روزی که گرون کرد دیگه سیم کارت ایرانسل رو توی گوشیم نزاشتم.
    من صحبتم راجع به گرون شدن بسته ها نیست
    یک چیزی رو کلی تر میخوام یاداوری کنم
    شاید بعضیها اینجا یادشون نیاد، ولی زمانیکه مخابرات (همراه اول) در کمال بی شرمی سیمکارت رو حداقل بقیمت 800 هزار می فروخت، ایرانسل با نسل جدیدتر و امکانات شبکه ای بسیار بهتر آمد و با قیمت 150 هزاری سیمکارتهاش و قابلیت انتخاب شماره از راه ثبت نام اینترنتی و دریافت سیمکارت درب منزل! تودهنی بشدت محکمی به همراه اول زد که برای سالهای طولانی مردم بینوا رو گوشه ای در سرگردنه گیر آورده بود و به بدترین شکل ممکن در دنیا داشت می چاپید ...

اگر ایرانسل نبود هنوزم سیمکارت نسل قاجار بدون دیتا و با قطعی های مکرر و مکالمه در حد کیفیت تلفن اختراعی گراهام بل با نرخ مکالمه ی بین سیاره ای رو با قیمت نزدیک 1 میلیون باید پشت ویترین ها نگاه می کردیم ... یک نگاهی به کوبا بکنین که چطور بخاطر انحصار دولت بر همه چیز زمان در70-60 سال قبل متوقف مونده ...
    امان از انحصار که مادر همه ی دزدی گرگی ها است
    من اگر همراه اول بسته ی رایگان هم بده نمیخرم. بیزارم ازش. متنفرم ازش.

ولی با اینم موافقم که ایرانسل رو باید تنبیه کنیم تا دیگه خیال قدم گذاشتن توی بیراهه ای که به منجلاب همراه اول ختم میشه رو از سرش بیرون کنه

پایان انشای من .
    Last edited by HardwareMaster; 26-01-2015 at 11:22.

18. 15 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •