میگم سرعت دانلودت چقدر بود
من یکبار قبلا شارژکردم دانلود 20 تا 30 کی بیشتر نبود
میگم سرعت دانلودت چقدر بود
من یکبار قبلا شارژکردم دانلود 20 تا 30 کی بیشتر نبود
ملت نخرید بابا نخرییییید خواهشا . ببخشید ، خییییلی معذرت میخوام . چرا اینقدر ابله اید و ساده لوحید ؟! بعضی وقتا میگم حقتونه ، بد تر از اینا باید سرتون بیارن ، خیلی خووب سواری میدین ملت شریف ! بازم عذر میخوام بابت لحن تندم اما بعضی وقتا باید گفت
حاجی حرف درست من همچی رو قبول دارم اما یک نکته وقتی اینترنت adslرو نامحدود برداشتن + شبانه نامحدود هم که اینجوری شده و یا نیم بها هست یا کلا حذفش کردن
یکی فرضا مثل خودم که دارم سریال یا مستند و فیلم دانلود میکنم با چکار کرد
خوب حداقل این 24 گیگ نسبت به قیمتش خیلی عالی هست البته اگر حداقل سرعت 1 مگ باشه بیشتر نخواستیم
اما بسته های روزانه خیلی گرون هستن و یکی مثل من براش نمیصرفه که هیچ پولشو هم ندارم بدم
خب شرکتی که ازش اینترنت ADSL رو گرفتی رو عوض کن که شبانه داشته باشه . من الان سه ساله از مخابرات بجنورد گرفتم و هنوزم شبانه ش رایگانه . شرکتهای دیگه هم هستند که شبانه رایگان دارن مثل آسیاتک و ...، دوست عزیز راه زیاده که از ایرانسل بسته اینترنت نگیری . خودمونو گول نزنیم اگه بخوایم میشه اما ... [emoji17]
آخرش هم برای فیل*ترینگ باید از ارتباطات زیرساخت رد بشه. مگر اینکه بخوان سیاست های فیل*ترینگ رو به صورت مستقل توی ISP ها پیاده کنند که خیلی بعیده چون چند سال قبل کلی هزینه کردند که سیستم فیل*ترینگ به صورت یکپارچه در بیاد و تماما زیر نظر ارتباطات زیر ساخت باشه.
من که به واقع اصلا از اون روزی که گرون کرد دیگه سیم کارت ایرانسل رو توی گوشیم نزاشتم.
حدود ۸۰۰ ۹۰۰
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
داداش شما درست میگی اما منی ک شبانه ندارم چه خاکی باس بریزم سرم؟
من فیبر نوریم به خاطر همین فقط از مخابرات میتونم بگیرم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
در کنار سایر مطالبی که دوستان گفتن شما میگی نخر، اما مثلا خود من نخریدم و رفتم سراغ همراه اول. سرعتش که واقعا بدتر از ایرانسل هست این به کنار 12 روز زودتر از موعود بسته یکماهه حجم من تموم شده میخام بسته جدید بگیرم نمیشه، چون میگن باید از لحاظ زمانی هم بسته تمام بشه یعنی 12 روز اینترنت نداشته باش.واقعا مسخرست![]()
من صحبتم راجع به گرون شدن بسته ها نیست
یک چیزی رو کلی تر میخوام یاداوری کنم
شاید بعضیها اینجا یادشون نیاد، ولی زمانیکه مخابرات (همراه اول) در کمال بی شرمی سیمکارت رو حداقل بقیمت 800 هزار می فروخت، ایرانسل با نسل جدیدتر و امکانات شبکه ای بسیار بهتر آمد و با قیمت 150 هزاری سیمکارتهاش و قابلیت انتخاب شماره از راه ثبت نام اینترنتی و دریافت سیمکارت درب منزل! تودهنی بشدت محکمی به همراه اول زد که برای سالهای طولانی مردم بینوا رو گوشه ای در سرگردنه گیر آورده بود و به بدترین شکل ممکن در دنیا داشت می چاپید ...
اگر ایرانسل نبود هنوزم سیمکارت نسل قاجار بدون دیتا و با قطعی های مکرر و مکالمه در حد کیفیت تلفن اختراعی گراهام بل با نرخ مکالمه ی بین سیاره ای رو با قیمت نزدیک 1 میلیون باید پشت ویترین ها نگاه می کردیم ... یک نگاهی به کوبا بکنین که چطور بخاطر انحصار دولت بر همه چیز زمان در70-60 سال قبل متوقف مونده ...
امان از انحصار که مادر همه ی دزدی گرگی ها است
من اگر همراه اول بسته ی رایگان هم بده نمیخرم. بیزارم ازش. متنفرم ازش.
ولی با اینم موافقم که ایرانسل رو باید تنبیه کنیم تا دیگه خیال قدم گذاشتن توی بیراهه ای که به منجلاب همراه اول ختم میشه رو از سرش بیرون کنه
پایان انشای من .![]()
Last edited by HardwareMaster; 26-01-2015 at 11:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)