تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 909 از 4105 اولاول ... 409809859899905906907908909910911912913919959100914091909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,081 به 9,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

میدن به خودت یا به یه نماینده از طرف خودشون.
    خیالت راحت اخرش میرسه دست خودت.اگرم نرسید میتونی ازش المثنی بگیری.
    آقا دمت گرم
    با اینکه واسه امریه برگ سبز دست اون سازمانه بازم می تونم المثنی بگیرم؟یعنی میدن؟
    چجوری باید برای المثنی اقدام کنم؟
    واسه گرفتن گواهینامه انقدر جوش برگ سبز رو میزنم خدا کنه فردا برگ سبز رو بعد پذیرش برگردونن به خودم
    بازم ممنون واسه راهنمائیت

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این که خیلی پیاده روی داره! تاکسی داره که همون مراپش نگه داره یا همون فلاحی آخره مسیرشونه؟(از میدون رسالت یا هر جای دیگه)
    معمولا تاکسی های رسالت جلوی کلینیک فلاحی و ورودی مراپش نگه میدارن ، اتفاقا پیاده روی زیادی نداره

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من آموزشی پادگان ناجا جهرم بود!
    الان افتادم پلیس پیشگیری ناجا! کسی از دوستان اطلاعاتی در موردش نداره؟؟ خواهش میکنم هرکی هر چیزی میدونه راجبش بگه!
    آخه فردا دارم میرم! از آدرسش توی تهران تا شرایط خدمتش! کجاها ممکنه تقسیم شم اونجا؟
    ممنون میشم زودتر پاسخ بدید

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام امروز رفتیم 01 لباس و تجهیزات گرفتیم،هیچی اندازم نیست قراره دوشنبه بریم عوض کنیم. کلا همه چیز خوب بود. از دوشنبه صبح رسما شروع می کنیم.من افتادم یگان 732

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا دمت گرم
    با اینکه واسه امریه برگ سبز دست اون سازمانه بازم می تونم المثنی بگیرم؟یعنی میدن؟
    چجوری باید برای المثنی اقدام کنم؟
    واسه گرفتن گواهینامه انقدر جوش برگ سبز رو میزنم خدا کنه فردا برگ سبز رو بعد پذیرش برگردونن به خودم
    بازم ممنون واسه راهنمائیت
    برو پلیس +10 یا نظام وظیفه بگو برگ سبزم گم شده و المثنی شو میخوام.

7. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

والا انقدری در تماس نبودیم که باهاشون آشنا بشیم. یک نفرشون اومد فقط 2 دقیقه واسمون صحبت کرد.
    چه طور جاییه این یگان؟
    بد نیست کلا بستگی داره افسر وظیفه بالاسرتون کی باشه ؟
    از نظر ساختمون ولی خوبه دستشویی و حمامش و ... ردیفه . اسایشگاه یک بودم . زمان ما یک افسر وظیفه اشغال بود که شرط می بندم نصف بچه ها همین الان ببیننش کاردیش میکنن . خیلی بچه ها رو اذیت می کرد . اخر سرم بچه ها تا میخورد زدنش چون روزای اخرمون بود از یگان انداختنش بیرون . البته شما از این خریت ها نکنید .در کل 01 یکی از بهترین پادگان های ارتشه احتمالا کم کم 5 شنبه عصر تا جمعه 5 صبح بهتون مرخصی هم می دن + بعد از ظهر ها از حدود 5 عصر
    یاد ساندویچاش افتادم . اگه غذا بد بود میتونی بری اونجا راستی ماه رمضون هم سخت نمی گیرن
    موفق باشی
    ادم تو ارتش به خدا نزدیکتر میشه ما رو هم دعا کن
    Last edited by asemuna; 23-06-2012 at 14:24.

داره خودمونی میشه reza_mega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یادش به خیر منم 01 بودم یگان 312 بودم. اون موقع فرمانده 01 سرهنگ شناس خوش بود که 1 سال بعد شد سرتیپ من اموزشی اونجا بودم بعد که تقسیم شدیم هم افتادم 01 تو ستاد فرماندهی .... اصلا نگران اموزشیت نباش خیلی هتله 01 ،اصلا معروفه... فقط 3 روز اول خیلی بهت سخت میگذره و میترسوننت روز سوم میبرتون مسجد که رییس عقیدتی و بازرسی میان یه سری خزعبل میگن و بهتون همه حق و حقوقتون رو میگن و اینکه کسی حق نداره بهتون بگه بالای چشتون ابرویه از اون به بعد که افسراتون میفهمن که شما حقوقتون رو میدونید هتل شروع میشه و فقط کافی اگه دست از پا خطا کردن برین عقیدتی یا بازرسی امارشون رو بدید یه بلایی سرشون میارن که خدا میدونه ما فرمانده یگانمون رو روز 3 ام به خاطر اذیت هاش عوض کردیم همه رفتیم عقیدتی شکایت کردیم فرداش فرستادنش مشهد.... فقط یادتون باشه اتحاد داشته باشین با هم هر کاری میخواین بکنبن با هم بکنین... مثل سگ هم از بچه تهران ها میترسن .....

داره خودمونی میشه hamidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با درود

دوستان من اول شهریور اعزام میشم نیروی دریایی ارتش سیرجان کرمان

کسی میدونه چه جور جایی هست ؟؟؟

ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

8

آقا این شورای پزشکی عجب جای ... من مشکل عرق کف دست داشتم رفتم توی شورا انگار وارد سرد خونه شدم,طرف یه نگاه کرد گفت برو ... بعد صدام کردن گفتن سربازی

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

آقا این شورای پزشکی عجب جای ... من مشکل عرق کف دست داشتم رفتم توی شورا انگار وارد سرد خونه شدم,طرف یه نگاه کرد گفت برو ... بعد صدام کردن گفتن سربازی
    شورای پزشکی بعد از این قضیه زیاد شدن خدمت سربازی و حذف کردن بعضی از معافیت ها خیلی سخت گیری میکنه
    به نظر من مثل یه مرد برین خدمت کنین دینیه که به گردنتونه اول و اخر باید برین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •