دیوس نوشته شارژ پیشین موفق.چیز کشا این همون ترافیکیه که خوردین و یک آب هم روش.
شارژ پیشین موفق دزدیده شده به دست خودتون.
تا یک هفته نمی تونستم شارژ کنم.چون همرو میدزدید.منظورم اینکه تا یک هفته ترافیک صفر بود و سارژ هم نمی تونستم بکنم این مخابراتو
دیوس نوشته شارژ پیشین موفق.چیز کشا این همون ترافیکیه که خوردین و یک آب هم روش.
شارژ پیشین موفق دزدیده شده به دست خودتون.
تا یک هفته نمی تونستم شارژ کنم.چون همرو میدزدید.منظورم اینکه تا یک هفته ترافیک صفر بود و سارژ هم نمی تونستم بکنم این مخابراتو
من تماس که گرفتم گفتن که به گلدنت علام میکنیم.مشکل از سمت خودشونه نه کابل.مهندس هم داره پیگیری میکنه خیر سرش.
خودشون هم گفتن که طلایی دارن زنگ میزنن و میگن که محدود شدیم.
این اتفاقی که افتاده هیچ ربطی به کابل وکلا سخت افزار نداره
این مشکل دقیقا ازهمون قسمتی هست که شباهم با نرمافزار سرعت طرح ها رو محدود می کنند و به احتمال بسیارزیاد هم بازداشتن تست جدید می کردن که گند زدن روزانه رو محدود کردن جالا هم یا مسئولش نیست یا هرچی هست فعلا موندن توش
مطمئن باشید2020 و کلا این اپراتورها هم هیچ خبری ندارن خود مدیرعامل مخابرات خبرنداره داره چه اتفاقی می افته بعد اینا می دونن
Last edited by babak2111; 10-12-2013 at 14:40.
سلام
دوستان من تازه اومدم پارس , مشکل اینه که خط الا ن 2-3 روزه هست که رانژه هست زنگ میزنم مخابرات میگه فیزیکی نرم افزاری همه چیش درسته اما چراف لینک روشن نیست. به پارس مشهد زنگ میزنم میگه هنوز رانژه نیست تو سیستم های ما نیومده!! چیکار کنم به نطرتون؟ مخابرات امام خمینی ام و کلا یه روز طول میکشه که کارشون انچام بدن خطو این هفته از شرکت قبلی یه روزه در اوردن! زنگ هم که میزنی میگن همون روز که ارسال شده نامه رانژه , انجام شده کاملا! موندم بخدا! یکی راهنمایی کنه از شنبه نت لعنتیم قطعه خیلی هم تو نت کار دارم. :(
فقط برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون.اون میتونه مشکلت حل کنه.
من تجربه کردم فقط رئیس مخابرات منطقه کمک کرد و الا یک هفته مونده بودم چیکار کنم.
من الان زنگ زدم بخش mdf (بخشی که به صورت سخت افزاری مرحله اخر رانژه رو انجام میده ) گفت ما کامل انجام دادیم رانژه هست به صورت سخت افزاری و نرم افزاری. قاعدتا باید وقتی مخابرات رانژه میکنه چراغ لینک روشن بشه دیگه دسته؟ الان میگه از بابت رانژه مخابرات خیالتون راحت باشه. اما پارس 3 روزه داره میگه تو سیستم های ما نیومده! من چیکار کنم الان؟ رفتن اخه پیش رئیس مخابرات فایده ای نداره که! اینا میگن ما بدون مشکل کامل انجام دادیم!
خب خوشبختانه محدودیت سرعت روزانه برداشته شد
هنوز محدوده
من همین الان تست کردم از سافت گذر وچند سایت داخلی چه تک فایل چه چند تایی رو518کیلوبیت محدوده صبح اینجوری نبود با2048کیلو بیت ثابت بود
والله مال من و چند تا دیگه از بچه های همین تاپیک چند روزه محدوده که امروزدرست شد شما ازظهرمحدود شدی چه طرحی؟
زنگ بهزن 8413535 بگو مال منم محدوده.و کامل طرف رازی کن که به گلدنت خبر بده و اسم خط به اونا بگهو یا بگو تو پروفایل شما در قسمت شکایات،یک شکایت تنظیم کنه.
ببینم چی کار میکنی.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)