تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 1805 اولاول ... 40980985989990590690790890991091191291391995910091409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دیوس نوشته شارژ پیشین موفق.چیز کشا این همون ترافیکیه که خوردین و یک آب هم روش.
    شارژ پیشین موفق دزدیده شده به دست خودتون.
    تا یک هفته نمی تونستم شارژ کنم.چون همرو میدزدید.منظورم اینکه تا یک هفته ترافیک صفر بود و سارژ هم نمی تونستم بکنم این مخابراتو

2. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

زنگ بزن به 8413535 واست پی گیری کنند مال من هم همینطوره زنگ زدم میگه احتمالا کابل های تو مسیر مشکل پیدا کردند.
    پیش شماره تلفنت چنده؟
    من تماس که گرفتم گفتن که به گلدنت علام میکنیم.مشکل از سمت خودشونه نه کابل.مهندس هم داره پیگیری میکنه خیر سرش.
    خودشون هم گفتن که طلایی دارن زنگ میزنن و میگن که محدود شدیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این اتفاقی که افتاده هیچ ربطی به کابل وکلا سخت افزار نداره
    این مشکل دقیقا ازهمون قسمتی هست که شباهم با نرمافزار سرعت طرح ها رو محدود می کنند و به احتمال بسیارزیاد هم بازداشتن تست جدید می کردن که گند زدن روزانه رو محدود کردن جالا هم یا مسئولش نیست یا هرچی هست فعلا موندن توش
    مطمئن باشید2020 و کلا این اپراتورها هم هیچ خبری ندارن خود مدیرعامل مخابرات خبرنداره داره چه اتفاقی می افته بعد اینا می دونن
    Last edited by babak2111; 10-12-2013 at 14:40.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه اومدم پارس , مشکل اینه که خط الا ن 2-3 روزه هست که رانژه هست زنگ میزنم مخابرات میگه فیزیکی نرم افزاری همه چیش درسته اما چراف لینک روشن نیست. به پارس مشهد زنگ میزنم میگه هنوز رانژه نیست تو سیستم های ما نیومده!! چیکار کنم به نطرتون؟ مخابرات امام خمینی ام و کلا یه روز طول میکشه که کارشون انچام بدن خطو این هفته از شرکت قبلی یه روزه در اوردن! زنگ هم که میزنی میگن همون روز که ارسال شده نامه رانژه , انجام شده کاملا! موندم بخدا! یکی راهنمایی کنه از شنبه نت لعنتیم قطعه خیلی هم تو نت کار دارم. :(

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه اومدم پارس , مشکل اینه که خط الا ن 2-3 روزه هست که رانژه هست زنگ میزنم مخابرات میگه فیزیکی نرم افزاری همه چیش درسته اما چراف لینک روشن نیست. به پارس مشهد زنگ میزنم میگه هنوز رانژه نیست تو سیستم های ما نیومده!! چیکار کنم به نطرتون؟ مخابرات امام خمینی ام و کلا یه روز طول میکشه که کارشون انچام بدن خطو این هفته از شرکت قبلی یه روزه در اوردن! زنگ هم که میزنی میگن همون روز که ارسال شده نامه رانژه , انجام شده کاملا! موندم بخدا! یکی راهنمایی کنه از شنبه نت لعنتیم قطعه خیلی هم تو نت کار دارم. :(
    فقط برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون.اون میتونه مشکلت حل کنه.
    من تجربه کردم فقط رئیس مخابرات منطقه کمک کرد و الا یک هفته مونده بودم چیکار کنم.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من الان زنگ زدم بخش mdf (بخشی که به صورت سخت افزاری مرحله اخر رانژه رو انجام میده ) گفت ما کامل انجام دادیم رانژه هست به صورت سخت افزاری و نرم افزاری. قاعدتا باید وقتی مخابرات رانژه میکنه چراغ لینک روشن بشه دیگه دسته؟ الان میگه از بابت رانژه مخابرات خیالتون راحت باشه. اما پارس 3 روزه داره میگه تو سیستم های ما نیومده! من چیکار کنم الان؟ رفتن اخه پیش رئیس مخابرات فایده ای نداره که! اینا میگن ما بدون مشکل کامل انجام دادیم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب خوشبختانه محدودیت سرعت روزانه برداشته شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خب خوشبختانه محدودیت سرعت روزانه برداشته شد
    هنوز محدوده
    من همین الان تست کردم از سافت گذر وچند سایت داخلی چه تک فایل چه چند تایی رو518کیلوبیت محدوده صبح اینجوری نبود با2048کیلو بیت ثابت بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هنوز محدوده
    من همین الان تست کردم از سافت گذر وچند سایت داخلی چه تک فایل چه چند تایی رو518کیلوبیت محدوده صبح اینجوری نبود با2048کیلو بیت ثابت بود
    والله مال من و چند تا دیگه از بچه های همین تاپیک چند روزه محدوده که امروزدرست شد شما ازظهرمحدود شدی چه طرحی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هنوز محدوده
    زنگ بهزن 8413535 بگو مال منم محدوده.و کامل طرف رازی کن که به گلدنت خبر بده و اسم خط به اونا بگهو یا بگو تو پروفایل شما در قسمت شکایات،یک شکایت تنظیم کنه.
    ببینم چی کار میکنی.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •