تست Panda Cloud Antivirus 2.3 pro :
ساعت : 20:27
اسکن بدون اتصال به اینترنت :
بازماندگان نهایی پس از اتصال به اینترنت و اسکن مجدد :
حدود 55 مورد شناسایی شد
تست Panda Cloud Antivirus 2.3 pro :
ساعت : 20:27
اسکن بدون اتصال به اینترنت :
بازماندگان نهایی پس از اتصال به اینترنت و اسکن مجدد :
حدود 55 مورد شناسایی شد
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه ولی میخواستم بدونم این ویروس ها ( به طور کلی میگم ویروس ) رو از کجا گیر میارین ! و اینکه چرا این ها به دیتابیس آنتی ویروس ها اضافه نمیشن .همین ۲۵ ویروسی که دوستمون قبلا معرفی کردن من امروز دوباره با کسپرسکی 2014 اسکن کردم فقط 10 مورد شناخت ! البته قبلا با بیت دفندر و کمودو هم اسکن کردم و نتایجش درتاپیک هست (20 مورد)
یعنی این فایل ها ویروس نیستند ؟! یا اینکه چطور دوستان این فایل ها رو از رو اینترنت پیدا می کنند ولی کمپانی های سازنده آنتی ویروس این فایل ها از زیر دستشون در میره احیانا !
بهتره منبع ذکر نشه. وگرنه همه میرن سر چشمه و اینجا از تب و تاب میافته (یکی از دلایل افت تاپیک میشه، وگرنه دوستانی که ویروس قرار میدن بخیل نیستند منبع را ذکر کنند!. اگر منبع ذکر نمیشه دلیل این هست که اینجا رونق داشته باشه)
این نمونه ها به دیتابیس اضافه می شوند. (خیلی به ندرت شاید چند نمونه هم از زیر دستشون رد بشه... اما بالاخره شکار و وارد دیتابیس میشه)
تعداد کمی شاید مخرب نباشند. (البته شاید یک کوچولو روی برخی نمونه ها اختلاف نظر داشته باشند کمپانیها. البته این موارد خیلی کم هست و دلایل خاص خودشو داره)
آهان! جواب این سوال، جواب کل پست شماست. بنابراین:
ببینید فرض کنید یک شرکت آنتی ویروس روزانه مثلا 50000 تا مخرب در یک روز به دست بیاره و جمع آوری بکنه. آیا همه را میتونه به دیتابیس اضافه بکنه در همان روز؟ خیر.... چرا؟
چون وقتی نمونه ها کشف شدند باید بررسی بشوند (همین خودش وقتگیر است)... تقسیم بندی بشوند... بعد امضا تولید بشه و بعد به دیتابیس اضافه بشوند. => میشه یک پروسه زمان بر. به همین راحتیها نیست... چند وقت پیش توی همین انجمن صحبت کردم در مورد عوامل فالس؛ که مهمترین عامل به نظر من یک امضای بد هست!؛؛ بنابراین دقت باید چاشنی کار باشه. <=خیلی مهم.
حال فرض کنید ظرف چهار روز اون شرکت 200000 تا مخرب کشف کرده ... و شما 10 تا را اینجا قرار دادید، و امروز اسکن کردید و آنتی ویروس شما هیچی نشناخت... و بعد از چند روز همچنان نشناخت!
بعد فکر میکنید این شرکت خوابه! در صورتیکه از شانس بد شما اونها در حال کار روی 190000 تا نمونه دیگر بودند....
وقتی شما یک نمونه را برای یک شرکت میفرستید... درسته که اگر احیانا اون شرکت نمونه شما را در اختیار نداشته باشه شما کمک کردید و نمونه را برای اونها ارسال کردید... ولی نکته اصلی فقط اینجاست که شما به اون نمونه اولویت دادید، نه بیشتر؛ (مخصوصا نمونه هایی که از نت شکار میکنید)
ممنون از نمونه های دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان .
تصمیم گرفتم روی Xp مجازی باقی مانده هارو اجرا کنم به نکته جالبی برخوردم !
اولا در هنگام اجرا Panda Cloud Antivirus نتونست هیچ کدام از باقی مانده هارو شناسایی کنه .
ثانیا یکی از باقی مانده ها اصلا مخرب نیست تا اونجا که من کار کردم ( Dosbox ) !!!!! در ارتباط با سایر باقی مانده ها نظری ندارم .
تست Virustotal :
لطفا در انتخاب نمونه هاتون نهایت دقت رو بکنین تا نرم افزار های Legitimate به عنوان مخرب معرفی نشندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار بسیار جالب و پسندیده ای هست
نمونه ویروس جدید بزارید
COMODO Internet Security Premium
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد باقی مانده :
مشخصات :
موارد باقی مانده برای COMODO ارسال شد .
من با Bitdefender Internet Security اپدیت امروز 43 تا شو شناخت
سلام
لطفا با شات بذارین ( مثل دوست بالایی مون )
ممنون
سلام
چند وقتی هست که دیگه دوستان زیاد اینجا نمیان . لطفا چند نمونه جدید بزارین
سلام دوستان . توی فایل تصویری یا صوتی میشه ویروس مخفی کرد ؟ مثلاً mp4 يا mp3 یا flv و غیره . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)