من مشکلی ندارم و همه ی سایتا راحت باز میشن... حدودای 11 بود فک کنم ، پی سی ورد باز نمیشد ، که اونم با V پی N حل شد...سرعت دانلودم اول شب از همیشه که این قدر افتضاح بوده افتضاح تر بود ، ولی الان شده 50... خوبه بازم...
من مشکلی ندارم و همه ی سایتا راحت باز میشن... حدودای 11 بود فک کنم ، پی سی ورد باز نمیشد ، که اونم با V پی N حل شد...سرعت دانلودم اول شب از همیشه که این قدر افتضاح بوده افتضاح تر بود ، ولی الان شده 50... خوبه بازم...
آره.مشکل داره/ولی با vپیn حل شد.
چرا؟
سلام دوستان
چرا اینجوری شده فروم ها رو یکی در میون باز میکنه هر کاری میکنم باز نمیشه پی سی باز نمیشه لیون باز نمیشه بعضی از سایتها باز نمیشن اکثراً اونایی که قبلاً میرفتم باز نمیشن فقط با چیز پی ان باز میشه
من الان هم دارم با پروژه تور این صفحه رو باز میکنم دوستان از چیز پی ان استفاده نکنید این قضیه انگار یخورده بو دار هست
از من به شما نصیحت
فکر کنم داره رد میزنن
هیچ کدوم از سایتای دانلود ایرانی باز نمشه از p30world.com گرفته تا سایتای لیچ.
من همین الان دارم بدون چیز پی ان با اپرا این پست رو میددم.
خيلي جالبه ديروز سايتاي ريش و پشمي عين موشك باز ميشد ولي اكثر فروم هاو... باز نميشد.
سلام
لطفا مودمو یکبار خاموش و روشن ( یا یکبار دیسکانکت و کانکت ) کن تا تغییرات اعمال بشه.
سلام این بخاطر فیل*****رینگ جدید مخالبراته. اگه دقت کرده باشین تو هفته پیش مشخص بود دارن یکارایی میکنن.
نت قطع میشود. فیل***رینگ حذف میشد. احتمالا اونام آپدیت کردن خودشونو.
بزار انقد فيل كنن جونشون درآد.
تا حالا حريف نبودن از الان به بعدم نيستن.
سلام
این قیمتو از کجا دیدی؟؟؟
این آدرس سایت گاه کن....
POL-128-8G 128 Kbps 128 Kbps 8 GB 249,500
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)